17

Pffff

преди 14 години

От Джок в затвора ще го прекръстят на Choke Freeman !

16

Индубио

преди 14 години

Напълно съм съгласен с теб, няма какво да се допълни.

15

БДС

преди 14 години

Нашият съд е много строг към чужденците, докато някои български връзкари въобще не ги съдят. Ако съдът ни беше толкова строг към всички, то нямаше да има престъпност в БГ

14

Анонимен

преди 14 години

Ани осъдителна иска, щото нашите магистрати много често постановяват оправдателна.

13

eeee

преди 14 години

не може да стане и дума за справедливост. Австрийците съдят наш убиец , за случка от преди пет месецаи човекът вече си получи присъдата. А нашите магистрати за дведсет ипет месеца немогат да измислят как да осъдят чуждият убиец. Не ехубаво да пожелаваш лоши неща , на ха да убият син на този магистрат който гледа делото , тогава ще видим как боли.....

12

freax

преди 14 години

И кво подяволите значи "Бащата на Андрей Монов също заяви, че Полфрийман трябва да получи осъдителна присъда." ??????????? Осъдителна присъда?

11

freax

преди 14 години

Тоя не се ли казваше ДжоН? Откъде го измислиха тоя ДжоК?

10

g

преди 14 години

maikati bolna , mangala trugnal da spasqva. dali i *** 6e se otnasqt dobre s nego v zatvora

9

Ужас

преди 14 години

Хайде аз да ти отговоря:Вчера за цецо *** написах, че се покланям пред бързината и професионализма на тяхното правосъдие!! И че бих искал и нашето да заработи някога така...поне да е докато съм жив, та да го видя :). Казах и че *** най-вероятно е абсолютно виновен и е пълен ***, че присъдата е справедлива!Същото казвам и сега...мен също не ме интересува кой какъв е...а действията...Да видим нашето правосъдие дали ще е честно и експедитивно!!!

8

Kochko

преди 14 години

Прокуратурата искала доживотна, явно не са разбрали неговите още как да почерпят. Като стигнат парите обаче ще има условна и чал обратно в "Там долу"-то. Хвала на нашето правосъдие.

7

Индубио

преди 14 години

За промитите мозъци...за жалост изглежда, че си прав...

6

Анонимен

преди 14 години

озитата" са недоразвити и са *** - всяко стадо си има мършата, нашето е с промити мозъци вече

5

Индубио

преди 14 години

И не ме разбирайте погрешно- аз не правя никаква разлика в това дали българин или друг извършва престъпление. Всеки, действително убил трето лице трябва да лежи в затвора и това е повече от ясно.

4

Индубио

преди 14 години

И още по-точно- за да е ясно какво имам предвид- вчера масата коментари свързаха действията на въпросния Цецо с България като цяло и се твърдеше, че това показвало как България се превръща в изметта на Европа. Обобщаваше се и се плюеше по всичко, понеже отново "наш човек" беше извършил престъпно деяние някъде в "цивилизования свят"...Нека видим сега колко ще са хората, които ще свържат Джок с Австралия и ще кажат, че "озитата" са недоразвити и са ***...Ето за тези двойни стандарти говорех...

3

Pffff

преди 14 години

Айде сега самарянския му *** в софийския, да го пръснат! Пожелавам ти много романтични вечери до живот Самарянино!

2

Индубио

преди 14 години

Ха! Интересно сега, в един огледален на вчерашния случай казус с човек, който по всяка вероятност и по силата на доказателствата е отнел друг човешки живот и тогава следва да получи сурова присъда- интересно какви ще са коментарите на скъпите форумци... Забележете- почти пълна аналогия със случая на Цецо Германеца от вчера, вече осъден доживот...Разликата- тук извършителят е чужденец, а жертвата българин...Очаквам радикална разлика в коментарите и отношението към "може би все пак невинния Джок."

1

Milionera

преди 14 години

Да изгние в затвора този *** гаден!!!!