44

da 25 Choveka-ni6toj

преди 14 години

Da go duha6,imal toi milionni ha-haaaa,ne6tastnik i ti dori ne si vqrva6 a sigurno Ispania si q vijdal samo na snimka.Otkaji se ot grajdanstvoto si,ne ga zaslujava6 mizernik.

43

Дражко

преди 14 години

Искат да я набутат там,щото и тя е за пандиза.И тя е крала,но гледат да я измъкнат.

42

jiko

преди 14 години

wow, Klara (Cepkin) mnogo chuvstvitelna:))).

41

Анонимен

преди 14 години

сигурно Николай Младенов ще е много доволен:)))

40

Анонимен

преди 14 години

Leleeeeee, stiga sme se izlagali ve4e...pratete q taq *** syvsem da razbie predstavite na horata...osven duduci da se pravqt tr i da se raboti....

39

Клара

преди 14 години

не е МИГЛЕНА а е МЕГЛЕНА,ти щом си я харесваш си я води у вас....

38

jiko

преди 14 години

kvo ne i haresvate na Miglena?

37

ники

преди 14 години

Аз бях еин от тези *** които скачаха по площадите, участвуваха в изборите по най - различен начин от носене на плакати, шествия до участие в изборни комисии и след това разочарован от СДС НИКОГО ПОВЕЧЕ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ. Разочарован и от госжа Михайлова.

36

Анонимен

преди 14 години

"Тя е дялан камък и с много неща може да се занимава"- сигурно е така по клюките, които се разнасят за нея, но в тези неща не влиза ВЪНШНА ПОЛИТИКА. Видяхме я колко е оправна в тази сфера, но нищо, нека СДС- то да продължават да се напъват.

35

Анонимен

преди 14 години

Аз съм съгласен. Тая поне не се съгласи да затворят АЕЦ-а както направи Кунева.

34

Виктор

преди 14 години

Надежда Михайлове вече е предала веднъж българските национални интереси когато като външен министър в правителството на Иван Костов през 1999г. подписва меморандум в Брюксел за затварянето на 4 блока от АЕЦ Козлодуй доста години по-рано от предвиденото - при това се оказва че ЕС не е имал такова искане към България (за затваряне на блокове от централата)

33

Иван Иванов

преди 14 години

Съвсем разумно е Министър председателя г-н Борисов да предложи Надежда Михайлова за Еврокомисар. Г-жа Михайлова е един високоморален човек с международен авторитет. Тя като външен министър на България поведе страната ни към НАТО и Европейския съюз. Достоен кандидат и човек с международен опит, зам председател на ЕНП. По-вече от 13г. е в политиката. Тя е най-сполучливия външен министър на България за последните 20 години. Човек за пример, подражание и уважение.Човек с висок морал. Българ

32

Анонимен

преди 14 години

Започвам да се чудя кой ще излага България по-малко - Надежда Михайлова ли или скумрията дето я спрягат за поста?

31

Анонимен

преди 14 години

Тая салтафера да ходи някъде другаде да си пробутва тъпизмите и клишетата,ние я видяхме колко струва и може - тя мърлата,която "хранеше" журналистите, ни докара либийската афера,благодарение на която България плати толкова много пари! Тая е по-зле дори от царската *** Кунева-Пръмова.Да отива "коня",нищо че е мутреса.Да видиме па тя колко ше се изложи,хахахах

30

****

преди 14 години

Тя е дялан камък,кадето и да го сложиш за никъде не става,да е*ба и *** му крадлив,да върви на някоя магистрала да духа,само за това я бива вече,знаем какво правеше като външен,едно нищо,за това съм против нея,толкова ли няма по достойни от нея,вън тези *** и от парламента.

29

Mozaka

преди 14 години

Абе не знам какво ***, ама кокала го е лапнала здраво и много и се е усладил!Аз за тая освен че си уреди щерките да учат навън (то май не са учили много, ако се вярва на клюките) и мъжлето си с гаражи друго не съм чувал! А, да и че разсипа СДС-то!

28

Веско

преди 14 години

ами това е твоята лична история - бъди благодарен, останалите какво ни пука?Не че е истина.

27

До № 25

преди 14 години

И като се събудиш,краката ти отвити,хахахах

26

Веско

преди 14 години

Е**Л съм тия сини аристократи! Не искам да я виждам тая, нито СДС! Не и ли стига, че семейството и е богато от далаверите и и тези на съпруга и.. че малката дъщерята Нинчето Михайлова завърши лицея и сега е в Италия.. за голямата не знам..Абе някой хора се имат за АБОНИРАНИ за властта, каквото и да става - дори след пълния си политически провал. Да не и дава Господ да стане еврокомисар - не го е заслужила с нищо. От кой килер я извадиха да я побутват пак!

25

Човека-Евро

преди 14 години

Аз работя във Франкфурт на Майн и чрез хитро замиселени спекулации изкарвам своите милиони на европейската фондова борса. Живея в 3 етажна къща в най-хубавото предградие на Франкфурт и също така имам 2 апартамента в центъра на Лондон. Всяко лято почивам по испанските острови в собствената ми яхта. Успехът си дължа и не малко на СДС, защото те отвориха път на качествените българи като мен да се махнат от тази клоака, наречена България и сега няколко души от родината ни правим своите милиони.