227

Наблюдател №1

преди 14 години

И какво беше това ново и очевадно доказателство, че Шийлдс не е виновен? Ако не се лъжа, родителите му споменаха, как в неофициален разговор, някой, чието име не знаят, бил казал, че не синът им, а той бил ударил нашия сънародник, но от страх от наказателно преследване, не смеел да се афишира... Така и аз бих могъл да оневиня всеки познат и приятел, ако се окаже в подобна ситуация!.. Подиграват се с правосъдието ни! Нима животът и здравето на нашия сънародник не струват и пукната пара?

226

Pewo

преди 14 години

Димитре, ти мислиш ли че съдебната ни система е, айде да кажем горе-долу добре?

225

Анонимен

преди 14 години

ами сега Бг да посика онзи дето си 'признал' да бъде екстрадиран за просец в Бг..И ордителите на барнмана да платят за сицилианско правосъдие..Криза е, хора има...

224

Pewo

преди 14 години

Чувал съм за ИРА и кво?А за Шийлдс - не пренебрегвайте следните две обстоятелства: -... -англичаните го държаха в затвора дълго време; - твърди се, че е невинен и друг е извършил престъплението. Ами ако второ е вярно?

223

Димитър

преди 14 години

Като си българофоб и не харесваш България прав ти път към Англия. Как искаш да ни уважават тъпите англичани, като ние не си уважаваме държавата ?

222

Димитър

преди 14 години

Абе нямам познание за поводите за убийства на острова, но ако си средно интелигентен човек ще си чувал за групировката ИРА предполагам.

221

Pewo

преди 14 години

Дай една причина да ни зачитат съда? Нима българското "правосъдие" не е подигравка с правото? А вие какво отношение искате към България от страна на Великобритания, при положение че България там е покрита със СРАМ И ПОЗОР? Заради убийството на един писател (Георги Марков) - заради слово! Във Великобритания подобни деяния (убийство заради слово) не се толерират и никога няма да се толерират и забравят!

220

Димитър

преди 14 години

Абе ти знаеш ли Ал Капоне за какво са го осъдили ? хахаххахаИ като какъв се явяваш ти да раздаваш присъди ? Вярно в съдебната ни система има глупави присъди, но не е виновна тя, а са виновни законотворците. Проблемът ни е НАРОДНО СЪБРАНИЕ.

219

кинжал

преди 14 години

Абе,почвате от а и стигате до у!Случаят с Митьо Очите няма нищо общо с Шийлдс!Въпросът е след като островните *** не зачитат напият съд и освобождават един доказан престъпник,как нашата държава трябва да се отнася към колониалното ангкийско правосъдие!Разбирате ли защо тези негодници още се ошптват да се правят на световни ментори-защото има евродемократски еничари в България.Справка-сайта!

218

Pewo

преди 14 години

Колко лежа в затвора мутрата, скачала върху главата на скандинавски турист? Там опитът за убийство беше успешен. Вбесих се на изявлението на епископа на Ливърпул,че българския процес бил "подигравка с правосъдието"! Но след като ми попремина, се сетих, че лично аз - както и много други - съм изразявал подобно мнение за нашенските процеси... За съжаление ДНЕС съдебната ни система е подигравка с правосъдието! ПРОСТО ТАКА СМЕ СИ ПОСТЛАЛИ!

217

Pewo

преди 14 години

Димитър,Колко получи Очите? 4,5г. Туй хулиганче да не е по виновен от него? Изкара ли 4г? Плати ли си глобата? Колко престъпления въобще не стигат до съда? маргините осъдиха ли ги? Барона осъдиха ли го? Ми много ясно че няма да зачитат нашите съдебни решения.

216

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Какво е предназначението на подлогата?Ти си знаеш!Къде да падаш след като си в евродемократски партер?Сбърканяко дали ще има коментар от сините юристи от "Раковски"134-съмнявам се!Дали *** Бойко ще се изкаже-ослушай се.Кретенче,дали си чувал за делото Борилски?Едва ли!Самото решение на английският ***,който го е освободил говори,че островните негодници не зачитат решението на българският съд!А сега пак цуни кралицата ***..

215

Димитър

преди 14 години

Твърдиш, че туристите за свой кеф трябва да ни трепят по курортите ли ? Да идват тук на сафари за да трепят хора ли ???Именно защото е с вековна история това, че освободиха Шийлдс е жалко, грозно и смешно.

214

Pewo

преди 14 години

Питам аз, защо въобще има смисъл да се коментира английското правосъдие, което е с вековна история, при условие, че си припомним случая с убитото момче в Париж и оправдателната присъда на нашия съд (на няколко инстанции), въпреки предоставените от Франция ДНК-доказателства. Нека не се правим на по-католици от папата - съвсем ясно е, че българските съдилища са най-мръсното и корумпирано място в ЕС.

213

Pewo

преди 14 години

Не мога да разбера защо повечето псуват Англия, а не подкупната БГ съдебна система? Нима е справедливо за побой да се дават 15 години, а за убийство и половина - визирам случката с пияния кънкьор Ставийски - да се дава условна присъда? Рижавият скаузър излежа почти 5 години - защо да не бъде амнистиран? Освен това, си плати обезщетението.

212

Позорно действие

преди 14 години

дръж се прилично и не избивай комплексите си по форумите. Аз ти говоря че можеше да се мине и без това унизително писмо от гоцето, червено подлого. У тебе има нещо доста мазохистично щом го защитаваш толкова неистово. Нема да падам толкова низко като теб. Сам си знаеш чий ще го целуваш

211

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Президентът заяви,че не може да помилва Шийлдс и че след като по евродоговорите той е в английски затвор те са отговорни за излежаване на присъдата му!Крете,Шийлдс се опита да пробута и на нашият съд,че друг е ударил барманът но английските *** нито му снеха покаказания нито разрешиха да бъде изпратен в България.Това е истината ***!А сега цуни кралицата по дъртият *** демократясал сбърканяк!

210

Анонимен

преди 14 години

Някой знае ли глобата от 90 000 паунда каде отива? За потърпевшия или за държавата.

209

бияч

преди 14 години

Тоя английски *** ако се появи някъде наблизко ще му забия една тухла в главата. Па после да разледват дали е виновен или не.

208

скандал

преди 14 години

ДО 202/фекалия на евродемократският преход,президентът няма такива правомощия бе сбърканяк!Няма да те питам за конситуцията и евродоговорите на България и задълженията по глава правосъдие,защото в празнатати креатуна няма нищо и никога няма да има!