133

Анонимен

преди 14 години

на този етап, аз бих пропуснала градския транспорт, по-добре пеша да ходя или някой приятел да ме кара с колата

132

Анонимен

преди 14 години

131-ви, за да ти изпълня препоръките трябва или да съм безработен или милионер, но не и средно статистически хомункулус, пътуващ по 2 часа в градския. Вярно, сега се замислям дали да ни си взема и аз кола като селяните в София

131

В

преди 14 години

Трябва сериозно да се замислим и да се опитаме да се предпазваме. Тия Бай-Ганьовщини от типа на ракийката и винцето ще ме оправят са пълни глупости. Аз смятам,че е по добре да се подсигурим срещу вирусите,вместо после да дадем половината си заплата за лекарства или да треперим над болните си деца,което е още по-притеснително! Пийте витамини,яжте плодове, спортувайте,избягвайте контакти с болни хора. А и никой не би искал да зарази най-близките си, нали? Все пак здравето е най-важно,разберете го!

130

Анонимен

преди 14 години

Лечението е просто, казава се САНТРОП- сандък,трап и поп!

129

фкдсгх

преди 14 години

Не си "Българин", а си едно тъпо парче. Както и повечето от пишещите тук.

128

Анонимен

преди 14 години

няма ли някой тук, който наистина е изкарал този грип, а не обикновен, да сподели наистина симптомите са тези, за които пишат и с какво са го лекували?

127

Search

преди 14 години

http://***.youtube.com/watch?v=f5JJ7Uvj66k

126

Мамантос

преди 14 години

Давайте, ***, ваксинирайте се, купувайте тамифлу и всевъзможните *** в лъскави опаковки на западните фармацевтични престъпници. Те богатеят от вашето тъпоумие, което прагресивно расте в условията на любимата ви евроатлантическа либерална демокрация.И тоя, и оня грипен вирус го създадоха ония, които ви карат да се васкинирате, и да им купувате илячите. Е, сега знам, че ще ни наскачат учените-недоучени келешчета, ама няма как, -- простотията по хората ходи. Хайде, със здраве!

125

еРектора

преди 14 години

До : фкдсгх Знаеш ли къкъв съм - Българин съм!А ти какъв си ,адекватен *** ли ?

124

фкдсгх

преди 14 години

еРектора, какъв си ти такъв *** неадекватен? Студент съм и предпочитам да не изпускаме материал заради разни ваканции, но не ми е приятно всеки втори да ми кашля в лицето! И какъв смисъл има децата да не учат, а студентите да учат? Че нали като се прибера при малката ми сестричка мога да я заразя!?

123

еРектора

преди 14 години

Ммм да ,понеже гледам им тука студентчета дето не им се ходи на лекции,трябва след като затворят университетите да затворят и кафенетата и баровете - в библиотеката няма да ги хване грипа - гарантирам ви :-)))

122

GOSHO

преди 14 години

ШИШЕ РАКИЯ И ЗА МЕЗЕ ГЛАВА ЧЕСЪН Е ЛЕКЪТ СРЕЩУ ГРИПА !!!!ВИРУСЪТ МРЕ ОТ ТОВА !ПРЕЗ 6 ЧАСЯ ПО ДВЕСТА РАКИЯ С ПО 3 СКИЛИДИ ЧЕСЪН.ТОВА Е ДОЗАТА НА ЛЕКАРСТВОТО.АЗ ТАКА СЕ ИЗЛЕКУВАХ !!!

121

varg1

преди 14 години

aleluq

120

ифф

преди 14 години

добре....затварят училищата, спират плановите опреации......но защо не затворят и дискотеките...където много вероятно голяма част от същите тези , които са в грипна ваканция ще прекарват времето си.....там не е ли по-опасно, отколкото в училище?????

119

Мертол педераса

преди 14 години

Аз съм гей

118

sas

преди 14 години

А знаеш ли, че все още няма никакви наблюдения какви могат да бъдат последствията от ваксината? Турция дава мило и драго да влезе в ЕС, а Франция е най-върлия противник. Това да ти говори нещо?

117

Stoqnov

преди 14 години

Mnogo kasno se setiha da obqvqt gripna ipidemiq zashto vinaga neshtata sas v posledniqt moment.

116

Георги

преди 14 години

И аз съм съгласен, че смъртните случаи са прекалено много за малката ни страна. Не може 6 души да умират за 6 дни. При положение, че дори онзи ден разбрах, че от ЕС имало готови ваксини за БЪлгария и то БЕЗПЛАТНО и никой не се е сетил да ги вземе навреме... Информацията ми е от чиновник в здравно министерство. В САЩ не знам колко бяха смъртните случаи, но за 300-милионна страна едва ли са повече от 100...

115

Анонимен

преди 14 години

А правителството на Турция намери начин и пари да ваксинира децата от училищата, а и скоро за цялото население. А за България до март месец ваксината е мираж.

114

ифф

преди 14 години

За съжаление всяка година от грип при усложнения умират около 3000 българи......гадно , но факт! Тази година грипа не е по различен.....за 3 месеца- има 6 починали.......според мен само психясват народа. Грип като грип....ако се вземат мерки навреме, няма проблем,но българина първо започва да се лекува сам и после като стане по- лошо тича при доктора.....Ама и тези дето са болни- не си седят в къщи ми тръгнали по улиците, в градски транспорт - навсякъде......това е.....