21

МайнаСити

преди 14 години

Абе много знаете бе ,писна ми да ви гледам глупавите коментари.Ми нали от класните стаи се почва бе младеж.Аз съм За камерите в стаите и колите най-вече дано има резултат.Остаи не ми се обеснява на такива като теб.Като знаеш толкоз финансираи някоя фирма и сложи камери по пътищата.

20

zainteresovan

преди 14 години

V KAKUV SMISUL BRUTALNI?

19

6ofer

преди 14 години

porednata bulgarska prostotiq........i tova nqma da pomogne s voinata po puti6tata.....tiq kameri trqbva da sa po ulicite,ne v klasnite stai.bulgarskiq 6ofior trqbva da si promeni misleneto,togava 6e namaleqt jertvite

18

aydun

преди 14 години

апък който вече си е купил изпита- да му е честито :D

17

Знаещ

преди 14 години

Най-интересното е, че сега се представят като новост неща, които са предлагани още преди 3 години. Тогава обаче същите тези инструктори виеха на умряло. Важното е да заработи системата!

16

до 14

преди 14 години

Какви реформи?

15

Анонимен

преди 14 години

да се направят нови изпити за вече станалите "шофьори". тази порочна практика трябва да се прекрати 1 път завитаги. иначе е въпрс на време да събираш червата на детето си от тротоара, мили ми купувачо на книжки, номер 13!

14

1

преди 14 години

Е като не ви харесват реформите, нека децата ни да су купуват книжките и да се избиват по пътищата! То на българина не може да му се "уйдиса" Ако може на мен да си ми е добре, ама що пък и на другия - на него нека му е зле!

13

xaxa

преди 14 години

do 12 e kakvo 6te pravi pak 6te prodava knijki baluk takuv.Edin moi su4enik go bqxa kusali 4 puti idota ne 6te se da si pla6ta.Knijkata my izlezna zlatna.Zatova az si platix i q vzex ot raz

12

Анонимен

преди 14 години

Ха сега да видим какво ще прави Киро Димитров инструктор от Бургас. Такъв мушенник няма никъде!

11

Анонимен

преди 14 години

много голям праз,ама много голям,ха-ха-ха

10

Читателя

преди 14 години

Споко е, всичко се прави, за да се даде поръчката на определена фирма, криза е все пак:)

9

Тъй, тъй...

преди 14 години

Въх! Полза за ограничаване на купуването на книжки - никаква. Но някои фирми за охранителна техника оборот в тази криза ще направят. А на вас ще ви вдигнат цената за курсовете, респ. цената за купена книжка, за да си избият инструкторите инвестициите.Същото като с постоянната смяна на номера, документи ... Изтръскват ви джоба, драги българи, изтръскват. А керванът си върви...Да сте чули някой покрай гръмките далавери в КАТ, например лимузини регистрирани като баничарки, да е бил поне уволнен?

8

234

преди 14 години

Изповед на мутресата - Купих си баварецо, купих си книжката, е верно не можех да си купим каране.А сега за да си купим книжка на детето ще трябва да купим цел регионаленцентър. *** държава.

7

Анонимен

преди 14 години

иде ред и на куките , досега не са им сложили камери эащото ще иэпонапускат , даи боже в буджета эа 2012 да има пари да им одвоят эаплатите и да им сложат камери , и нарошителите при 2-3 нарушения -уволнение

6

noname

преди 14 години

Не съм съгласен с парите на данъкоплатците да се купува оборудване за частни фирми. Скоро може да решат и коли да им купят.

5

R

преди 14 години

Не знам до каква степен ще бъдат ефективни тези мерки. Вероятно, нали сме си българи, пак някой умник ще измисли начин да се заобикалят новите наредби и да се хитрува. А всички останало ще видят от него, разбира се. Все пак е добре, че нещо се случва, че се прави опит да се премахне корупцията в тази сфера. Точно заради нея по пътищата се движат некадърни шофьори и причиняват какви ли не инциденти.

4

Анонимен

преди 14 години

A dali mojesh da karash kato si stoish taka izwyn kolata ? ???

3

xaxa

преди 14 години

Az minalata godina si kupix knijka.Da mu mislat tezi koito sa sega,no misla 4e i te nqma da imat problem da vzemat knijka se 6te izmislqt ne6to.

2

Анонимен

преди 14 години

Да, но ще може да се провери дали инструкторът е преподавал нещо. (Друг е въпросът кой ще си играе да проверява)