301

Анонимен

преди 14 години

А попарата от игричките на големите, както винаги, ще я сърбаме ние! Толкова вярно!!

300

Анонимен

преди 14 години

Е кво да ядят бе *** ! ГМ кокошки ли !? Може би трябва да ядат пасти ? Нещастно човече, централните райони на София, населени с 'кореняците' софиянци са най мръсната и гнусна част на София. 5 мин разходка в пресечките на Витошка и на човек му се повръща от софийска гнус ! *** от миналия век, сгради населени с плъхове големи кат на крали Марко оная му работа, падащи мазилки, *** на нафталин вампири, подвизаващи се под маската на дърти баби реститутки ! ай сиктир !

299

afsldkfh

преди 14 години

Браво Асене кажи му на странжата .Ши си намиери маистора я !

298

Gnusmus

преди 14 години

странджа,пак ли ти бе,мушмурок?!? К'во,да не закриха клиниката? Малииии,к'во шъ прайми сига? Откъде пари за скъпи лекарства???

297

Анонимен

преди 14 години

До: 279Напротив, радвам се че не съм хванал въпросния "влак" - "мазния" влак от провинцията дето всички селяни напълниха София, плюскайки домашни кокошки и омирисвайки целия влак!Говоря като очевидец защото съм видял всичко отблизо и затова знам какво "образование" се даваше тогава. Но върхът на образованието го даваха в братска Румъния - където Елена и Николае Чаушеско бяха "академици" - по партийна поръчка!

296

зъбатия

преди 14 години

А той СТРАНДЖАТА преглъща и му е благо,той редовно ги гълта и мойте...хи...

295

Rusnak

преди 14 години

За всички ни е ясно, че повечето проамерикански настроени, ако са като един ***, подвизаващ се със иначе мъжкото наименование "Странджа", то мисля, че, нещо хубаво не ви чака в бъдеще..:)))) да Странда, правилно каза, че се изсрах, но ти много бързо преглътна:)))) искаш още??

294

зъбатия

преди 14 години

С РУСИЯ НАПРЕД!

293

Анонимен

преди 14 години

България is shit, i az sam ottoman Tyrchin

292

Шоп

преди 14 години

На мене пък ми прилича на угрижен поглед на длъжник, който току що е разбрал, че трябва да си плаща вересиите.

291

Гъбарко

преди 14 години

Питай Руми Желева за Събрия.

290

боби

преди 14 години

искам да кажа на всички многознайковци,че на приказки сте царе,а на дела сте ***.

289

asdfwer

преди 14 години

Кефи ме как е погледнал Медведев към Тупана.Наподобява див поглед на родител към непослушното му дете, което го очаква опресняващ пердах в близко бъдеще.

288

Разумен

преди 14 години

Абе аз колкото и да търсих, държава СъБРия като тази в заглавието не намерих...

287

Sturmfuhrer

преди 14 години

Да, източните *** сте ***.

286

Иво

преди 14 години

До 258! Защо не кажеш че България беше предадена на Сталин и съветски контрол от Рузвелт и Чърчил на срещата в Ялта! Знаеш ли за този факт?

285

патриот

преди 14 години

България ще се оправи когато всички русофили заминат окончателно за Русия,всички сърбофили за Сърбия всички останали фили където си искат и останат българофилите.

284

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до Rusnak:..."за няколко часа ме нямаше, за да свърша полезна работа"... е *** ли се?...

283

Булава

преди 14 години

Интересни събития престоят в Украйна след изборите. Между Иран и Уран разликата е само една буква. МБР като "Топол" могат да бъдат прихванати и унищожени само при изстрелването. Сетне като набере скорост и ходи дори в стратосферата е трудно.Хвърчат си 5-6 ракетки и само една от тях е реалната заплаха. Как да я познаеш, че и поразиш.Лошото е, че и нас въвличат в тези съперничества.

282

САЩ

преди 14 години

Да го духат шатите ! Най - подлата, измекярска, комунистическа и крадлива ***..., а народа им е зомбиран и невеж във всички културни и общи насоки.