11

канев

преди 15 години

Ей тия хора как ме амбицираха да изляза и гласувам. Отдавна бях загубил такъв мерак.

10

bravo

преди 15 години

браво,евалла на цик

9

антиблатев

преди 15 години

Кой е най-страшен за сегашните управляващи? Синята коалиция! Питайте защо!

8

преди 15 години

След като мотиви имало със сигурност, но също така със сигурност нямало да ги прочетем в лошото ДнесБГ, то къде тогава ни пращаш да ги прочетем?Наситина ми е любопитно!А... как се формира ЦИК - знам :)

7

преди 15 години

Кои са тези? За какво се борят? Има ли нещо общо цвета "син" със СДС от 1989 година ... Не! ! ! Не! ! ! Не! ! ! Не! ! !

6

преди 15 години

Smqh ataka RZS v komplekt s 4ervenite i DPS

5

преди 15 години

Глупости на търкалета... Я по-добре се поинтересувайте как се формира ЦИК. Тогава ще стане още по-интересно на какво се дължи отказа. А мотиви за отказа има със сигурност, но няма да ги прочетем в ДНЕС БГ...А иначе, номер 1, в случая ЦИК наистина разкарва гангстерите от властта. Защото гангстерите НЕ СА БСП и ДПС, а именно т.н. "синя" коалиция, която само позори името на синята идея. Сега остана да разкараме И некадърните келемета и наглите предатели от БСП и ДПС...

4

atille

преди 15 години

Гаражната принцеса Надежда МихайловаДата: 25-05-2009 18:02По повод тези слухове Н. Михайлова философски отбелязва : Те просто са част от играта. Така върви и се развива живота на гаражната принцеса, Надежда Михайлова към предстоящите евроизбори, които са просто част от играта, оная игра дето е известна от най-стари времена, даже преди политиката. Нищо лично, просто проследяваме играта. Когато хората са напълно покварени и съвършено несправедливи,те са и напълно безсилни за работа.Платон - ДържаватаХубава гледка е да видиш млада жена с приятна външност да носи тениска с надпис : Гордея се, че съм българин, нали ? Ако прибавим и обстоятелствата, че тази хубава българка е министър и има много пари, които са спечелени най-вероятно не без политическа протекция, като че ли гледката се разваля?! Не се разваля заради чисто женската хубост на Надежда Михайлова, а заради моралните противоречия. Хубавата българка през 2000 г. донесла тениска с този надпис на първото издание на Българския Великден е външният министър Надежда Михайлова от кабинета на Иван . Година по-късно една друга българка Любка Качакова показа пред кабинета същата тениска , но със сменен надпис - Срам ни е от вас на второто издание на този форум . От какво ги беше срам тогава част от българите ? Дали и сега осем години по-късно не трябва да изпратим на Иван и на Надежда Михайлова по една подобна тениска на която може би трябва да пише: И Европа трябва да се срамува от вас, а може би надписа трябва да е: Малко ли взехте? Засрамете се!. Сигурно ще е уместно да пратим една такава и на коалиционният партньор Бойко Борисов, може пък да се сети, защо наричаше - Гаргамел.Явно в българската политика през т.нар. преход или ограбване НЯМА МОРАЛ.Важното е да си на власт, както е важно и канчетата да са разпределени правилно, за да не си пречат в прекомерния си апетит огладнелите български политически зверове.За това иде реч в дните пред евровота.Ще припомня накратко основното от биографията на Надежда Михайлова, за да подчертая тезата за политическите връзки и зависимости в особената част от историята на претопилата се част на СДС, която обяснява много от случващото се днес с тази политическа сила.Надежда Михайлова започва политическа кариера в края на 1989 г. вРадикалдемократическата партия, която е част от СДС. Надежда Михайлова трупа заслуги като шеф на пресцентъра на СДС през 1991г., който оглавява и е говорител на правителството на Филип Димитров. През 1994г. е депутат в 37-то Народно събрание, а от 1995 г. е зам.-председател на СДС. Става министър на външните работи в правителството на Иван от 1997-2001 г. От 1999 г. до 2006 г. е вицепрезидент на ЕНП.Макар че не и липсва европейски опит, Михайлова прави гаф по време на предизборен инструктаж в Ловеч в 1999 г., когато призовава местните лидери на СДС да нахранят журналистите, за да ги спечелят на своя страна. Това става ясно от запис, който е ра

3

преди 15 години

Ясно е!Тройната крадлива коалиция умира от страх!ОТВРАТЕНА СЪМ.

2

преди 15 години

Сливането на 3те власти е характерно за комунистическата система на управление.Която също така включва тотален контрол над медиите и съобщенията(вече се случва),както и премахването на съпернически политически сили.

1

преди 15 години

А какви са този път мотивите на ЦИК? Иле вече и без мотиви се отказва регистрация на партии, които ще разкарат гангстерите от властта!?Днес прочетох, че според Цветелин Кънчев лидерът на ДСБ бил по-опасен от Хитлер!? Да не би това да е мотивът - мнението на един бивш затворник?