94

Ема

преди 14 години

Какво става с Волен Сидеров? Жив ли е, че не се чува?

93

НоНейм

преди 14 години

Аз не съм журналит, но ако исках да поднеса Станищев на Бойко за подарък точно това щях да направя. Знам че не се е подписал, крада един от четирите доклада в ДАНС все едно кой, нося го на Премиера и го публикувам в интернет. Те мутро-полицейските структури и без това само с това се занимават.

92

прост селянин

преди 14 години

Бойко Борисов е добър ама за София и оклоноста а за останалата България много,много не го интересува.Там продължава да открива училища ,детски градини,търговски центрове и се хвали :те хората виждат....виждат ама софианци а те не са България!

91

Минчо

преди 14 години

Защо журналистите и всички остнали услужливо подминават ролята на всеизвестната мутра Алексей Петров във всичките тези истории, включително и с Братчетата убавци Галеви, включително и с въпросните доклади от ДАНС. Мисля, че ролята на Алексей Петров е съществена и не бива да се мълчи.

90

Осветлител

преди 14 години

ББ е резервният вариант на ДС (някои от младежите пишещи тук да не помислят че става въпрос за ДПС, пояснявам ДС = Държавна сигурност, и не бившата) да продължи да управлява, както прави това вече 20 години. Не би се лишила и от следващите 4. Та въпросният ББ е идеалната марионетка за случая - болезнено властолюбив, доста *** и малко смахнат - наистина идеалният кандидат за ролята. Психологията казва, че всички властолюбиви и суетни хора са силнозависими и лесноманипулируеми. Та в създаването на Образа на Героичната кукла, същата тази БСП наля милиони. И по никакъв начин няма да допуснат скъпоструващата инвестиция да се провали. Затова периодично ни се разиграва Театър (естествено не и без участието на турско-комунистическите медии, които подхвърлят по някоя статийка като настоящата от време на време). Целта е Сапуненият мехур да се поддържа колкото се може повече време преди да се пукне с трясък. Защо ли се прави за отвличане вниманието от истинските проблеми на българина тежък живот, корупция, безработица, в някои случаи дори глад (при това в ХХI век). Но това няма значение. Важното е Куклата ББ да не слиза от сцената, да не спира да се показва в светлината на прожекторите, да продължава да дава многобройни безсмислени интервюта. Да обяснява как все НЯКОЙ И НЕЩО МУ ПРЕЧИ. С две думи керванът да си върви. Пък кучетата кво като си лаят. Важното е да се правят парички. При това от същите тези овце, които пеят тържествени дитирамби докато ги стрижат и ***. Важното е че, този който стриже и *** сега е ББ, а не СС. На изтерзания народ това му стига.

89

Петко

преди 14 години

Бойко наистина вече прекалява и става смешен с личните нападки към Станишев. Не му отива на високия пост, който заема. Държи се като гаменче от основното училище в Банкя. Срам!

88

Георги

преди 14 години

аз също мисля че Бойко се прави на мъж пред Станишев, защото той е най-безобиден - по този повод, народът е казал "На умряло куче - нож вади"

87

НоНейм

преди 14 години

Станишев е идеален именно защото не може да ипее много. Ако притиснат някой, който знае повече ще стане страшно, ако пропее. Затова СерГЕЙчо ще обере пешкира и това в името на мафиотско-полицейската управляваща върхушка. Той е готов да направи жертвата. Но до каква степен, ще видим.

86

ДО ПИТАЩИЯ!

преди 14 години

И аз се питам, защо след като реално зад проблемите на Бойко Борисов седяха Петков, Овчаров и сие, се е заял с Станишев. Орешарски каза, че няма пари за града. Овчаров манипулира Топлофикация. Петков си затвори очите за много "бели". Етем се криеше зад законите и не вършеше нищо и т.н. Сигурно, защото е най-младият от всички и няма 100% партиен гръб и не само партиен. Да не стане така, че след това БСП да се превърне в нечие лоби.

85

Любопитко

преди 14 години

На мен ми е интересно защо упорито продължава да се мълчи около биографията на бащата на Бойко Борисов. Нека господинът от Банкя хвърли малко светлина върху умопомрачените ви мозъци. Защото той е бивш функционер и апаратчик от същата БСП (тогава наричана БКП). В Симеоново не приемаха случайни хора, само децата на проверени другари. Именно такъв беше и всенародният любимец Бойко - надеждно момче, син на партиен кадър.

84

123

преди 14 години

той и Сергей ще те хареса,не бой се

83

Бойко

преди 14 години

иска кръв и прокуратуратурата за да му угоди му поднася Станишев на тепсия, за да се успокои иначе може да стане непредказуем. Целта е да стои далече от Доган защото иначе може да стане страшно за региона.

82

до 74

преди 14 години

Станишев е за отклоняване на вниманието, защото е безобиден. А Доган е опасен, затова и Бойко не се занимава с него, след като "спечели властта". Истината е че Доган е недосегаем и продължава да командва, макар и сянка. Още повече че държи сериозни компромати срещу Бойко Борисов от мутренските му години, включително и за убийство, което ако излезе на бял свят, митът за Героя-Премиер, който "ще унищожи БСП" веднага ще се срине. Бойко знае добре това и ВНИМАВА МНОГО С ДОГАН!

81

ani

преди 14 години

тази радева е точно толкова вредна ,колкото и гамизов.да се скрее където беше

80

Евлоги

преди 14 години

За верните ФЕНОВЕ на Бойко Борисов, които лепят ЕТИКЕТИ на всички, които не изповядат БАНКЯ-БОЙКОВИЗМА ще кажа, че аз не харесвам безличния Станишев, не харесвам Фонтанения П.и.к.л.ь.о Петков, не харесвам Р.Овч., не харесвам и недоклатената Дончева, не харесвам никой от БКП/БСП. Но също не харесвам и любимецът на нацията Бойко Борисов. Не го харесвам, защото е бил член на същата тази престъпна партия, не го харесвам, защото е бил Милиционер (не мисля че в България някога е имало полицаи, освен може би преди 9.9.1944), защото е бил мутра, защото компенсира некадърността си с голословие. Интересно ми е Вие и такива като Вас, в какво точно ще ме обвините и какъв ЕТИКЕТ ще ми залепите. Толкова ли е трудно да приемете, че има хора, които въпреки че са ОТВРАТЕНИ от ПРЕСТЪПНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦЯ не изпадат във възторг и при вида на БАНКЯНСКОТО МИЛИЦИОНЕРО-МУТРО-НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

79

ххх

преди 14 години

76 тъпанарски изказвания,а най-чудното е какво бихте направили вие..ако бяхте Бойко Борисов?За сетен път се убеждавам,че четящи и пишещи в Днес.бг са не само неграмотни,но и глупави..еле ти Макавели:)

78

Анонимен

преди 14 години

Е толкова ли нищо не знаеш? Защото така е по уговорка естествено. Нали ако пипне Доган губи 30% "доверие".

77

ХаХА

преди 14 години

Познайте кои са двете женски и кой мъжкаря.

76

ОТГОВАРЯМ!

преди 14 години

Защото по безопасно е да закачаш един СерГЕЙ, отколкото един *** ДОГАН.

75

Анонимен

преди 14 години

Бойко + Доган + Станишев = шведска тройка