82

Анонимен

преди 14 години

Сшито с бели конци: как така ще мине през Амстердам с толкова много взривоопасни неща?Шататите отдавна нямат от кого да смучат и им трябва повод за нови конфронтации, войни, нахлувания. Така че това ми се струва много лъжливо. Че и нигериец, те уж са християни. Всичко е възможно, но защо все пак на този християнски празник щатите не се замислят кой и защо толкова много ги мрази и да изменят нещо? Или по-точно не ги мрази?А искат да продължат с политиката си и всичките си машинации, лъжи и пр. Дори да е имало експлозиви, кой знае кой от тях самите ги е сложил там и как е навил тъпия нигериец, та уж да е, пък нищо да не стане. Всякакви обещия за зелени карти, пари, всичко на тъпака. Изобщо - щатско театро, достатъчно сме го гледали, глобални планове за затопляне (пари им трябват), епидемии (пак пари и трябват), те от шантаж и лъжи живеят. Най си е добре никoй да не се свързва с тях.

81

topcho

преди 14 години

samo da mi padnete shte vi rezha parche po parche...gnusni jagali...Zhiveite si be nikoi ne vi zakacha...kakvo si navirate vmirisanata religia v nosa na celia sviat...ne razbrahte li che vashta niama da stane..

80

Анонимен

преди 14 години

ЦРУ отдавна не са извършвали терористични актове ,може би искат отново да сплашат хората с митичния вече "световен тероризъм" и техния агент Осама

79

Бел

преди 14 години

В допълнение на боза - ще се прави дълбока клизма на всички пътници, за да се избегне пренасянето на опасни вещества и по този начин.

78

Анонимен

преди 14 години

Ama si tele...

77

Анонимен

преди 14 години

samoleta ne e ot nortwest airlines a firmata e delta imate gre6ka....

76

боза

преди 14 години

От сега нататък пътуващите за САЩ със самолет ще пътуват голи ---в самолета ще им дават по един чаршаф да се увият

75

Gnusmus

преди 14 години

Ами за да контролират собствените си граждани,бе! Глей ся:Ал Кайда организираха(ако са те!)атентати с отвличане на самолети,кули-мули,в Пентагона се заби самолет без крила и без двигатели,та остава тези хитри злодеи да не могат да взвривят един смотан самолет? Айде,де! И от кого я бранят тази държава? От себе си? От некъв дядка в пещера? Нали след Инцидентите от 11.09 кибрит не можеше да влезе в самолета,а този откачен терорист е вкарал някакво вещество? А единствения ртезултат от войната в Афганистан е многократното увеличение на реколтата от наркотици...

74

unA

преди 14 години

От Ал Кайда бил хахаха тея американците вече са жалки хах.

73

Billy Idol

преди 14 години

Глупавия ***-мюсюманин слязъл от палма и се опитал да взривява американски самолет. Дупе да му е яко на ***, защото сега тия от ФБР ще му разкажат играта.

72

Enki

преди 14 години

Ще вземат подобни мерки и ще затягат контрола, за да ОБЕЗЧЕСТЯТ американските граждани!

71

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Какво би казало Гнусмусчето, ако самолетът се беше взривил - ето, щеше дакаже то, американците си го взривиха, защото си търсят повод за нова война...,но защо тогава ще затягат проверките и ще се вземат драконовски мерки за сигурност?...Затова такива ***, като него ще им вземат не само пръстови отпечатъци, ами и проба от насраните им дупенца, ако се наложи ще вземат,защото така се брани държава и поданици...мухъл...

70

Анонимен

преди 14 години

странджа добре си им го *** на ибрикчийчетата с червени прашки.Браво.

69

Enki

преди 14 години

Да съм твърдял нещо за "Ал кайда" ?! Просто исках да кажа, че ПЪРВОНАЧАЛНАТА им версия беше, че Осама е бил замесен. И поради този факт написах, че може да твърдят каквото на тях им е угодно.

68

Gnusmus

преди 14 години

Ами нали това ти казвам,бе българино?!? Кви Ал Гайди,кви 5 лева? Аз на странджата искам да го набия това в празната тиква,ама то да беше ***,та да го набиеш,пък то - акъл....

67

Enki

преди 14 години

ФБР не издирва Осама заради това, че се съмняват да има съпричастност със събитието на 11-ти септември 2001г. Причината, че че го свързват с някакъв атентат от 1998г.Как да го издирват, след като само приписаха на Осама това безумие... ?!

66

Анонимен

преди 14 години

Това е истинската ал кайда . Без подкрепа от цру немогат и един самолет да взивят

65

Gnusmus

преди 14 години

Ти провери ли какво пише там? А? Или просто си плямпаш? Я си ...... Ти вземи да провериш ЗА КАКВО НЕ ГО ИЗДИРВАТ! ЯСНО ЛИ Е ХЛЕБАРКО?

64

Анонимен

преди 14 години

и после искат от нас нормалните хора да сме толерантни с гадната мюсулманска ***

63

Enki

преди 14 години

В сайта на FBI всичко може да пишат. Явно на теб в главата ти четири *** играят на домино.