111

играч

преди 14 години

зоро,ти си ***.

110

zorro

преди 14 години

Анонимни поне си напиши някакво име, като ти опре до халката се засегна, аде лека нощ и сънувай баба си Иванка и свети Петър, пък утре ще ни разкажеш

109

гери

преди 14 години

Надявам се ***,които са я обрали да го видят това и да знаят ,че ВСИЧКО на този свят се връща. Може да не се върне на тях,но ще застигне близките им. Не разбирам само защо не може да сме добри и честни,вижте колко сме малко в тази България и постоянно намаляваме,а вместо да се подкрепяме и да искаме да си помагаме 1 друг ние само гледаме кой и по какъв начин да навреди на другия. . . . Никакво достойнство няма човек,способен да обере възрастна жена...просто надявам се да ви се върне двойно

108

topgerri

преди 14 години

Pak go obarnahte na 4at.

107

121314

преди 14 години

А псето?

106

zorro

преди 14 години

103 ти нещо на тоз дъртия *** да не си роднина, дай боже някой да ти затрие най-милото и да си плати рушвета и да си отиде по-живо и здраво, друга песен ще запееш и ще сетиш за бате си Zorro !!! Какво ми слагате минуси бе не съм ли прав, !!!

105

121314

преди 14 години

Някой да знае дали се продава къщата??? 15 % комисионна за сделката.

104

Anarchy

преди 14 години

Баси, изпълзяха дежурните милиционери. За тия няма нищо свято. От старите хора знам, че милиционер, *** или коза влязат ли ти в двора - все бела ще ти направят.Хората им казват в очите - прости сте, некадърни сте, с шепа измамници не можете да се справите 10 години, ама тиквите с фуражки по високи заплати искали.

103

Анонимен

преди 14 години

зоро ти си един гнусен злобен клефук.

102

zorro

преди 14 години

Дъртата кукумявка не можа да понесе мисълта, че е измамена, друго си е да си беше рушвет, щеше да си храни сега спокойно кокошките и кученцето, а за някой родители животът щеше да е прекършен, но какво е едно чуждо дете, нали нашето не е в затвора!Със здраве да си изпиете хилядарките юнаци, то не бяха пирамиди, не бяха талонни игри, алчни и подли сме и затова Господ на наказва!!!

101

КурДоКоленко

преди 14 години

Странджата и Ивайло-двама дупедавци,на които някой *** ако натисне майките и бабите им в ъгъла,ще тичат да му донесат вазелин!!!

100

КОМИТАТА

преди 14 години

А ти кога ще решиш своите?

99

Анонимен

преди 14 години

L****

98

neo5

преди 14 години

Абе защо е сложено ударение на "не можа"? то няма друг израз,че ударението да е на о-то...тия от сайта няма да се научат да пишат и т'ва си е. (иначе аз съм си писал по-долу коментара относно "лекия инцидент на бабката)

97

охлеле

преди 14 години

Голям грях е взела на себе си, като разбирайки, че близък е блъснал дете, бърза да даде рушвет и да си го прибере, когато би трябвало да е съден за непредумишлено убийство. Според мен Господ наказал. Все пак, да я прости Господ, а вие недейте рева, че политиците ви са корумпирани - защото и вие сте.

96

varg1

преди 14 години

откъде толкова пари имат тия хора веаз 10000 паунда цял живот няма да видя

95

Анонимен

преди 14 години

А кога ще почнат да разследван т.н. "алоджии".Това са *** и кадъни,които мамят турски граждани,че ще се женят за тях.Това е виртуална проституция.Такива къщи направиха, тънат в разкош.Някой проверява ли дали плащат данъци и сметки.това са също толкова опасни измамници като тези.Само че щото изгарят чужденци никой не ги пипа.Да се разплете и този чорап.

94

Анонимен

преди 14 години

Побеснелия, гледай да не пукнеш от напрягане на мозъчето си! Колкото до ебането,на всички им е ясно какъв си ***, та налиташ и на прости милиционери! И накрая, нали аз си ям кокалчето и няма да умра от глад,ти му мисли, дето и за пъдар не ставаш!

93

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Мисля, че 76 години са си напълно достатъчно за живот и навреме е решила всички проблеми и на себе си и на сина и по най-разумен начин. Хвала!

92

онбре

преди 14 години

За тези *** измамниците, трябва да отворят отново" Александър Войков"или друг обществено полезн труд да полагат- в каменоломните и яко каторга.Като не може да си изкарат нормата за деня му се удължава престоя.Никакво легло и баня!!