207

F

преди 15 години

4udq se dali se smqtash za bilgarka - kakva li kriv ima po venite t

206

F

преди 15 години

ti dama li si

205

Анонимен

преди 15 години

Само Иван Костов ще извлече каруцато от калта

204

anna

преди 15 години

А Вие с турските имена да не би да сте турци??????И капка турска кръв няма във вените ви,само ви промиват...българи сте до костния си мозък,обаче както се продадохте преди 6 века,така и сега...но ние ви викаме помаци,не забравяйте!

203

Турчин

преди 15 години

Ха сега... Коя мутра на кой пост. Дано не забрави и магистралните бандити, че да се оттървеме от тях.

202

Ръбчо

преди 15 години

По твоята логика в БГ глупав политик няма ! Всички са умни щото са на свобода. От кво се оплакваме тогава ???

201

Анонимен

преди 15 години

За мен доган е умен политик, че досега не е влазъл в затвора. Не е разумно да се смята, че той и партията му работят за България като очевидно електоратът му не е от тук...

200

Къри

преди 15 години

Прави впечатление,че голямата част от коментиращите изхождат от свои позиции.Т.е.,аз на негово място ще крада ,значи и той ще краде.Щом ще краде значи е н,***,иска да яде от баницата.Българина е първосигнален,когато е в еуфория не може да мисли и издава тайните си желания.Всъщност 90% от пишещите заядливо просто са завистливи.

199

ан

преди 15 години

на тва се вика "овца" - ходи си след пастира.

198

агата

преди 15 години

Ох пак глупости! Промиване на el dorado мозъци!1997 година - Костов сам избра министрите и се наложи да ги сменя по средата на пътя, а после ходи за ГЪБИ! - командирска работа!?2001 година - Симеончо, де мек царчето, а не че е от симеоново си ги избира пак сам - бяха готови преди изборите като сега - царска работа?!2009 година - кабинета е готов преди изборите - генералска работа!Къде я видяхте демокрацията и правото на парламента да определя кой и как да управлява!

197

ан

преди 15 години

назначават ваши кадри по партиен принцип - даточно за тва щото сте некадърни и корумпирани - за тва държавата е на тоз ред ...особено след, като се сдушихте с червените /дето са по-големи крадци и от вас/Точно щото бъркате в джоба на обикновенния човек не ви щем.

196

радио Ереван

преди 15 години

Питат радио Ереван:Какво ново след изборите в България? Ами вече, той си ги лови, той си ги пуска!!

195

батето

преди 15 години

Бойко да прати Иван посланик в ИранМартин да тича на остров МартиникаИ няма да има кой да го препираи ще да работи на мира!

194

Анонимен

преди 15 години

Пак нещо плачат тия комунисти бе

193

6%

преди 15 години

Да бе,голямо постижение,няма що!Колкото да седнат на възмечтаното депутатско място и НИЩО ПОВЕЧЕ!А,и вотове да правят!Това поне го могат!:)

192

yerli

преди 15 години

do semasema nqma ot kakvo da se sramuvam, nie za razlika ot vsi4ki drugi uvajavame svoq lider, kakvtoto i da e napravil , az blagodarenie na nego nosq tursko ime i ti sy6to!!!ne zabravqj!!!

191

Tina

преди 15 години

Не знам как е възможно да смятате Доган за умен политик?! Той е умен манипулатор и бизнесмен. Но не и политик! Ако беше такъв - за 8 год. къде са му пътищата, къде е земеделието, къде е развиващата се икономика на страната, къде е повишения стандарт на хората?! Умен политик и държавник е бил Стамболов - за 7 год. превръща изоставащата България в най-бързо развиващата се държава в Европа. "Политик"/а още по-малко "държавник"/е нещо, от което Доган е на светлинни години.

190

an

преди 15 години

do anstom u4im do 8 -mi klas koi si ministrite ni bre, kolko deputati turci imame, prevzeli sme cqlata dyrjavna administraciq, nikoi ne moje da ni iz4isti! :)s 8-mi klas no vi upravlqvahme 8 godini i sled 1-2 godini pak 6te vi upravlqwame!!!

189

башдемократ

преди 15 години

А бе,костовист,това че ти е промит мозъка си личи от километри!Въпроса,обаче,не е в това!Знаеш ли,изобщо,кой е Стамболов,та сравняваш твоя идол с него!Ами провери,бе човек,ама не с гугъла,а в ония заведения,дето им викат читалища и библиотеки,попитай хората за книжки по а,там не хапят,не се бой,и си вземи ПОНЕ ЕДНА!И я ПРОЧЕТИ!И ако полза няма,поне и загуба няма да има!Но поне ще знаеш,че си ПРОЧЕЛ КНИГА и ще можеш да се гордееш с постижението си!Айде със здраве и късмет!:)

188

Анонимен

преди 15 години

Сема, моето момиче. без да те нагрубявам, но защо даваш втори шанс на г-н Костов?! защото се умори да прощаваш на столетницата ли!!!! не искам да се повтарям като футболист, но, г-н Костов го умее, може и прави. другите само гледат, дори напръщелия и самозабравил се сокол