50

Анонимен

преди 14 години

Питай индийците дали вече искат ГМО ?

49

Анонимен

преди 14 години

Аве *** ,който е против ГМО е комунист,егати кретена.Я ходи да ближеш за****а на ББ,така явно си мислиш че ставаш по умен.

48

Анонимен

преди 14 години

Ако наистина има изследвания против ГМО защо те толкова много се отглеждат извън ЕС. Другите прости ли са?Или ние сме много умни?!

47

до 45

преди 14 години

Ядеш ГмО от 10 години. Говеждото ни е от Аржентина ,а там е царството на гмойняната соя и царевица. ГМО ще се докажат ,че са безопасни и ще се наложат защото генетиката е науката на бъдещето.

46

Анонимен

преди 14 години

Барозу може да направи една осмоза с .... гордостта ми ! Никви ГМО в БГ и Европа !

45

до 43

преди 14 години

***!Първо си направете пълни изследвания преди да искате да "претворявате на живо", а не както досега - на пробите и грешките за сметка на хората и природата.Второ - в момента храни се произвеждат достатъчно. На зърнените цената падна за последните две години повече от два пъти. На места и без ГМО има свръхпроизводство. Проблемът е в разпределението и технологично западналото земеделие. Най-вече в Африка.

44

да го ева

преди 14 години

Абе тоя отврат,от се прай на месия,..да го ***?Ай го дайте малко по-насам, да му бутнам едина ГМО модифицирана гуга.Като го виждам как си го тера,...

43

Анонимен

преди 14 години

С риск да разлая кучетата ви уведомявам сополанковци недни ,че генетиката е науката на бъдещето.

42

версия на Доган

преди 14 години

Барозу е европейската версия на Ахмед Доган. Идва от малка държава и докато големите се карат кой да кара влака в Европа, избират компромисно решение балансьора Барозу, който естествено както Доган се възползва от гласуваното доверие за да лобира. Ние застанахме зад Барозу и го подкрепихме, така че сега ще си лапаме ГМО доматите и ще си траем.

41

an.

преди 14 години

ne razbrahteli za tezi 20 godini 4e vsi4ki pravitelstva v bg rabotqt protiv naroda? otdavna qdeme gmo.tezi bolesti deto ni napadnaha pres poslednite 20 god,ot kakvo sa?ot hranata.ve4e nqma BALGARSKI DARJAVEN STANDART.mutrite ni trovqt sas tehnite bokluci i si palnqt gu6ite.a naroda umira kato muhi.ostaviha im svoboda na deistvie.da si pravqt produkti ot kraka na koko6ki smelqt i peru6inata i q vkarvat v kremvi6ite i salamite.taka 6tee dokato gledame i traeme,kato bik u p..4...ka

40

Анонимен

преди 14 години

"Става въпрос за огромни финансови интереси, отбелязва АФП.Ако бъде разрешено отглеждането на картофите Амфлора, БАСФ очаква печалба между 30 и 40 милиона евро годишно."Заради тая смешна печалба могат да станат толкова бели. BASF като химическа компания защо не се концентрира във фармацията. Там печалбите са в пъти по-големи.

39

Анонимен

преди 14 години

Това дали ще има ГМО в България зависи само от нас, които живеем тук. Ако кажем не и се борим да няма ГМО, никой не може нищо да ни направи, ни Барозу, ни Монсанто ни ББ, ни Господ.

38

попо

преди 14 години

Хайде сега всички *** на протест пред апартамента на Барозу!

37

Тъй, тъй ...

преди 14 години

Просто и ясно - никакви ГМО !Тоягата винаги има два края!И никакви "оценки на учените"! Защото засега всичко е още в граничната зона на познанието и натрупаните данни и винаги ще се намерят, и при това компетентни и добросъвестни, учени които ще са "за". А корпорациите като Монсанто са достатъчно мощни чрез подкупни и/или дебилни чиновници да си "подберат" екипа за експертна оценка. И после .... духайте супата!И как може толкова бързо (а може би умишлено) да се забрави опитът с ДДТ?И не забравяйте, че не толкова отдавна направиха "Ноевия ковчег" с образци от естетсвената флора в ледника на един остров в Норвегия. Правете си изводите. И ако не ви се ще да вас и децата ви да използуват за опитни мишки - противопоставете се.

36

Пойко Порисоф

преди 14 години

Аааа Жозе не така че като додеш другия път насам ше те нахрана с пиле с три глави и седем крака и зеле дето расте по кокосовите палми.

35

до Аменхотеп

преди 14 години

не си разбрал посланието. Точно Кристалина спаси Барозу. Барозу висеше на косъм и най-вероятно нямаше да го изберат а Румяна Желева щеше да бъде предлога да не го изберат. Обаче с перфектната Кристалина Барозу се бетонира.

34

Amenhotep

преди 14 години

Кристалина е *** на УСА и СБ, защо си мислиш че ще бъде против ГМО?

33

спасението на Барозу

преди 14 години

О, Шипка!Три деня младите дружиникак прохода бранят. Горските долинитрепетно повтарят на боя ревът.Щурмът е отчаян, отпорът е лют.Три дни веч се бият, но помощ не иде,Йоще миг - ще падне заветният хълм(Барозу)Изведнъж Радецки(Кристалина) пристигна със гръм. :)

32

До № 17

преди 14 години

Признавам си, че не ми дошло наум това, което казваш, но СИ ПРАВ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ... МОята баба казваше: "Да му имам "задния" акъл на българина!" Разбирате, че е имала предвид "като отмине нещо, ми дойде наум!... Има още една такава приказка: "Откак си иде кумот, ми дойде умот"...

31

Анонимен

преди 14 години

преди 20 години на нашия пазар имаше само едно замразено пиле и никакви полу фабрикати и нямаше толкова болести, колкото сега:рак при деца на 2 и 15 годиники