51

ТРИФОН

преди 14 години

Бабке Празник е Хората се веселят и смеят Ти ми говориш за Баташко Клане

50

баба Хакерка

преди 14 години

до 47 Не иронизирав некого. И ако все още не сте разбрали това което исках да кажа, ето ви последните редове от романът ми "Когато боговете спяха" - за Баташкото клане. Героят ми е турско момче отгледано от българи."... -Майчице, къде съм? каза на глас. Какво е това което виждам? Сънувам кошмарен сън ли? Къде съм?Огледа пропитите с човешка кръв стени. От иконите го гледаха окървавени човешки лица и странното бе, че повечето започнаха да му се усмихват зловещо, а други мърдаха устни и му говореха, но той не ги чуваше. Пристъпи напред. Тъпчеше човешки тела, спъваше се в тях, подхлъзваше се, но не спираше. Трябваше да стигне в средата на черквата, под големият купол. Защо вече не знаеше, но трябваше да е там. Завъртя се веднъж, дваж, оглеждайки разложените трупове сред които бе застанал. После погледна нагоре. А там, върху бял пухкав облак седяха двама мъже и кротко си приказваха. Единият с голяма *** на главата бе седнал по турски, другият седнал на подвитите си назад крака, бе с трънен венец на главата.-Кои сте вие? попита Али.-Не ни ли позна? Аз съм Аллах, а този е Христос. отговори му този с чалмата.Али се изненада, после се разгневи. Картината на убитата Кина и обезглавеният Кирчо се появи пред очите му. После видя разрушеният Батак, после изведнъж стотиците убити наоколо, оживяха, но ранени, налягали по пода на черквата с протегнати ръце към него и нагоре към двата бога, молеха за помощ. Сърцето му биеше силно, гневът го задушаваше. -Щом сте Аллах и Христос, защо позволихте всичко това? изкрещя той. Кьорави ли бяхте? Глухи ли бяхте? Спахте ли, та не видяхте що става тук долу? Нали сте богове и можете всичко? Защо не спряхте тая салхана? Защо? Кажете де, защо? Защо? Защооо?...Аллах и Христос го погледнаха равнодушно и продължиха спокойно да разговарят помежду си.Али се разплака, краката му омекнаха и седна върху костите на един убит, обвити от прогнили дрехи. Разплака се. Тялото му се разтресе от риданията.Селяните го гледаха от вратата. Не посмяха да влязат вътре, а и бе невъзможно да влязат по-навътре без да стъпчат останките на някой убит батачанин. Гледаха Али, седнал сред мъртъвците превърнати в ***, силно притиснал с ръце черепа в гърдите си и плачеха заедно с него.к р а й

49

Ончо

преди 14 години

Е да, ама е крайно време разни ***, които са монополизирали религията и от тях ползата е съмнителна, да гризнат дървото. Не се сещам за особена полза от тях, а вредата е очевидна, като започнем от инквизицията, тайни документи и т.н. Като са много готини и загрижени за човечеството, защо е тяхната секретност? И да не забравяме, че религията е една измислица, за да се държи стадото в подчинение..

48

Наблюдател №1

преди 14 години

Сега да доразнищят изкарването на деца, след земетресението в Хаити!

47

Анонимно

преди 14 години

Някои от вас казват че е времето без религия. Но особено Визшите Кръгове от Световната Клика не мислят така. Малцина знаят какво стои например зад планът РАН-ЪТ. Това е СКРИТА СТЪПКА за въвличането на България както ВСИЧКИ останали НАРОДИ към НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД !!! А ето какво са СКАЛЪПИЛИ неговите ДИЗАЙНЕРИ :ПОДГОТОВКА КЪМ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕДИ ТОЧКИТЕ ПОСТАВЕНИ СЕКРЕТНО НА ДНЕВЕН РЕД1. РАЗРУШАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО2. УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ3. УНИЩОЖАВАНЕ НА НАСЛЕДСТВОТО4. РАЗБИВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО5. РАЗРУШАВАНЕ НА ПАТРИОТИЗМА6. УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА7. СЪЗДАВАНЕ НА ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВОБез Световна ИКОНОМИКА, ПОЛИЦИЯ, и РЕЛИГИЯ няма да може да бъде осъществено.А тогава ще се приключии с човешките права на всички хора по целият свят.Akо някой се съмнява в това нека се заинтересува кой наистина заговорничил за да бъде предизвикано всичко това колкото и да изглежда неестественои нереaлно може да гледа филма END GAME. Много добър и показателен филм. Съветвам ви гледайте го!

