27

до 21

преди 14 години

Като това е само част от научните сонди!!!Да не говоря за новите ракети и пилотирани кораби!!Например "Angara" чиято лека версия 1.1 още миналата година излетя като първата степен на южнокорейската ракета "Naro-1"!!А вече е в ход и разраотката за следващото поколение пилотирани ракети "Rus-M" със преспективата да могат да изстрелват до 160 тона!!!!

26

до 21

преди 14 години

През 2018 следват сондите "Celsta" и "Terion", като всъщност още през 2008 година беше изстрелян "Coronass-Foton" на борда на който работи слънчевата обсерватория TESIS с чиято помощ и Днес.бг разполага с няколко новини за слънчевата активност!!!!

25

до 21

преди 14 години

А междувременно ще изстрелят няколко телескопа - "Spekter-R" част от програмата "Radio-Astron" който ще бъде радиотелескоп с безпрецедентна резолюция от 1 милионна от арксекунда - с такаква резолюция се смята че може да се наблюдава изкривяването на пространството окло event horizont--а на черните дупки!!След това са "Spekter-RG", гама телескоп и Spekter-UV, ултравиолетов телескоп!!През 2011 ще бъде истрелян и "Intergeliozond"!!!!

24

до 21

преди 14 години

А през 2016 възобновяват изследването на Венера с "Venera-D" който ще включва сонда с радар за иследване на повърхноста с по-добра резолюция от досега направените, както и спускаема сонда която ще се приземи на самата повърхност също предишните сонди, но този път с по-добри материали е планирано да издържи повече!!!

23

до 21

преди 14 години

Също така и "Luna-Glob 2" който за пръв път от 30 годин ще достави лунен роувър с който ще се изследват кратерите в южният полюс!!!Тези двете прграми ще се осъществят 2012г. а през 2014 ще започне и "Luna-Grunt" - първо орбитър а след това през 2015 година и още един по-тежък роувър с който ще се събере окло 1 кг лунна почва за връщане на Земята - също за първи път от около 30 години!!!

22

до 21

преди 14 години

А ти не се безпокой, от 2011 заповат да изстрелват нови сонди и телескопи, за пръв път след мрачните периоди на 90-те години, когато нямаше пари а нови проекти не се предвиждаха, а рзмърдване се получи чак през 2005-2006!!А догодина ни чакат - "Phobos-Grunt" за получаване на първата проба от повърхноста на обект намиращ се извън системата Земя-Луна, "Luna-Glob 1" сонда койято ще обикаля около Луната и ще носи със себе си 4 пенетратора за да изследване на вътрешноста и сеизмичната активност!!!!

21

Анонимен

преди 14 години

Докато НАСА откриват планети, руснаците откриват нови рецепти за самагон :))

20

Dark Lord

преди 14 години

До X:Абе агент Мълдър, Познах те! :D Не се притеснявай приятелю, каквото и да стане, всичко е Еволюция. Ако толкова искаш да се боиш от някой, то това е само и единствено Бог. ;)

19

Ra

преди 14 години

Абе господин X ти трябва да направиш един филм по този сценарии.Пълна откачалка. Много психопейти се навъдиха в България.

18

nexusss

преди 14 години

И аз съм на мнение, че предстой колонизация, по точно робство. Обаче не съм съгласен, че робовладелците ще са извънземни (не че не съществуват). Робовладелците ще са пак хора, само че определени хора нали се сещате....100 до 200 човека ще владеят 6 000 000 000. Вижте Китай....това което се случва там е началото и ще се случи в целия свят и то съвсем скоро :)))

17

Ъ

преди 14 години

ще те колонизират едни чичковци и лелки в бели престилки. имаш малко време докато МВР пусне интерфейса с провайдера ти.

16

Х

преди 14 години

а колкото до платените драскачи, всъщност той е един, но нарочно се представя под различни псевдоними, за да създаде илюзията, че много хора мислят като него. мога на него само да му кажа, че не му се получи, че удари гредичка. напълно са ми ясни твоите приоми, адски си предсказуем. ти и твоите платени дезориентиращи от истината коментарчета. жалък си.

15

Х

преди 14 години

и ВТОРО относно това откъде имам информация, нали се сещаш че не мога да издам своите източници, както и конкретни имена. само в общи линии мога да ти кажа, че я имам от много документални разследващи филми, от контакти с цял свят по форуми и всякакви такива удобства на съвременния интернет, от срещи с хора в чужбина, от обиколки на конкретни обекти по цял свят....

14

Х

преди 14 години

алберто виж ся. ПЪРВО защо някой да не може да знае нещо, което е пазено в тайна. не четеш внимателно какво съм написал "през последните 50-60г. правителствата на водещите държави в света крият това (или поне се опитват много старателно да го скрият) от нас. " наистина правят огромни опити да го пазят в тайна, но не успяват на 100 %. и ВТОРО....

13

Анонимен

преди 14 години

Е,и!!Corot, принадлежащ на Европейската космическа агенция, вече откри десетки нови екзопланети!!!Да им е сладко на тези от НАСА, че и без това тази година спират совалките, а докато в момента в Сената решават финансовото бъдеще на агенцията, една blue ribbon комисия се чуди кои проекти да оставят и кои да зарежат!!!Абе накратко - пълен хаос!!!Защото ако има място което наистина показава колко неуспешен е комунизмът като реалност, то това е комунизмът царящ в НАСА!!!

12

Alberto

преди 14 години

do Xdobre be pi4 kazva6 4e e tayna ami ako e tayna ti kak znae6 zna4i togava ne e tayna ne moje da znae6 ne6to koeto e strogo sektretno osven ako ne si nqkoy ot tezi sredi kaji mi naistina vyob6te ne se byzikam otkyde ima6 tazi informaciq

11

Y

преди 14 години

X е напълно права! И аз знам за тия неща! Гласовете ми го говорят! Всички известни политици са в този гнусен заговор - Обама, Бойко, Саркози, Гошо *** и Свободка! Планът е да се построи град в Царичинската дупка и оттам да се прецака реколтата от картофи, моркови, целина и керевиз, за да се предизвика всенародния гняв. За да се спасите от пагубните последици трябва да направите следното: взимат се 4 яйца, 1 бакпулвер, чаена чаша захар, половин кило брашно, една ванилия и ги изхвърляте. Успех!

10

Анонимен

преди 14 години

Нацепена батка, откъде ги знаеш тия работи? :)

9

Х

преди 14 години

знам ви аз номерата. знам че те ти дават поръчки да пишеш такива коментари по форумите, само за да дезориентираш обществото от истината. знам че това за ваши запазени приоми. сега очаквам отново ти, но естествено под друг псевдоним да започнеш да пишеш същите остарели поръчкови коментарчета за хапчета, за лудници, за психиатри и всякакви такива

8

Х

преди 14 години

както се казва "котката избяга от чувала" нищо не може да ме спре да кажа на обществото истината за бъдещата колонизация. а сега очаквам платените драскачи отново да се намесят, усетили че казвам истината. и за да дезориентират населението ще започнат с платените си поръчкови коментари за "да си пия хапчетата" "да ходя в лудница" "да ида при психиатър" и всякакви такива банални техни приоми, на които между другото хората вече не им се връзват, понеже те знаят кога някой казва истината.