41

Borman

преди 14 години

*** по Балкански.За тези хора имиджа на държавата не значи нищо.Дори да е знаела ,защо не е замълчала.Аман от хора които се правят на по католици от Папата.

40

Анонимен

преди 14 години

Гаден, долен, гнусен ЧЕРВЕН ***!

39

shumaher

преди 14 години

tyk stana to4no kakto vica za kazana s balgarite.......deto samo krai nego nqmalo oxrana za6toto ako nqkoi tragne da izplyva drygite go darpat nadoly.......napravo jalka kartinka

38

Георги Петров

преди 14 години

Защо повечето от участниците във форума смятате,че след като Желева е протеже на Б Борисов всички трябва да ръкопляскат и да и се възхищават.Това,че тя самата е нарушила закони за да се докопа до управленски места явно не трябва да ни прави впечатление-така ли!?Защо трябва да обвиняваме хората казващи истината?

37

Анонимен

преди 14 години

милионерката в зелено първанова е забогатяла от нещастието на болния и беден народ.В българия цените на лекарствата са много по-високи точно за да могат такива като комунистката първанова да печелят милиони всяка година.

36

Анонимен

преди 14 години

_|_

35

Анонимен

преди 14 години

Тази Първанова е много жалка и подла...просто нямам думи.Виждате ли кво става...за пари страната си ще предаде...

34

ГРАМОТЕН

преди 14 години

Абе прости УМНИЦИ:Антония Първанова е от НДСВ!ВЕРВАЙТЕ ми!НЕЕ от БСП!Като видите зор все комунисти ви се привиждат!ЦИРКаджии!Тия двете са от едно котило!

33

belle до Михайлов

преди 14 години

Сигурно Първанова имаш предвид, защото ги видяхме за 4 год. и още толкова в коалиция какво могат, колко са "кадърни" и как ни окрадоха. Още не можем да се оправим от тях...Ако може просто да се скрият и да не се обаждат, че са за затвор, вкл. и тъпанарката Първанова

32

Анонимен

преди 14 години

Уууу, вещицааааа!

31

QWE

преди 14 години

ВИЦА ЗА ДЯВОЛА, КАЗАНА И БЪЛГАРИНА В ДЕЙСТВИЕ ОТ ДРУГАРКАТА ЦАРЕДВОРКА ПЪРВАНОВА.

30

Михайлов

преди 14 години

Така НИКОГА няма да ни вземат на сериозно.

29

капо ди тути фрути

преди 14 години

Да не говорим, че цяла България вече 6 мес. и се подиграва на Желева, никакъв авторитет няма, а Боко едно си знае - Желева, та Желева...тя - евродепутат, тя - външен министър, тя-еврокомисар...все едно е вундеркинд някакъв, феномен политически...толкова ли нямат един читав човек в тоя ГЕРБ?

28

Михайлов

преди 14 години

Искате ШУРОБАДЖАНАЩИНА?

27

Михайлов

преди 14 години

Искате по стар КОМУНИСТИЧЕСКИ обичай,да подкрепяме някой,само защото е наш.

26

Михайлов

преди 14 години

Да се подкрепяме на всяка цена?Дали трябва?После като/ако стане еврокомисар кой ще я подкрепя?Просто ще бъде една ИЗЛАГАЦИЯ за България!Трябва ли да подкрепяме и пробутваме НЕКАДЪРНИТЕ си хора в еврокомисията?Как искате да ни възприемат на сериозно ако ПРОБУТВАМЕ негодните си МУТРЕСИ?

25

dedo

преди 14 години

2 *** селянки............. Ефекта е налице......

24

we

преди 14 години

АКО СЕ РАЗРОВИТЕ ИЗ БИОГРАФИЯТА НА ПЪРВАНОВА , ЩЕ ВИДИТЕ ЕТАЛОН ЗА НАЙ-ДОЛНА И ПЕРЕВЕРЗНА ДЖАДИЯ

23

rhiad

преди 14 години

Срам и позор за нас българите! Срам! Братя българи, давате ли си сметка, че ние плащаме на тия двете да ни излагат така в момента? Първанова трябва да бъде съдена за уронване престижа на страната ни (който и така е доста зле заради крадливото племе БСП), но това е просто безумие...

22

Йошка Фишер

преди 14 години

Цялата българска управа е менте,,фалшиви,пребоядисани(европейска партия!)Само трябва да се попита;от къде пръкнаха герберите? И затова цялата страна е за изслушване и после изключване или изпъждане от ЕО.Това все някога трябва да стане. В случая Първанова абсолютно няма вина , а тази замаскирала се за да лапне и евро кинти, но явно на запада системата работи добре....!