573

Анонимен

преди 14 години

***

572

ричи

преди 14 години

Г-н ***,няма ли да свалите вече тази "новина" и гнусната снимка на този ***?Да не сте му фен?

571

Пламен

преди 14 години

Слави си е един обикновен *** на ***, носът му постоянно е заврян в нечий комунистически ***

570

марин

преди 14 години

Слави си е мутра от низшите етажи на тези структури.Искал да азначава министри? Ега ти нахалството!Аз не го гледам ,защото хумора и предаването му са подходящи за хора от гетата.Не знам кой се смее все още на тъпите и вулгарни сценки на Краси Радков, Виктор Калев и т.н.Тези хора се погубват като личности при Слави. Той е като вампир- използва ги , онищожава ги и ги захвърля. Не мога да изпитвам дори съжаление към тях. Какво ли не правят парите?

569

Баф-о-мет-чо

преди 14 години

г-н Трифонов, аз не гледам предаването Ви, така че и Вие не четете кометарите миПП: винаги използвам учтива форма когато говоря/пиша с хора притежаващи по-голяма интелектуална нищета от мен.

568

фен на Борисов

преди 14 години

Единственият талант на Трифонов е , че умее да открива таланта в другите и да го експлоатира максимално, но май се поизчерпва вече... За възхода на Слави немалка роля изигра и Костов, който в стремежа си да го смаже (почти беше успял), го превърна във великомъченик дарявайки го с всенародната обич.Славчо обаче се самозабрави , както казва народа "ояла се въшка па излязла на чело".

567

фен на Борисов

преди 14 години

Това , което си изредил, го заслужаваш ти и всички *** като теб.

566

Анонимен

преди 14 години

откакто росен петров напусна шоуто.то взе да става да затъва

565

Трайко

преди 14 години

Всяко чудо ....иначе си парав, забравят се твърде бързо и крайно удобно съществените неща, а се вглеждаме в идиотщините на Слави, Боко, Желева и тем подобните "измислени герои" от сапунената ни бананова държава...Явно народът, за който тука някои говорят, не заслужава друго, а именно и точно това: геноцид, лъжи, робство, предателство, престъпност, кражби, далавери, присвоявания, мошеници, терористи, бандити, обири, цинизъм, подигравки, посмешище, пренебрежителност и най- много БЕЗРАЗЛИЧИЕ!!!!

564

neprimirim

преди 14 години

ami tezi novite sa nai gadnite komunisti borisov cacheva geleva i sie

563

не-мерси

преди 14 години

Коритаров сгафи и беше отстранен... гафа на Станислав е безпрецедентен в новата история на БГ - също трябва да бъде отстранен от медиата, в която "се показва". ПП: макар че м/у интелекта на първия и простотията на 2-рия не може да се прави паралел, а само м/у безпрецедентните им 'грешки' извън ефир.

562

Анонимен

преди 14 години

Разберете! Миналото има значение! Не можем да махнем с ръка и от утре да сме други. БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА!!! Слави поне не е бил никога комунист!!!

561

Анонимен

преди 14 години

Удивително е как забравяте, че Бойко Борисов беше член на БКП, после редова мутра на СИК, а после бодигард на Тодор Живков. Чак след това стана гл. секретар на МВР при правителството на Царя. Кое от всички тези негови превъплащения е най-искреното, най-непродажното, най-чистото ???? Слави Трифонов си води предаване. Борисов си се разпорежда с цяла една държава, безпардонно и арогантно. е, предпочитам Слави. Сори.

560

Rudi

преди 14 години

Тоя няма ли да го махнат от ТВ вече. Взе да ми писва с простотиите му и *** му предаване

559

YYY

преди 14 години

корекция на 558- "мнения по форумити говори за застъпници ..." да се чете - "мнения по форумитЕ говорЯТ за застъпници ..." sorry :)))))))

558

YYY

преди 14 години

до 549: М., явно не си чувала и едва ли си гледала -то БГ ШОУ "Как ще ги стигнем американците" на Тошко Колев и от долината се провикваш, че Дългия е "много по достоен за уважение от подобни изцепки като Иван и Андрей, Азис, които направиха предавания не по-различни от неговите"! НО Слави Тр-off направи -то долно copy/paste на това шоу и се пръкна "Шоуто на Слави" :(((

557

баба Ганка

преди 14 години

я колко интересно стана....

556

YYY

преди 14 години

До 543:Марче, от гювеча "Слави,Бойко,Станишев... Кой е достоен за иделаните/идеалните/,съвА/Ъ/ршените...българи,кой искате да бъде на власт,да бъде водещ..." прозира блонди, но т.к. си позволи да съдиш цял народ, когото наричаш "безкрайно заблуден", ти репликирам: 1.водещите на частни ТВ не ги избираме ние, рейтингите са манипулирани и от тях нищо не зависи; 2.диаметр. противоп. и често агресивни мнения по форумити говори за застъпници на разл. БГ политици, а не за "чуждопоклонници"!!!

555

red

преди 14 години

СЛАВИ Е ЗЛОБЕН И СИ МИСЛИ ЧЕ Е НАЙ УМНИЯ В БЪЛГАРИЯ ДРАЗНИ

554

PLA6ILO

преди 14 години

SLAVI E EDNO GOLOGLAVO PLA6ILOOOOOOOO,KATIR,KON I VSE UBAVI SINONIMI!