49

stamat

преди 14 години

СИДЕРОВ НЕ Е АТАКИСТ И НАЦИОНАЛИСТ,А КОМУНИСТ.*** ГО ПОСТАВИХА НАЧЕЛО НА ТАЗИПАРТИЯ ЗА ДА ОПОРОЧИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ.И ТОЙ ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ.Я ВИЖТЕ КОЛКО ЧЛЕНОВЕ ОСТАНАХА ПО ОБЩИНСКИТЕ СБОРОВЕ?

48

ДЕДОТО

преди 14 години

ДО nacionalist Николай Младенов-министър на отбраната е възпитан от партията за съхраняването и популяризирането на българското културно-историческо наследство и за утвърждаването и развитието на българската идентичност.Той е чужд на шовинизма и на всички форми на национално високомерие и ксенофобия.Неговите ценности са съвременният капитализъм, Съвременната глобализация, Сегашната тенденция към фашизъм !!

47

Анонимен

преди 14 години

zapasi se sas sveshti :), pri eventualen voenen rejim da ima s kakvo da dirish komunizma !

46

OT BULGARIN

преди 14 години

О не се притеснявай , с комунизма България няма да се срещне отново.Може би военни режими и прочие , но комунизъм никога повече.

45

nacionalist

преди 14 години

Е кой окраде милиарди незнам, ааа май че бяха БСП, събудисе бе човек.Ще ти кажа един виц.Каза го Николай Младенов-министър на отбраната."Оставете един социалист насредата на пустинята и за една година ще имате дифицит на пясък" Абсолютно точно това се получи в България.Заради тях сега сме полуживи. Пък да не говорим че сме разорени от към всичко.Просто тия комунисти ни разсихпаха, стига вече.КРАЙ.

44

Анонимен

преди 14 години

Ne se znae, koleloto na istoriqta neshto obarka kompasa mai... :-))

43

ДЕДОТО

преди 14 години

ДО nacionalist Сегашната неолиберална политика и у нас има за свой първоизточник Вашингтонския консенсус, чиито основополагащи начала са парите, пазарът и приватизацията.стремежът към бърза и лесна печалба, укриването на данъци, безгрижието за правата на трудовите хора взеха връх над социалните отговорности и на работодателите, и на държавата. Нови времена, нова България, нова БСП !

42

ot bulgarin

преди 14 години

до:41Не се притеснявайте комунизма повече няма да дойде в България.1000000%-сигурност.Дойде време България да се управлява от българи.

41

Анонимен

преди 14 години

Bakingamche razbrahme, razbrahme nie nqma da doidem!?, no i Ti da ne doidesh razkaqn posle pri nas !

40

"вечНа и свята&

преди 14 години

Ми много хубаво,Волене,само така!А тая,новата партия,дето се отцепи от Атака,Крива сила-Мъдрево ли беше,как беше,кво стана с нея?:)

39

nacionalist

преди 14 години

Абе дедо, ти май си живееш с времето преди 89-та, стига с тея комунсти просто е..аха майката на държавата, стига де ееее.Предпочитам сини и националисти отколкото комунисти и турци-да ти кажа честно.Бъдещето не е в БСП, а в Герб. Ище ти кажа защо.Тука 4-години комунистите ни разсипаха, в всяко едно отношение, Станишев ако помниш излизе и каза(преди една година) , че в България криза няма да има, пък то какво-най-силно ни удари нас.Всички комунисти са кьорфишек.Просто вече ги няма.Това е.

38

ДЕДОТО

преди 14 години

Против сме Съвременният капитализъм, Съвременната глобализация, Сегашната тенденция към фашизъм !! БСП НОСИТЕЛ НА ЛЕВИЯ ПРОЕКТ ЗА БЪЛГАРИЯ БСП Другари да ги спрем !!!

37

Анонимен

преди 14 години

"Огромни пари са налети от кръгове, близки до управлението на Бойко Борисов в нов сайт, в който личи Барековия революционно изцъклен почерк. Сайтът е напълно анонимен, няма обозначение за собственик, както и за принадлежност. Всички, които не отърват на Борисов и Бареков обаче, вече са герои там начело с Алексей Петров."

36

ДЕДОТО

преди 14 години

Другаря Кадиев е НАШАТА ПАРТИЯ ДНЕС ЕДИНСТВО НА СЪЩНОСТ, ЦЕННОСТИ, ЦЕЛИ И ПОЛИТИКА !!!Възпитан от партията в Демократичният социализъм, един нов интернационализъм, непримиримост към европейските модели съобразно българските условия и икономическа система на тотално централизирано планиране, която потисна и прекомерно одържави частната собственост !!НЕ НА ФЪНДЪКОВА...ПРОВОДНИК НА ИМПЕРИАЛИЗЪМА !!

35

Анонимен

преди 14 години

sega ochakvam i BSP i DPS da vlqzat v kyupa na GERB, SDS, DSB i ATAKA :)) ot razhodi za izbori pone da se pesti .... vsichki znaete, che sme v globalna kriza; xa xa xax

34

до 18

преди 14 години

Е, то нали това е целта ! Нали затова създадоха ГЕРБ и издигаха изкуствено пожарникаря, за да докарат нещата дотам, че един ден да искаме пак БСП !

33

Гео Милев

преди 14 години

И 200 минуса да напишете децата пак нямат детски градини и това доказва, че е провален кадър жената

32

Гео Милев

преди 14 години

За комунистите съм съглсен, че трябва да си ходят, ама за доказано некадърната леличка няма да гласувам ...

31

Гошо Тъпото

преди 14 години

И Атака е сериозна партия,няма да се дели от хората я.В нашето селоКривунделово,координаторът на Атака е казанджията и всички много го....увъжаваме.

30

друг българин

преди 14 години

От момента, в който подкрепиха правителството на ГЕРБ, "Атака" се причислиха към казионните партий разсипващи България през последните 20 години ... А доскоро се биеха в гърдите, че са нещо различно от тях !