40

Анонимен

преди 14 години

милко калайджиев е марсиански пратеник хихихиии

39

MURDOC

преди 14 години

По-голямо извънземно от Сашка Васева нема ша знайте.

38

Гостенче

преди 14 години

Ало, журналята. Тази снимка няма нищо общо с темата, тъй като изобразява неуспешното изстрелване на ракета "Булава" от руснаците през декември 2009 г.Ама и Вие сте едни тикви... И снимката не е на "БГНЕС", а е пействана от чуждестранни сайтове, най-вероятно шведски или финландски....

37

Анонимен

преди 14 години

абе хора те извънземните отдавна са на земята но още не могат да се интегрират за справка квартал столипиново :-))

36

Анонимен

преди 14 години

само да не вземат да се объркат нещо извънземните и да вземат да кацнат във филиповци или факултетата че тогава ще се видят във приключения женските ще бъдат пратени да работят на лъвов мост а мъжките на площад македония :))

35

рокамбол1 до мо

преди 14 години

брат4е ***/олигрофен ромите са умни хора как оба4е използваме дьржавата като взимаме помощи без да се трудим нали' бьлгари тьпаци

34

Анонимен

преди 14 години

28,ако жена ти сутринта си подсвирка весело, и нещо друго може да е правил извънземния...

33

man in black

преди 14 години

Za bulgarite niama strashno zashtoto nie sme si izvanzemni.....niama nishto zemno koeto da otcelee..vav takava darzhava..

32

Winner

преди 14 години

Господин Х, добавете си още два хикса и ги напишете в гугъл.Поне там да видите момиче и малко да се успокоите.

31

X

преди 14 години

и така хората в сянка ще бъдат отново заедно със своите любими хора. а колкото до простолюдието. то ще бъде колонизирано. целия свят ще бъде жертван заради сигурността на стотина души.целта е населението да бъде заразено с извънземен вирус и да се превърнем в човеко-извънземни хибриди. така колонизацията ще бъде безпрепятствена и лесна, без никаква съпротива. това е което те пазят в дълбока тайна, това е което те не искат да знаем. тъмни времена очакват човечеството. колонизацията започва...

30

X

преди 14 години

те крият, че САЩ са влезли в контакт с извънземна раса в началото на 50-те. извънземните са заявили, че ще колонизират Земята. но ще дадат шанс на някои да се спасят. при условие да им сътрудничат. и така се оформя ядро от висшепоставени хора от водещите държави в света, от хора в сянка, които да сътрудничат на колонизаторите. те са предоставили своите най-близки хора на извънземните да бъдат отвлечени, само защото така ще бъдат спасени при бъдещата колонизация.

29

X

преди 14 години

това което правителствата крият, е че явно настъпва времето на колонизация на Земята. опитват се да ни залъгват, че Марс може да бъде колонизиран от нас, но исътината е друга. истината е, че ние ще бъдем колонизирани, Земята ще бъде колонизирана. и ето че явно остава малко това да стане факт. през последните 50-60г. правителствата на водещите държави в света крият това (или поне се опитват много старателно да го скрият) от нас.

28

ads

преди 14 години

Снощи някой извънземен ми е изпил уискито и ми е изял фъстъците!!!!

27

:/

преди 14 години

Nedei obija filma bre! :D

26

ahah

преди 14 години

Ami nie taka ili ina4e ne sme drujeliubni, ima li zna4enie dali te idvat s mir ili ne? :D

25

Анонимен

преди 14 години

Тц тц тц, има един друг телескоп наречен Corot, принадлежащ на европейската космическа агенция, който досега откри сумати планети включително такива които са само няколко маси по-големи от Земята!!!!Така че от НАСА най-накрая да приемат болезненият факт че се превърнаха в едн бездънна яма за безмислено поглъщане на пари!!!И без това от догодина совалките спират полети, и НАСА се превръща в една посредствена космическа агенция, която ще трябва да купува руски кораби!!!!!!

24

jonny

преди 14 години

Ако се използва най-бързия летателен апарат в света сондата Галилео ще ни бъдат необходими 85000 години (осемдесет и пет хиляди години), за да стигнем до най-близката планета извън слънчевата система (4.3 светлинни години оттук). В съзнателния си живот можем само да подскочим и да кажем че сме по-близо до там и този кеф ще ни струва стотина милиарда долара.

23

Мо

преди 14 години

че то и сега в България има извънземни, наричат се ***. поради земните условия са забравили как се работи и могат само да се въпроизвеждат и крънкат помощи. дори Холивуд направи филм за тях - Планетата на Маймуните.

22

Анонимен

преди 14 години

Тия американци неразбрахали че трябва да почнат да строят космически кораби за дълаг път а не някакви си совалки които от тука до марс да отиват за 3 години.Всяка година влагат по 20 милиарда долара за изтрелване на спътници.Що не направят един съвместен проект с Русия и европеиския съюз да имат обща космическа програма учените да се обеденят и всички заедно да измислят по бърз и сигурен начин за пътуване в космоса и изучаване на галактиката.Така всеки за себеси поне още 200 г няма да ни стигнат

21

ИВАНЧО

преди 14 години

Един виц. - Тате, извънземните приятели или врагове са ни? - Защо питаш, Иванчо? - Дойде един извънземен кораб и взе баба. - Ааа, в такъв случай са ни приятели.