46

Агностицизъм

преди 14 години

Юдео-масонският план за премахване на Християнството и разединение на народите е в пълна сила. Достатъчно е да гледаш 2 часа телевизия, за да видиш някой да говори против религията. В най-лошия случай наскоро един *** пика върху портрет на Иисус в някакъв "американски" сериал. Не си мислете, че сте станали по-велики, като плюете по религията.И аз не съм почитател на задължителната обвързаност на Християнството, но нещо по-висшо има. Някой го наричат природа, други Бог.

45

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

*** ИМА МНОГО И НАВСЯКЪДЕ, АМА ТАМ МАЙ ИМА В ПОВЕЧЕ.НАЙ-ДОБРЕ КОГОТО ХВАНАТ ДА МУ РЕЖАТ ОНАЯ РАБОТА (ВСЯКА НЕДЕЛЯ ПРЕДИ ЛИТУРГИЯТА НА ПЛОЩАД " СВЕТИ ПЕТЪР ").

44

Анонимен

преди 14 години

UJASNO MA KATO IMA ZABLUDENI OVCE KOITO DA VQRVAT V ISUS ALADIN ALAH BUDA I TNT TAKA SHTE STAVA

43

Анонимно

преди 14 години

ВАТИКАНА както всички РЕЛИГИОЗНИ ОРГАНИЗАЦИИ и ИНСТИТУЦИИ са играли решаваща РОЛЯ в объркването на умовете на много хора по света. Това е било необходимо за да се прокара тяхната политика и ПОДЧИНЕНИЕ на НАРОДИТЕ за да бъдат далеч от ИСТИНАТА която през вековете е била безмилостно ИЗОПАЧАВАНА. ПАПАТА за ваше сведение е САТАНИСТ и ОКУЛТИСТ поддържан от редица МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ. Иначе, защо му е такава ГОЛЯМА ОХРАНАТА на този " СВЕТЕЦ " и за какво му е тази голяма АРМИЯ от ЙЕЗУИТИ ???!!!

42

шегобиец

преди 14 години

Как да убиете двама католически свещеници? Покажете им малко момченце и ги гледайте как се бият до смърт :D

41

Анонимен

преди 14 години

vseki moze da napravi smetka za sebe si, za zloveshtata lipsa na sivo veshtestvo i/ili obektivnost u Tomov!

40

Анонимен

преди 14 години

това,че вие не можете да откриете доказателства за съществуването на Бог и това,че не умеете да ги виждате ,не ви дава право да иронизирате с"Бог,който ни обича и е загрижен за нас ,така ,както твърди християнството ,исямът и другите религии".Някои хора наистина са слепи за Бог ,но много други не са.

39

Анонимен

преди 14 години

Okolo 2% ot katolicheskite sveshtenici sa pedofili i homoseksualisti s agresivno povedenie, spored niakakva statistika. Normalno e kojato i da bilo organizacia da ne se gordee s podobni svoi sluziteli. No kakvo sledva, po logikata na avtora - poneze, spored statistikite, v Bulgaria (a i navsiakade po sveta) shte se nameriat okolo 4-5% obratni, da kazem, che sme nacia ot gejove i lesbijki, i da sprem da go prikrivame? ili ako ima 2% pedofili sred jurnalistite, che vsichki jurnalisti sa pedofili?

38

Анонимен

преди 14 години

за съжаление това нее само при католиците но и при евангелистите и много други религйи само като застане така наречения пастир на амвона и като се разплуе ;-бог е любов ,бог е любов и всички се подмокрят .Слушам ги след проповед как коментират ;-колко е красив ,изискан и колко хубаво говори за любов.Посто ми се гади те неса там заради БОГ а за оргазъм

37

до баба Хакерка

преди 14 години

Сега е времето без религия. Не бъркай религията и вярата със църквата. Необходим е контрол на всичко, което се случва в такива институции. В нашата църква също се случват много "дяволски" (сексуални маниаци,агенти на ДС,прелюбодейци,нещомани и скъперници)неща. Всичко зависи от хората дали ще им дадат да си првят каквото искат.

36

Анонимен

преди 14 години

Аз събирам ***, да знаете.

35

Анонимен

преди 14 години

СерГЕЙ ходи в синагогата, брате. Както още немалко на брой "български" политици.

34

До 19-баба Хакер

преди 14 години

"Всичко, което се случва, е определено от законите на Природата.Всеки, който сериозно се занимава с изследване в науката, се убеждава, че Духът се проявява в законите на Вселената - дух, много по-висш от човешкия, пред чието лице ние, с нашите скромни способности, трябва да се чувстваме СМИРЕНИ. Ето защо, отдаването на науката води до специфични религиозни чувства, които со по-различни от църковната религиозност."Албърт Айнщайн

33

бабо Хакерке - 7,

преди 14 години

направИ една заменка на религии с партии да стигнеш до сърцзето на истината днес

32

отец

преди 14 години

И ти също, душо нежна!