33

skatelite

преди 14 години

До #24, не съм привърженик на Бойко, но ми е писнало да слушам как всеки знаел разни работи за него, за Костов за кой ли не. Е не са форумите за огласяването на тези "факти". Оформи ги, обоснови ги, приложи нужните доказателства и ги предай в прокуратурата. Проблем ще е че няма да можеш да останеш анонимен. Но честните хора, които "знаели" е добре да ангажират компетентните власти със знанията си а не само да говорят по форуми.

32

811

преди 14 години

браво на момчетата де да има и кой да ги вкара в панделата

31

Павел

преди 14 години

Радвай се прости народе на евтини новини. Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Браво, Бойко! Браво, Царю на празните приказки, Браво банкянска куха Кратуно! Добре че има толкова бълъци в тази България та да вярват на един рекетьор и милиционер, лъскал обувките на Тодор Живков.

30

аз

преди 14 години

Умственият ми ресурс е с 30 точки под Световния рекорд! За едно обаче си прав - заради такива като мене сме в това блато. Трябваше да изхвърлим червените крадливи *** отдавна, а не да чакаме да се появи Бойко Борисов!!!

29

Ужас

преди 14 години

Бойко не може да се отучи от пожарникарските си навици постоянно да пуска димки и да вдига пушек. Надмина дори и Яне Димката.

28

Салахадин

преди 14 години

До 'аз" !Евтината ти обида издава,колко ти е ограничен умственният ресурс.И въобще това дали работя, или не си е моя работа, не иде за това реч в момента.Аз работя и зимам, с оглед на кризата приличен доход и съм благодарен.Но не съм благодарен за такива като тебе,които грам си остават непросветени.Заради такива като тебе сме в това блато!!!

27

Гошо Тъпото

преди 14 години

То това е голяма......лапачка.Сигурно Доган няма ......нищо общо.Стоял е отстрани и само е.....гледал.

26

до 11

преди 14 години

той Бойко е цар на приписването на чужди заслуги за свои. Полуграмотните тинейджъри, които гласуваха за него със сигурност си мислят че той е построил Метрото за няколко месеца. Софиянци (истинските, а не придошлите от селата) добре знаем че строежът започна преди почти 3 десителетия, а Боко Тиквата само рязна лентата на готово и опищя орталъка че е построил Метрото. България е страна на наивници и промити мозъци. И това с дребните турски рибки е поредната пушилка. Ликуй *** народе!

25

Анонимен

преди 14 години

Най-много условна присъда ще им дадат, за да са доволни всички. И вълка сит и агнето (демек народа) цяло.

24

до 7

преди 14 години

не срещу дребните каракуди в ДПС, а срещу ДОГАН - Бойко никога няма и да посмее да се доближи до ДОГАН защото рискува, Фесът да извади компроматите от тъмния му приод. Все пак за лумпенизираните му фенове ББ се е родил преди година-две, но повечето честни хора в България знаят какви ги вършеше преди това.

23

аз

преди 14 години

ако си намериш някаква работа, а не кибичиш в нета цял ден, тогава ще призная драсканиците ти за мисли! Иначе си оставаш безработен ***, плюещ по ГЕРБ и мечтаещ за безотчетни еврофондове!

22

Анонимен

преди 14 години

Много прости овце сте ей... не виждате ли кви дребни риби са тея ??? Що не съдят кмета на Кърджали или на Смолян или на Хасково ???Там са истинските кражби на стотици милиони !!!

21

Анонимен

преди 14 години

АКЪЛ ИМАТ МОМЧЕТАТА ,НЕ ГЪРМЯТ СЪРНИЧИ А ПРАВЯТ ПАРИЧКИ

20

Анонимен

преди 14 години

Те са професионални политици бе, ако са крали са крали по законен начин. Те си пишеха законите, те си крадоха. Не се заблуждавайте че някой от костюмарите ще влезе в затвора. Никой няма да влезе.

19

До haho

преди 14 години

Прави си, но и ти прочети и помисли внимателно върху следното: "Бившият кмет на Дулово Митхат Табаков и бившият общински съветник Гюнай Сефер нагазиха надълбоко, след като главният прокурор поиска имунитетите им за източване на милиони левове от бюджета.". Сега се сваля имунетът им, а не когато БСП и ДПС говореха за постигнатият им икономически напредък на фона на цялата мъка на народа, безработица и спрени евро пари?! Дано всеки от тези гадове начело с Масларова бъдат осъдени!

18

Анонимен

преди 14 години

Те са професионални плитици бе, ако са крали са крали по законен начин. Те си пишеха законите те си крадоха. Не се заблуждавайте че някой от костюмарите ще влезе в затвора. Никой няма да влезе.

17

Анонимен

преди 14 години

АКО СА КРАЛИ СА ГО НАПРАВИЛИ ТАКА , ЧЕ ДА ИМА И ЗА АДВОКАТИТЕ ТАКА , ЧЕ БОЛИ ГИ Х...........

16

Анонимен

преди 14 години

На мошениците все им се струва лъжа

15

КЬОРФИШЕКА

преди 14 години

П У Ш И Л К А

14

Анонимен

преди 14 години

Каква промяна,бе хора?Предишните крали,днешните продълбжават по техните стъпки с нови проети.Кръговото на Лъвов мост ще се строи за 38 млн.евро,а проекта Севтополис-изтегляне на водата,строеж на 28 м стена около града,изграждане на царския дворец и улиците +атракциони-за 50 млн-лв.Кажете ми може ли да сравни мащаба на единия и другия проект и къде ще отидат парите от Лъвов мост.