135

Пешо Секирата

преди 14 години

Сергейчо поиска прошка от Б.Б., той пък му прости, така, че различията помежду им се изгладиха. Ако и Доган направи същото, всички може да плеснат с ръце и да се се прегърнат в някой от сараите на последния... Не виждам да се изпълнява кой знае какво от предизборните обещания! Досегашните показни акции ми приличат на изместване и завземане на чужди позиции и пренасочване на паричните потоци. Дано съм заблуден и параноичен! Да изчакаме да видим какво ще стане с Мургина, Доган &... Много откраднат

134

Наблюдател №1

преди 14 години

За съжаление, това е само едно от многото пипала на "Октопода", който се е разпрострял над всеки град и селище в страната. Как да се борим с престъпността, като често тези, които трябва да пазят и защитават, заедно с префинени престъпници с бяли якички, са в симбиоза с престъпния свят.

133

н1

преди 14 години

До-апКак ще променят законите нали ако го направят сами ще се вкарат в затвора.

132

ivan

преди 14 години

blajenni sa werwastite...

131

ап

преди 14 години

За да почне да работи системата трябва да се направят още 3 неща: 1. да се прочистят корумпираните съдии; 2. да се направят законови промени, за да не се разтакават дела и да има повече ефективни присъди;3. Да се осигури сигурност на свидетелите, защото това сега е смешка - изтича информация отвсякъде. Вижте какво стана по делото на Маргините. Всички знаеха кой е тайния свидетел, а накрая и маргина му се обади по телефона. Супер смешка. Как ще свидетелства някой така въобще?

130

ап

преди 14 години

Връзката м/у Октопод и Наглите е тайният свидетел. Някой от задържаните от бандата е пропял. Задържат една банда и после изведнъж им се появява таен свидетел, като задържаните по новата акция са свързани със задържаните по тази от преди 2 седмици. Трябва да си много ***, за да не се сетиш...А най-вероятно и Трактора вече се е сетил и му крои шапка

129

н1

преди 14 години

ДО-ААЗнаеш ли кой е бил охрана на Тодор Живков

128

AA

преди 14 години

Напротив.Тъкмо последните 20 години все комунисти ни управляват.Те всъщност никога не са спирали да управляват и източват държавата.СДС,ДПС и др. са партии,които са съставени от комунистите с цел изкуствена опозиция.Виждайки че нещата им се изплъзват *** решиха да дадат на народа така желаната демокрация.Уж вече има много партии,не е тоталитаризъм,обаче политиците са същите,които бяха в управлението и преди.

127

дева мария

преди 14 години

Алелуя!Ако с Ал.Петров се свършва последното зло в България -спасени сме !

126

Анонимен

преди 14 години

надеждата е незнание. оптимизма е нагласа.лека нощ и спете спокойно.

125

desso

преди 14 години

НЕ. надеждата крепи....:)))

124

Анонимен

преди 14 години

За оптимиста нещата ще се оправят.

123

н1

преди 14 години

ДО-desso Имаме ли друг избор все пак нека бьдем оптимисти.

122

Анонимен

преди 14 години

По принцип се дърпа леко напред, не ургулишката. Чудеса не стават.

121

Анонимен

преди 14 години

Бойко най добре знае за мафията щото до вчера беше с нея а днес вече не

120

desso

преди 14 години

А пък ББ не е бил на власт. що не му дадете шанс и на него, и без това по-лошо няма да стане. може и да дръпнем леко.

119

Анонимен

преди 14 години

Като се раздели радикално - битовия бандитизъм и тежката криминалност от редовната политика и жандармерия - всичко се оправя лесно.

118

н1

преди 14 години

ДО-128Не бьрзаи времето ще покаже дано да си прав но незабравяи че през последните 20 г. не само комунистите бяха на влас и нищо не се промени.

117

lapni mi go

преди 14 години

che ako iskash cheti be MURDJO,i na raka da e pisano ima nyakakva doza istina.Da ta *** u gerba.

116

do 126 (kuku)

преди 14 години

ето моя коментар :Никoй не е безгрешен ... и Бойко не е, но Бойко поне прави нещо ... докато *** си бяха завряли главите в задниците и мислеха само за грабеж ... ако може да се мисли в тази поза