31

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

До Видовдан:За правописа няма извинение,освен ако си неграмотен.Има и още едно обяснение - като пишеш абревиатурите с малка буква,може би смяташ,че малко ви е било 99 год...

30

хд

преди 14 години

писах коментар и три пъти го трият.първият път си помислих абе аз полудявам ли?ние си пишеме те си трият.истината е гола.на някой не му се гледат голи.или голите не му са по вкусапък имало свобода на писането.

29

муспи

преди 14 години

Соломон го обича много повече и по качествено от Гергана. И двамата работят върху Новия Ред, и двамата са *** - но пък какви пари, какъв канибализъм.

28

Анчо

преди 14 години

Какъв предател бе, г-н istina?? ВМРО още от 1913 работи много добре с подобни организации на албанци и хървати, срещу общия си враг - сръбските окупатори в Македония, Косово, Херцоговина и Хърватска.ВМРО дори обучава първите усташи и балисти, защото по това време е единствената боеспособна съпротива на територията на Югославия.Имате някаква много изкривена представа за това какво е ВМРО.

27

Видовдан

преди 14 години

Moje da e za tebe nato glavni Rene, za men i za Srbiq ne e, znaem gramatika dobre, naro4no ne pishem sas glavni bukvi nato i amerika !!!

26

кв

преди 14 години

каква каша.

25

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Дани,ти имаш ли брат и знаеш ли значението на думата?...Ако този много им трябва на сърбите - да знаят,че от насняма да го получат...

24

АЛЧО

преди 14 години

Бранкович бе на официялно посещение нивото бе ПРАВИТЕЛСТВЕНА ДЕЛЕГАЦИЯ има разлика колега по форум . Или за теб Мони е държавник че той е агент на МУСАТ ? Тогава Борисов си направи рекламна акция и щеше бая да згази лука . Мисля че мускръцнаха да го пусне да не се слага че ще гушне чемшира . Сега нямат никъкво правно основание да не го предадът . Не е и с дипломатически имунитет ПОПРАВИ МЕ АКО ГРЕША

23

istina

преди 14 години

E kak nqma da idvat kato sa razbrali 4e Valeri Nenov- 6am6ala ot kustendil my e advokat!!!!!! A mejdy drygoto 6am6ala be6e lider na VMRO v kn. ebati i predatela...

22

Петър Павлов

преди 14 години

Този е виновен колкото и Хитлер колкото и Хашим тачи и т.н.

21

Dani

преди 14 години

дайте го на братята сърби.

20

Стоян Пенчев

преди 14 години

Единствено исках да кяжя,че не бива да забравяме кой го е поканил тук този ***-а именно Паси и Калфин-разбирай НДСВ и БСП ! Банда неорентирани *** които се опитват да правят външна политика! - това е цитат който одобрявам 100% !! Браво!!

19

PENE

преди 14 години

И давамата МУХЛЮВЦИ (Паси и Калфин) Взеха да ни обясняват,че този убиец имал имунитет,защото ималсреща с тях?!! АЙ СИКТИР БЕ !!! Те го изгонили от Колумбия а ние кеманета да му правим,защот двама *** го поканили на "гости"?!!

18

Анчо

преди 14 години

Ха ха ха!Аз предлагам на Световната Банка и на МВФ да го предадат!Абе човече, ти знаеш ли какво е Интерпол и с какво точно се занимава? :))))

17

до 15

преди 14 години

Да го предадат тогава на Интерпол !!! Не Паси да се прави на спасител...Поканил го бил...Ай стига са ги канили...Малко са ни нашите..

16

PENE

преди 14 години

Единствено исках да кяжя,че не бива да забравяме кой го е поканил тук този ***-а именно Паси и Калфин-разбирай НДСВ и БСП ! Банда неорентирани *** които се опитват да правят външна политика!

15

Анчо

преди 14 години

Червенотиквеничковчетата пак помнят само от днес до вчера. :))))На 26.април.2005 г. у нас беше задържан сръбския полковник Чедомир Бранкович, издирван от Интерпол за военни престъпления в Хърватска. Една седмица по-късно го пуснахме защото бил с официална покана за посещение в България. :(Меко казано несправедливо ще е сега да предадем Агим Чеку на сърбите след горната случка.А според мен най-добре е да стоим встрани от драмите из Югославия и да ги оставим да се оправят както те си знаят.

14

до 12

преди 14 години

Ако зависише от форума,веднага да бяхме го предали на сръбските власти !!!! Нашите мафиоти и убийци са ни предостатъчни !!!! :)

13

PENE

преди 14 години

До #12: НАТО се пише с главни букви момче!!! Всичките са Главни букви!!!

12

Видовдан

преди 14 години

Поздрав от Српка полициа за гранична *** полициа, браво за момчета, честито !!! А за другите политици в Булгариа, нато и америкаснките дупелисци, кои мисле да требва да пуснат един от наиголеми терорист и наркодилер на балкана, Бог ште им суди ! Предаите нам го, по закона, ние знаемо какво да правимо сас него !