354

Реалист

преди 14 години

Що така, бе хора, се надпреварвате да пишете простотии? Не скивате ли, че шегите ви са плоски и елементарни... Толкова ли тъпо племе се е народило из България, да му *** майката! А? Леко пийвам, затова съм така откровен...

353

Лазар Кулишев

преди 14 години

Нека не забравяме и Ристе Колумбовски открил АМЕРИКА.

352

Вилардуен

преди 14 години

Все ние ли сме правите? Вярно, че прекаляват македонците и го докарват на приказка, но нито са славяни, нито от Аспаруховата *** /може би малко от ордата на един от братята му/. както се казва, малко по башка са.Благодарение на кръстоносците и славяните има някой друг по-симпатичен човек по тези земи и това е.Останалото е *** и сякав гюрлук.

351

Македон Велики

преди 14 години

Я мислим дека Джордж Вашингтон всъщност е македонец.Той се е казвал Георги Въшливски , но се е прекръстил внедрявайки се в Новия свят.

350

Лазар Кулишев

преди 14 години

До милкоМилко ,вятър те вее на бяло македонско магаре.Научно е доказано от Мак.акад. на науките,че магаретата са се пръкнали в македония.

349

Анонимен

преди 14 години

Ех Груьо ,Груьо след някоя година да не стане ясно ,че и ти си български гражданин.

348

Милко

преди 14 години

Скоро Пиринска Македония ще е част от МАЙКА МАКЕДОНИЯ!

347

Иво

преди 14 години

напът се пише разделено

346

Среденпръс

преди 14 години

Хи-хи-хиБраво!Добър виц!

345

Ьа сладира с топа у

преди 14 години

Въздиша македонец насред София:"Златна МАкедония, златна МАкедония! Житото као дренки!"Питат го:"Шо палаш тук? Шо си не сиде у златна МАкедония?""Е, шо ке яем? Камъни ли ке яем?"

344

bulgariaa

преди 14 години

Абе аре ходи мри бе тъпо маке..***..вие имате ли история ? ЕЗИК ? аа да верно..Имената на столиците на движещите ЕВРОПА държави,вие сте ги измислели..забравих..Сориий македонци,ама вас никой не ва признава за нищо..аРе ходете си пишете във вашите форумчета..тук работа нямате..МРАСНА ***

343

Един луд

преди 14 години

Като гледам Обама все ми се струва,че в него има нещо македонско.Къъде спи македонската академия на науките.

342

nadan

преди 14 години

Аз пък чатих с един македонец, който каза, че Адам и *** са македонци...

341

Копнах го от друг фо

преди 14 години

Един грък, един румънец и един македонец умрели и отишли при св. Петър. Той им казал, че по график са ада, но като за последно имат право на едно желание. Те мислили тримата, мислили и му казали:"Молим те св. Петре над България да вилнеят цунамита, земетресения и вулкан ако изригне ще е най добре"."Няма проблеми момци. Вие отидете долу и вижте какво ще стане".Отиват те в ада и какво да видят- в Гърция хората се давят от вълни цунами, в Румъния всичко било сринато от невероятно земетресение, а на капак насред Македоия изригнал вулкан."Абе св. Петре нали ти казахме България да удариш- тя нищо не я сполетя".Св. Петър се позагледал, помислил и казал:" Оле-е-е, хванал съм старата карта на България.........."

340

Radoslav

преди 14 години

I Eva e Makedonsko devoiche,samo Makedonka puska za edna qbulka::))))))

339

Bio

преди 14 години

Ииии Атлантида е била в Охридското езеро........

338

мичон

преди 14 години

абе само да мога да ви намеря на картата на европа па ще видите вие ама трудно се намира географската област македония

337

Gogo

преди 14 години

Ami Golemiat ''Makedonski'' vzriv sazdal Vselenata....................

336

Браво!

преди 14 години

Евала за тази новина! Мерси на всички коментари от 1 до 35...! в този петъчен ден и този труден живот истински ме развеселихте!Вече и аз искам да прочета тази книга, е ще викна баба ми за преводач ,тя знае"книжовния" македонки език!!! Ако всички македонци мислят така като автора ,то жалко за празното им между ушно пространство!!

335

да

преди 14 години

Ама да питам аз ТОВА МАКЕДОНИЯ ЯДЕ ЛИ СЕ ПИЕ ЛИ СЕ, кво е туй нещо просветете ме малко. В старите карти на европа нещо липсва.