13

Enki

преди 14 години

Има Нибиру.

12

Х

преди 14 години

и така хората в сянка ще бъдат отново заедно със своите любими хора. а колкото до простолюдието. то ще бъде колонизирано. целия свят ще бъде жертван заради сигурността на стотина души.целта е населението да бъде заразено с извънземен вирус и да се превърнем в човеко-извънземни хибриди. така колонизацията ще бъде безпрепятствена и лесна, без никаква съпротива. това е което те пазят в дълбока тайна, това е което те не искат да знаем. тъмни времена очакват човечеството. колонизацията започва...

11

Х

преди 14 години

те крият, че САЩ са влезли в контакт с извънземна раса в началото на 50-те. извънземните са заявили, че ще колонизират Земята. но ще дадат шанс на някои да се спасят. при условие да им сътрудничат. и така се оформя ядро от висшепоставени хора от водещите държави в света, от хора в сянка, които да сътрудничат на колонизаторите. те са предоставили своите най-близки хора на извънземните да бъдат отвлечени, само защото така ще бъдат спасени при бъдещата колонизация.

10

Х

преди 14 години

това което правителствата крият, е че явно настъпва времето на колонизация на Земята. опитват се да ни залъгват, че Марс може да бъде колонизиран от нас, но исътината е друга. истината е, че ние ще бъдем колонизирани, Земята ще бъде колонизирана. и ето че явно остава малко това да стане факт. през последните 50-60г. правителствата на водещите държави в света крият това (или поне се опитват много старателно да го скрият) от нас.

9

Анонимен

преди 14 години

Костов е виновен, че не сме я намерили досега, както и той ще е виновен когато я намерим. Костов е виновно прав.

8

Анонимен

преди 14 години

А познайте - кой ще реже лентата :))))))))))))))) Браво! всички познахте

7

Андромеда Ебикочева

преди 14 години

Ооо, велики Юпитере!!!

6

Министър

преди 14 години

SETI-хте ли се ? Няма как да се SETI-те, този път ще крадем по-Ентелигентно, та да не прозира толкос грозно. Че с тая прозрачност във всичко - естетиката фтиде по дяволите.

5

eko13

преди 14 години

Да ги поканим за министри ино планетяните че наще за един х.. не стават

4

Омбре

преди 14 години

В търсене на извънземен разум...ми имали разум тук на земята,накъдето и да погледнеш не!Съсипваме нашият дом и търсим друг това разум ли е?

3

Анонимен

преди 14 години

Дано няма!

2

Анонимен

преди 14 години

TOZI YCHEN SHTE TRQBVA DA E OT KRAVNATA GRUPA NA DQNKOV.

1

алтав

преди 14 години

Дали там ще има наши двойници?