232

bignal

преди 15 години

Сините са много огладнели - Никакви ДЕСНИ , Само с АТАКА.Пък и с този луд поглед....

231

Един луд

преди 15 години

Хайде със Боко,хайде на власт,Целия народ бачка за нас ...

230

Мондисо

преди 15 години

Слушах Костов по бТВ и готовността на Синята коалиция да подкрепи правителство на ГЕРБ, дори и да нямат министерства в него. А вчера Мартин Димитров по БНТ каза, че трябва ББ да ги покани и да включи и техни експерти.Но след пресконференцията на Яне ("Правителството на ГЕРБ има 10 гласа от РЗС") и Волен ("Атака ще подкрепи правителство на ГЕРБ, което ще води антикорупционна политика"), сините лидери увряха, че от тях нищо не зависи.И днес са обърнали палачинката и са смекчили тона.

229

Ivan

преди 15 години

Тия, които опорочиха синята идея, *** се до уши по време на управлението си и логично загубиха преди 8 години власта. Власта-поднесена им от нас на тепсия. Които превърнаха СДС в синоним на алчност, корупция и некадърност пак подават глави и искат да ни управляват! Абе, Мартине, та вие едва прескочихте 4%! Една "Атака",която се появи преди няколко години-и тя ви би! Какво искате още? Тръгнете ли срещу правителството-това ще е кт ви.В следващите избори ще останете и след НДСВ!

228

Мондисо

преди 15 години

Ще издържи.Атака и РЗС заявиха подкрепа без условия за министерства и т.н. Искат правителството на ГЕРБ да води антикорупционна политика и то ще я води. Бат` бойко просто НЯМА друг избор. А и доказал като кмет на София, че може. В "Тази сутрин" по бТВ и Костов заяви, че "синята коалиция ще подкрепи правителство на малцинството на ГЕРБ, ДОРИ И ДА НЯМА МИНИСТРИ В НЕГО".

227

Анонимен

преди 15 години

Нали нямаше да поставяте условия на Бойко за участие в управлението и ви беше достатъчно, че се свали тройната коалиция????Ех, Костов, Костов...иска ти се власт, ама много ти се иска...Бойко, зарежи Костов и потърси друг вариант иначе постоянно ще те изнудват и рекетират.

226

Мондисо

преди 15 години

Бат` Бойко няма да позволи на сините да му поставят условия. И не трябва. Пра вителството му зависи само от още 5 депутати, а не от 20-30 например.При заявеня подкрепа от Яне Янев (10 гласа) и Волен (21 гласа), колкото и да се цепят в бъдеще тези парламентарни сили, все ще има 5 гласа от общо 31.Така че в никакъв случай правителството на ГЕРБ не зависи от сините.А Костов и Мартин да се поучат от Волен и Яне, а не да се правят на велики и да мислят, че без тях няма правителство и стабилност.

225

Анонимен

преди 15 години

Най-сигурният и бърз начин ГЕРБ да се самоубият е да правят смесен кабинет, при което биха станали заложници на нечии други морал и поведение. Още в следизборната нощ, когато Цветанов се появи с Ал. Божков(мистър 10 %) на съвместна пресконференция и почти не можа да вземе думата, стана ясно, какъв огромен риск е носенето на политическа отговорност за поведението на разни лилипути, които на всичкото отгоре са нежелани от твоите избиратели. Не подменяйте вота!

224

Анонимен

преди 15 години

Еееето Бойко пак пристига, воеевоодии си зове. В Истамбулскиитее палати разтрепера се Ердоган, праатии дарове богати в Бойковия стан! Неща дарооовее ни злато гордо викна Бойко сам, искаам само да не си буташ гагата насааам!

223

doki

преди 15 години

Заради този резултат на СК не трябва ли да има оставки в партийките им 8%,какво са?

222

qw

преди 15 години

И това стана! Депесари се събудиха като фенове на Бойко Борисов, откриват ГЕРБ-ов корен. Излизат и имената на крадците - 24rodopi.com

221

doki

преди 15 години

няма лошо ако в правителството дойдат специалисти от СДС,но предчувствието ми е ,че ще се набутат стари мутри,чието желание е да се доберат отново до благини.Още повече,да спретнат такъв имидж на ББ,че свят да му се завие.Казано е:"Боже пази ме от приятели,от враговете и сам ще се опазя!"

220

rosenbosen

преди 15 години

Има една подробност, която доста от вас забравят. За да управлява сам, на ББ му трябват 221 депутата, а той има само 116, така че не става. То е ясно, че сега ще го подкрепят и Синята коалиция, и Атака и РЗС, но след три месеца дали ще издържат един вот на недоверие. А и аз мисля, че не трябва да са сами, за да не се самозабравят, защото и София щеше да стане като Виена за 2 години....

219

Избирателя

преди 15 години

ВСИЧКО Е ЧАЛГА!!!!ВСИЧКО Е ЛАЙФ!!!!Рапър, Костов и какво ли още не!!!Така иска суверена!! Същият суверен беше при царо, а сега и при пъдаро....Но нищо!! Утре пак избори, държава богата!!

218

Анонимен

преди 15 години

Тоя ПАПУНЯК нещо се взема на сериозно, щом на Бойко поставя условия!

217

niko

преди 15 години

Ей сега вече влашкия *** Костов пак ще успее да се намърда в власта и ще е.б. е майката на държавата и на правителството на супермен Бойко.И след 4 год ще ги плюем и тях както тройната коалиция.Нищо в тази държава няма да се промени докато не се променим ние самите/

216

коко

преди 15 години

Почна се.Всеки е най-добрия и всеки дава акъл.Ето защо няма случай българин да се е съвокуплил на публично място.Още като започне останалите идват да му казват какво да прави.

215

Анонимен

преди 15 години

смятам ,че е редно ГЕРБ да състави самостоятелно експертно правителство.------------Хубаво смяташ, но за това трябват експерти, а не рапъри.

214

Колка

преди 15 години

Самостоятелно правителство на ГЕРБ.Така миризмата от осирането ще се носи по-надалеч.

213

Мислещ

преди 15 години

Абе да ви кажа честно и аз вече съвсем се обърках. Преди изборите си мислех, че всичко ми е ясно и главната цел е да изритаме БСП-ДПС. Вярно че това се случи, ама като се замисля за след това ... Виждам едно голямо бяло петно.............