188

Анонимен

преди 14 години

Не позна.На твоята страничка съм при трако-славяно-византийците.

187

до 186

преди 14 години

Моята я видях.А ти може би ще откриеш своята някъде тук http://***.igenea.com/index.php?content=49a&id=21

186

Петко

преди 14 години

И по-нагъл ще става. Така е по-сценарий. Иначе рискува да ни стане симпатичен.

185

до 183

преди 14 години

Говоря за твоята РОДОВА ПАМЕТ която явно за теб не означава нищо.Но карай да върви,нали става трърговийка.Нали уж никога е нямало клане в Батак,нали и турско робство е нямало.било е само присъствие 500години.Както и да е.Прав си,това не си заслужава да се помни.

184

секси

преди 14 години

A6laci Mlaknete

183

Анонимен

преди 14 години

Абе каква родова памет бе?Ти явно не си видял генетичните изследвания на българите.Ей тука ще ти ги сложа да ги видиш.Та ние даже не сме българи.Indigenous Peoples in BulgariaThracians 49 %Hellenic People 15 %Slav 15 %Antic Macedonians 11 %Phoenician 8 %За каква родова памет ми говориш.

182

до 179

преди 14 години

Нали ти казах.Парите не миришат,дори и да са спечелени с продажбата на родовата ти памет.Разбира се,че никой няма сметка от конфликт,но нещата за съжаление се задълбочават и ще се задълбочават все повече,ако не се ампутира това раково образувание наречено ДПС.Затова ГЛАСУВАЙТЕ за да ги свалим от власт,а в опозиция готовите парички бързо свършват.Ако ли пак те ще управляват,нищо чудно напрежението да ескалира.То е по въздуха,не го ли усещате.

181

До 180

преди 14 години

Добре ти явно имаш интелигентно решение за ситуацията. С радост ще го прочета ако го споделиш.

180

Анонимен

преди 14 години

До 177.Защото говориш глупости,моето момче.

179

Анонимен

преди 14 години

Абе ти си ненормален бе.Какво те интересува какъв ти е кмета?Той и сега си е турчин,но не съм го чул да говори на турски с мен.Винаги като го срещна говори на български с мен.Даже аз го поздравявам на турски,а той на български.А и с ходжата сме приятели и е много готин човек.И най-важното пазаруват при мен.

178

Анонимен

преди 14 години

По страшен е коментара на Станишев по случая, прочетете го и ще разберете защо, явно, че същия си е просто пионка в ръцете на Доган, а ние искаме държава да управлява !?!?!

177

До 175

преди 14 години

Не разбрах какво казах та влезе в словестен двубой с мене. Доган прави това, което му е наредено и не съм аз този който му нарежда, така че малко по-адекватно се впускай в спор. Живи и здрави.

176

до 174

преди 14 години

Дано другия път като дойдат турците да гласуват да ти изберат турчин за кмет.Да те задължат да говориш на турски в кметството.Да изволнят жена ти и дъщеря ти защото са българки и на тяхно място да сложат полуграмотни туркини и като за капак всяка вечер да ти надуват главата с новини на майчин език.А воя на имама някполко пъти на ден приеми като бонус.Иначе,карай да върви...нали търговийката живна.Така де,парите не миришет,нали! Дори и да са спечелени с продажбата на бащината памет.

175

Анонимен

преди 14 години

Аз пък мисля,че нямаш толкова акъл,за да може да си спомниш,щом говориш такива глупости.Войната не подбира моето момче,убива наред.Тъй че опичай си акъла.Мже би Доган иска точно провокация?

174

Анонимен

преди 14 години

167 в смесен район живея.И какво ти правят турците.Говориш колкото да си на приказка.Аз не съм видял някой да не търпи някого.Като дойдат гости си пием ракийката заедно.Икономиката веднага живва.Идват харчат много пари в нашите магазини,за нашите стоки и си заминават.Аз пък ме е яд като не идват.

173

До 172

преди 14 години

Като ме отвее, ще си спомня, че си ме предупреждавал :).

172

Анонимен

преди 14 години

Да не те отвее.Едва ли ще избира.

171

до 167

преди 14 години

Не знам ти къде живееш,но аз съм в смесен район.Положението е нетърпимо.И винаги става още по нетърпимо като пристигнат "екскурзиантите" с автобусите и с майнетата.Имам много приятели сърби.Те никога не биха допуснали това.Въпреки войната живеят 100 пъти по добре от нас и най важното ГОРДЕЯТ СЕ ЧЕ СА СЪРБИ И ЧЕ СА ХРИСТИЯНИ...а ние треперим от страх и срам.Допускаме да ни мачкат в собствената ни родина.Ако живееш в София а не по смесените райони няма как да ме разбереш.

170

До 169

преди 14 години

Аз далавера от бурята нямам. Тя не е за мене.

169

Анонимен

преди 14 години

А ти каква далавера имаш от бурята?