232

Христов

преди 14 години

До 228: Първо в армията на САЩ се подписва декларация че няма да посягаш на жена военнослужещ сексуално защото попадаш под ударите на закона.Там също много рядко ще видиш и чуеш новина че някой по старши офицер си е пойскал от подчинена.Това не е при нас в нашта армия. С прохождането на професия войнйк колко жени,дъщери,внучки и дуги родственици на "големи" началници влязоха в армията.Отам идва проблема на сегашното военно ръководство а не от това че "редничката"ще ражда или че е бременна.

231

Анонимен

преди 14 години

Този поне не измисля *** аргументи, щото това за сапуна направо кърти мивки!!! А това, че жените не стават за гвардейци са пълни простотии. Виж за подводницата по има резон. Само не знам защо генералът реши, че е "за да не се увреждат детеродните функции" при положение, че пиши, че жените излизали в майчинство. А и има жени, които не искат да имат деца. На тях пък какво им пречи, ако искат да работят на подводница? Абе, глупости. Ясно е, че ги е страх, че някой ден жените ще ги изместят.

230

MITKO 4IPSA

преди 14 години

AVA MITKO,AVA MITENCE TI GOLEM BIYA4 SE IZVIDI VA BATYOVOTO! GEVREK TAKIV,TUKA VIV FORUMA MNOGO NE6TO PRIKAZVA6 AMA SIGURNO VE4ER NE MOJE6 SE PRIBRA OT STRAH DA NE TE BIE JENA TI,PUTYO LELIN!AMAN OT TAKIVA KATO TEB BE GNUSLYO! ZA6TO LI IMAM SIMNENIYA ,4E V KAZARMATA SA TI PRI4INILI <DOBRO> I SEGA TAKA MRAZI6 VOENNITE! MI TAKA E STAVA6 SAMO ZA MIJKA *** BACE! NE UNIVAY A SI POTIRSI PODOBAVA6TA RABOTA!SERVITYORKA V SPALEN VAGON!XAXAXAXAXA

229

bahmaamu

преди 14 години

"Тези ограничения са съобразени с физиологичните особености на жените, за да няма увреждане на детеродните им функции"demek shundite:)demek zdrava eban pada ,4ak im se uvrejdat;)))

228

Анонимен

преди 14 години

истината е тази жените в армията са необходими за да може боиците по всяко време да имат какво да ***!!! в сащ навремето караха официално *** на техните воиници които са на мисии в чужбина но намериха решение на въпроса като започнаха да назначават жени в поделениата!!!

227

Една войничка

преди 14 години

Митко, ти много бе братче си тренирал бокс!Направо страшна работа!Цяла година!Браво и на какво се научи?Че ми стана интересно!Да приказваш простотий!Големи биячи сте бе половината нестава нищо от вас и тук в темата си избивате комплексите кой знае какъв си *** неповторим

226

мат

преди 14 години

то едни ги тренираха за мисий в чужбина а ги използват за отвличания в България-трябва да се тренира и самофинансира-Граби-***-Работи-Българино ***.

225

Jolly Roger

преди 14 години

Аде де, аде де, в коя армия си Tina? Смях смях. Тренирай сандъка със снаряди 2. тежи 80 кг. Много голяма разлика от щракане по клавиатура, или не?

224

Митко

преди 14 години

Професията ми е частен охранител,освен това съм бивш спортист на 30г.Не ме интересува колко си стрелял и не ми се прави на голям специалист,защото си смешен! Имаш много правописни грешки,личи си че си военен ***.Ако се срещнем ще ми станеш на боксова круша,която отдавна ми липсва,ама ще те рендосвам без ръкавици.Писна ми от разни армейски недоносчета,махам се от тук!

223

дон куронадървидзе

преди 14 години

БА ,БА :(( :((( Вече ще стягат цици и ще водят в плен !!!! Жена в армията - повишаване на кожно-венерическите болести,интригите,клюките и безмозъчието !!!! Удобство за превтасали ДонЖуановци ,но с положение в йерархията !!!

222

joro

преди 14 години

armiata ni e wc

221

asd

преди 14 години

Ква ти е професията бе,***?Да не си охрана на зоопарка?И полицаите не стрелят толкова колкото се стреля в Армията?!

220

Анонимен

преди 14 години

МАЛИИИИИ ВЛЯЗОХ В ТАЯ ТЕМА И ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМ ,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ЕГАТИ БЪЛГАРИТЕ КАК СЕ ПСУВАТЕ,УЖАС

219

Киртаци

преди 14 години

Стига простотии бе. В България армията е една от малкото институции, където останаха нормални хора. Всичко друго са чиновници, гълтачи на пари и резбари.

218

Tina

преди 14 години

аз съм жена в армията и такива простотий за които пишете няма......

217

Митко

преди 14 години

Ей военно ***,аз също имам оръжие с разрешително,защото такава ми е професията!Едва ли ще го извадиш по-бързо от мен и още нещо:наричаш ме милият.Да не си обърнал резбата бе,пезенце! Ако ти липсва женска плът,хвани някоя магистралка и тя ще ти облекчи душичката.Иначе последния ми коментар беше за 212,а не за теб,главо лукаво!Оправи си парадната шапка,че ти стои накриво!

216

OFCA OT ZAPASA

преди 14 години

ТО И БЕЗ ЖЕНИ АРМИЯТА НИ БЕШЕ БАРДАК ,ПАК СЕГА НА КВО Е ЗАПРИЛИЧАЛА САМО ГОСПОД ЗНАЕИ ПОЗНАВАЙКИ ИНТЕЛЕКТА НА ОФИЦЕРИТЕ СИ ПРЕДСТАВЯМ КВИ ..УЧЕНИЯ .. СЕ ПРОВЕЖДАТМИ ПОНЕ РАЖДАЕМОСТА ДА СЕ ВДИГНЕ ВСЕ ПОЛЗА

215

asd

преди 14 години

Милият )))Какво ще си изясняваме?)))Да си изясняваме колко бързо аз мога да изкарам оръжие или ти да бягаш или колко време ще ти е нужно да се напишкаш?Аман от такива опикани бабаити като тебе))

214

Митко

преди 14 години

Това ела да ми го кажеш в очите,мухльовец с мухльовците! Подозирам,че си някакъв *** или шапкар.Ако искаш ще те чакам на Централна гара и после ще те заведа долу в тунела,където няма никой и там ще си изясним нещицата.Какво ще кажеш,мишок такъв?!

213

путкомер

преди 14 години

стига сте се кара ли бе, казах ви истината е в атомната бомба и две п,утки да се сменят на червенто копче