40

Сиси

преди 14 години

Браво на КАНЧО. С три изречения обобщил състоянието. Виновна е държавата и никой друг. Станахме роби на Европа. От безпаричие психиката ни отиде на кино. 95 % от пишещите тук са пълно доказателство. Обучение, култура, дисциплина.....Какво означаваха тези три думи???????????????????????

39

Анонимен

преди 14 години

Искахте демокрация,имате я....

38

кърти с тъпотията

преди 14 години

Тия изказвания че били Само ***!!!!май някой хора не са в час и то Българската злоба няма край! ДА НЕ БИ ДА СА ОТИШЛИ В ЧУЖБИНА ДА РАБОТЯТ ОТ ДОБРО????? ПИТАЙТЕ ГОЦИ ТРИПЕРА И ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ КВИ СА И ПРОГРАМИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ???

37

Али Баба

преди 14 години

Идея си нямате какво е мизерия в Гърция! Там третират българските работници по-лошо и от животни.В Италия има места където е зле, но е рай в сравнение с Гърция . Който е ходил да бере портокали и маслини в Аргос, Спарта, Каламата и т.н. знае за какво става дума. Гърците са най-големите *** в цяла Европа!

36

Kancho

преди 14 години

Ne sa ni vinovni Italiancite. Bulgaria prinujdava horata da hodiat kade li ne za da tarsiat spasenie. Vinovna e sobstvenata ni darjava

35

фея

преди 14 години

Кво се радвате, бе, охлюви да, не са отишли, щото размитат за тях,а? Дайте ми отговор - какво и за колко да бачка жена на 37, с диабет? Имам даже и висше, и то от Пл. У-тет. И какво? И знаете ли, да не ви стига, да се чудиш как да се изхраниш, нежели другото/пу-пу/...

34

xaxaxaxa

преди 14 години

Evropeici !!! xexexexexe vie ste amali bre kakvi evropeici !!!!

33

...

преди 14 години

Abe 6e skapate da e.a i gadnqrite mrete tam !!

32

без коментар

преди 14 години

произхода на италиянците е африкански но също наполовина и ***/забележете повечето италиянци са молати със чупливо къдрави коси но също така дивото е останало във тях/ей заради това са кинефа на европа....

31

Анонимен

преди 14 години

Айде бягайте в чужбина!Айде де,какво чакате?Нали в България беше мизерия?Това ли предпочитате - нечовешко отношение и унижение?Лакомо дупе -кръв се*е.Пък вие бягайте...

30

Емо

преди 14 години

продавам картофи изгодно на ъгъла на разклона за никва надежда и горна поляна цени по договаряне имам и малко чесън ама е от старата реколта които иска да ме търси на скайп pinkogaylord12

29

Анонимен

преди 14 години

Ти си абслолютен ***, честно! Днеска май си заспал под слънцето...

28

Емо

преди 14 години

Ти изобщо в час ли си? Те тези точки и запетайки и големи буквички дето ги изпускаш допълнитено затрудняват осмислянето на и без това дълбоките ти и прозорливи коментари. Вземи се наспи малко!

27

браво Емо

преди 14 години

отново оправдаваш очакванията на всички нашата гордост и надежда за светло бъдеще ето ти и малко точки и запетайки да не плачкаш .,.,,.,,,,.,.,.,.,.,.,,.,,,,.. големите букви друг път ако се учтив и послушен

26

Емо

преди 14 години

Научи се на правопис поне като намекваш, че аз съм ***, а ти българин. Само неуки тука, ама за сметка на това "оригинални".

25

браво Емо

преди 14 години

ти си нашата надежда в *** трудови лагери не ни предавай стискаме ти палци

24

Емо

преди 14 години

Кой те знае в кое село си се забил и ти! Сигурно в някое родопско село на майната си е пълно с красиви помаци. Научи се да пишеш поне, не те ли е срам?

23

Емо

преди 14 години

Баща ми, на кой му пука, че някой си бил работел при мизерни условия? Още повече че това са *** и те друго не знаят. А за наивниците, които си мислят че *** не работи си личи че са дърти педа.ли и млади пъпчовци и не са ходили в казарма наприер и си нямат идея от света. Аз както съм виждал *** да бачкат, никога не съм виждал българи да бачкат. Това че сте свикнали пловдивските и софийските *** да не бачкат си е ваш проблем! В по-малките градове и села бачкат повечето!

22

Анонимен

преди 14 години

До 9Абсолютно съм съгласен с теб!!А иначе ако отидете в зона б-5 картинката няма да е по-различна.Онзи артиста и го каза 1x1.

21

ОМРЕЛ УРЕЛ

преди 14 години

Италианците са ***. Имат държава в столицата си и един от най големите им курорти Венеция е всъщност голям наколен ***.Просто не ходете в Италия.