62

jro

преди 14 години

61, това са глупости ... И преди , и до момента , в който го затвориха комбината работеше с ВНОС на руда от Русия и други стра . Просто едно време съветите са дали мнение да се построй кремиковци с единствената цел да си осигурят още един пазар на рудата ...

61

Amenhotep

преди 14 години

Цяла България обича и вярва на Лупи! Лупи - най-честният човек в историята на човечеството! Сащо Апашо Президент!

60

Анонимен

преди 14 години

Не го плювайте ,защтото ще излезе прав! Вместо Кремиковци да работи и произвежда за бг пазар и да има износ ще си внасяме желязо от Турция.

59

Анонимен

преди 14 години

мани се бе мазник гяволе комунистическо

58

Европата ама не

преди 14 години

Абе на тоя човек единствените размисли ако бяхме бяла страна трябваше да бъдат как да го е.ът по малко съкилийниците! Но понеже съдебната ни система работи на 6 сега е на свобода и ръси бисери по медиите с надеждата да размъти водата около себе си !

57

помня

преди 14 години

Тоя се опита да си купи индулгенция, като призова привърженниците си да гласуват за Шменти Капели. Като че ли са повече от двама-трима.

56

Анонимен

преди 14 години

Mea Culpa

55

Светла

преди 14 години

Айдеее и тоя стана страдалеци репресиран. Ще падна от смях.

54

anonimen

преди 14 години

Рaботниците се тровеха в това Кремиковци за има няма 1000лв, а други крадяха денонощно милионите, отиваха в касите на БСП и част от тях в доячите на Кремиковци, без да влагат и стотинка в завода

53

мозъкът на станишев

преди 14 години

не е в кабинета на станишев, а в главата на станишев е "мозъкът"Другарю цирков артист 51: Но пассаран ;)

52

Бивш служител

преди 14 години

Аууу! Горкичкият той станал невинна жертва! Алооо Лупи, а докато ни се хилеше мазно в дирекционна зала не се имаше за жертва, нали! Обаче като видя дебелия край и изведнъж се сети, че "лошият" Митал те използва, а ти доброто момче, дори идея си нямаше. Ха-ха-ха!

51

MJ

преди 14 години

Тоя къде се обажда бе?? Той е следващия...***!

50

СВЕТ

преди 14 години

Драги ми смехурко (30), не виждам как хора, които могат да откраднат много повече, по много по-лесни начини ще се занимават с разни отвличания, откупи и рекети ! Не си заслужава просто ! Надали точно Станишката, а особено Първанката са пряко замесени ! Възможно е обаче наистина да има близки до тях хора, които да го правят !

49

Карина

преди 14 години

Алексей получи върхът в кариерата си, да върти на пръстта си цяла новосъздадена агенция за сигурност от Станишев вкл. с възможността да манипулира изборния процес в страната. Та е безспорно, че Недосегаемите там следва да се търсят.

48

Dan

преди 14 години

Този все се прави на всезнаещ и на невинна жертва едновременно! Имам чувството, че утре ако изкочи новина за "Дупката в Царичина", той пак всичко ще знае до последният детайл и ще говори с разбиране.... ама си и вярва... От време на време му завиждам...живе е си в собствен свят в който той е герой, а и е докопал някое и друго милионче... Няма ли вече да го приберат на топло?

47

00-00

преди 14 години

КАК МОЖЕ ДА НЕ ВЯРВАТЕ НА ЛУПИ. ВИЖТЕ ТЕЗИ ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИ? ТЕ НЕ ЛЪЖАТ. ВЯРВАМ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОЛИТИЦИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 21 ГОД. ВЯРВАМ ЧЕ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ОПРАВЯТ И ЗА В БЪДЕЩЕ-ОТЗАД.*** ГОЛЕМИ.ЗАЩО ЛИ БОГ НИ НАКАЗВА С ТЯХ?.

46

Анонимен

преди 14 години

Херувимка!

45

евролъжицата

преди 14 години

А като лапахте кифтетата не ревахте ,другарю Томов.

44

Muci

преди 14 години

V tazi dargava vsichko mirise.

43

неразвит

преди 14 години

А бе няма ли кои да го прати в панделата тоя Лупи там да се дупи,шот ни писна от *** с голяма уста..