12

Жоро

преди 14 години

Това там е Камбоджа ( доколкото знам, така викат на част от Факултето :D )

11

Борррис 3ти

преди 14 години

Няма какво да се смеете на човека - Пакистан наистина се намира в България. Малко след Красна поляна, преди околовръстното - пълно е с пакистанци.

10

Анонимен

преди 14 години

простаци дал господ и унас запомнил съм един бисър от кандидат стиденски изпит: " и йоще миг ще падне заветният хълм, но изведнъж кораба радецки пристигна с гръм"

9

ма-как

преди 14 години

@мкд Байряк, ние сме толко омешани, че ние не знаеме кой къв е! Ти голям капацитет ше се окажеш, мини да ни научиш барем от къде сме, *** се съмнявам да можеш, че вие сте дважде по-заблудени кой сте и от къде сте :)Жив и здрав още 1000 години - докато ги има такива като тебе да помят "чуждите" народи кой са и от къде са, и българи да не останат, България ще се помни!!!

8

катигарошко

преди 14 години

А македонците са българи.

7

Анонимен

преди 14 години

по същата логика ти си ***-идиотВ статистиката няма нищо очудващо, всички теле-викторини са за телета в човешка форма. Действително малко наистина начетени хора биха се вързали на такава простотия да ти дават пари защото знаеш нещо(отдавна е известно че с кадърност и ум пари не се правят по никой начин). Затова няма значение България Англия или САЩ всичките теле-игри са един дол дренки

6

trak

преди 14 години

a makedoncite sa piskolapci

5

Sturmfuhrer

преди 14 години

И в моя квартал имаше един, където не знаеше коя река тече под моста на Марица!

4

мкд

преди 14 години

да така е - бугарите са татаромонголци

3

Кра-кра

преди 14 години

Ем... относно последното - и стогодишната война е продължила всъщност 116 години, тъйче не е "умопомрачителна тъпота".Иначе вярно, има и абсурдни изказвания, но както беше казал един приятел "Това е все едно нас да ни питат за Бруней Даруссалам, едва ли много ще отговорят".

2

Анонимен

преди 14 години

Абе аз като казвам,че България е от Ванкувър до Владивосток....

1

Въпрос

преди 14 години

Кой ми с.а в гащите?Награда - няма :)