491

Анонимен

преди 14 години

Как е по-добре - да се изложим малко, че предлагаме това недоразумение за еврокомисар или да се изложим много, като не я спрем? В този смисъл Първанова постъпи правилно.

490

bvb

преди 14 години

Е това какъви *** трябва да са тези от БСП НДСВ ДПС за да злепоставят българския представител за ЕК.Не виждам на какво се надяват от тези партии след като са готови да дискредитират по такъв начин не само Желева но и БЪЛГАРИЯ.Това си е чисто антибългарско поведение да водиш такава кампания все едно са си в Народно събрание.И днеска тъпите *** се надпреварват кой ще оплюва повече БЪЛГАРСКАТА кандидатура за ЕК.За това на следващите избори тези партии дори няма да влезнат в парламента.

489

мИ

преди 14 години

А бе ***, спряха ги, защото ***, дпс-ари и царски *** ги окрадоха

488

Анонимен

преди 14 години

Сложете Цецка, моля Ви.

487

редови

преди 14 години

Недопустимо, некоректно и просташко поведение на евродепутатката Антония Парванова. Тя е срам за България и трябва незабавно да напусне Европарламента . Изказването й е антибългарско и злепоставя страната ни .Нека и се потърси отговорност,да се отзове незабавно!!

486

Анонимен

преди 14 години

Чрез Първанова мошеникът от Мадрид си го връща заради горите. А има и силнаподкрепа от БСП и ДПС.

485

редови

преди 14 години

Недопустимо, некоректно и просташко поведение на евродепутатката Антония Парванова. Тя е срам за България и трябва незабавно да напусне Европарламента . Изказването й е антибългарско и злепоставя страната ни .Нека и се потърси отговорност,да се отзове незабавно!!!На Желева и пожелавам повече кураж и воля!С такива долни комунистки ще и е трудно,но няма невъзможни неща за Хаджи Бойко!

484

we

преди 14 години

tai kak gleda, se edno bob e iala

483

Петрова

преди 14 години

Не е проблема в самата първанова, проблема е в тези , които и плащат да прави това! Българите не сме тъпо стадо и аз вярвам в това! Всеки от нас може да прозре комунистимеските и турски гадове зад това! Слава Богу, че изгря светлинка в тунела на нашата държава! Дано само сами не я погубим.

482

Анонимен

преди 14 години

Комунистическият октопод здраво е пуснал пипала в ЕС.Незаменимата другарка Крив сурат,по-известна като "Мадам Йес" и "Пръмовата снаха къде ли потрива ръчички,доволна от успешното очерняне на Желева.

481

da

преди 14 години

w germania , ako islajesch edin pat , ostawasch za zial jiwot lajez

480

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов защо продължава да лансира Желева,, след като и за децата стана ясно, че тя не става и за *** за зеле? Да не е заложник на ***?

479

Гого

преди 14 години

Капка на мястото на Желева.!!!

478

Гого

преди 14 години

Какпка на мястото на Желева.!!!

477

Анонимен

преди 14 години

Желева трябва незабавно да си подаде оставката - такъв резил, такъв срам. Браво на Първанова, че не се опитва да не допусне това недоразумение да срами България.

476

жан жан

преди 14 години

Недопустимо, некоректно и просташко поведение на евродепутатката Антония Парванова. Тя е срам за България и трябва незабавно да напусне Европарламента . Изказването й е антибългарско и злепоставя страната ни .Такива като нея не заслужават " и храчка дори " ,както е казал поета ...

475

Морука

преди 14 години

Куха лейка.

474

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA TAKA BI NAPRAVEL VSEKI MINISTAR V NORMALNA DARJAVA 6TOM E NEGODNA ZA EVOPARLAMENTA ZNA4I E NEGODNA I ZA NAS

473

софия

преди 14 години

НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ САМО НАШИЯ КАЗАН В АДА НЕ ГО ПАЗЯТ-САМИ СЕ ТОПИМ.......................ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО,АКО НЕ БЕШЕ МНОГО СРАМНО...............

472

жоро

преди 14 години

тази Желева си мисли че се намира в България там хората не търпят лъжи