340

октопод

преди 14 години

Ако ЦЦ не знае дали има такива случаи, то тогава за какво е министър на вътрешните работи ? Или може би въпросът трябва да бъде зададен в друг вид /по-директен/ ? А и медиите нека да имат тема за писане ! Има не повече от 28 областни дирекции и не би трябвало да е трудно да се провери, в случай, че все още това не е обществена тайна !

339

до октопод

преди 14 години

Ти кво се стресна бе пич? Питам те в кой град има областен директор на полицията дето си има охранителна фирма, щото в Стара Загора и нашия си има.Взеха на охрана всички големи дискотеки, щото нали се сещаш какво минава основно от там...Ама и не си помисляй, че идеята е да пресекат разпространението на онова нещо /!/- напротив, точно обратното!За десерт задължават собствениците да купуват алкохол единствено от негов доверен човек. С две думи, мамата си трака.

338

репата

преди 14 години

и ние така ,мноо му верваме на българския съд и затова редовно си му плащаме..също и на ченгетата верваме и на тех плащаме,ама по-малко...

337

Анонимен

преди 14 години

във военния съд работят -*** с пагони изпълнители на политически поръчки -за радост от 01 01 2009 полицаите вече нямат работа с тези "корифее на правото

336

ЧУрката

преди 14 години

Чурата-нацонален герой,борец за правда и свобода.Чурата-епичен българин,паднал в битка за свободно разспространение на опиати.Чурата-изкупителната жертва на прехода.Преклонете се пред паметта на един славен българин,овце.

335

хаха

преди 14 години

четат че даже и си водят записки...особено за тия дето пишат срещи ББ...да му мислите,хахаха

334

Анонимен

преди 14 години

за Бат Бойко -той като бе гл.секретар фирмата му Ипон си работеше -той уж бе излязъл от управителното тяло и бе прехвърлил някви свои дялове на други лица -ама знае ли човек .и заплатата си като секретар даряваше цялата на сираци -та се пита с какво се е издържал тогава ---иначе ако имаш конкретни данни -кажи ги кадето трябва ,но сериозно се съмнявам в това !!!!!!!

333

Ц. Цветанов

преди 14 години

Альооооо, октоподски, де го тва за ченгето-охранител? Давай бе брат, раздухвай фактите пък може и да се чуе!От МВР 100% в момента ни четат. А, кви 100% - 1000%!!!!

332

Анонимен

преди 14 години

Редно е Цветанов да си подаде оставката

331

до октопод

преди 14 години

Де го тва бе? В кой град го има това чудо невиждано и въобще има ли го или питаш хипотетично?

330

до темида

преди 14 години

Споко, те те знаем че си сляпа!

329

октопод

преди 14 години

Вече неколкократно зададох няколко въпроса, но за съжаление нито чух конкретен отговор, нито видях някаква реакция от страна на ЦЦ, а именно : Редно ли е полицай, който има собствена охранителна фирма в даден град да бъде и шеф на областна дирекция в същия град ? Няма ли в случая конфликт на интереси или казано по друг начин - някакъв октопод ? Този полицай чии интереси ще защитава - тези на обществото или собствените си /финансови/ интереси ? Ако ЦЦ е затруднен в отговора си, нека тогава да види как е в ЕВРОПА и САЩ ! Има ли там практика полицаи, които едновременно да са и местни шерифи, и да си имат собствени охранителни фирми ?

328

спомних си

преди 14 години

Петър Младенов за една реплика:"Да дойдат танковете!" си отиде, като се сгромоляса цялото правителство.Сега тоя хубостник ги ръси не по зле от Младенов, да видим до къде ще стигне.

327

Темида

преди 14 години

Защо в написанато на повечето от вас прозира една нотка на удовлетворение от това да раздавате присъди?Мислите че ставате мн важни и нещо зависи от вас ли?Бъркате , защото си оставате същите неудовлетворени от живота си хорица!

326

787

преди 14 години

ОБВИНЕНИЯТА ТР. ДА СЪМ ТОЗИ , КОЙТО ГИ Е ИЗПРАТИЛ НА ТАЗИ ЗАДАЧА И С ТАЗИ ЦЕЛ ! ЕСТЕСТВЕНО Е ШЕФЪТ ДА СИ ЗАЩИТАВА ХОРАТА ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ПОЛИЦИЯТА И ПОЛИЦАИТЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАТ ДЪРЖАВАТА .

325

Златко

преди 14 години

Ей така се разрушава доверието в съда!И го прави министър.

324

Анонимен

преди 14 години

Е тоя министър не беше ли станал ченге през тоталитарно? Кво се чудите тогава какво казал?

323

Зъбатко

преди 14 години

една работа като не ти е работа, не се захващай.Сега съда ако ги оправдае, ще е не по справедливост и доказателства,а щото полицаите протестирали, и щото министеро така иска.

322

пенсионер

преди 14 години

Цецко, Цецко, сигурно си гордост за мама и тати? Ако не си, сега вече стана. Хвала и поклон пред соломоновата ти мъдрост. Ти не си за България - ние не те заслужаваме и не сме дорасли за теб!За такива като тебе трябва нещо повече, например идеален си за наследник на Пиночет. Ами те разбиранията, възгледите и идеалите ви разлика нямат бе човек.

321

Политолог

преди 14 години

Много малоумно!Сега ако вземе да ги оправдае върховния съд, всички ще знаят, че това е станало не заради доказателствата, а щото Цветанов така иска.Или щото полицаите са протестирали.