246

преди 15 години

СГАЗЕНИ ИМА ДНЕС! А КОЛКО ОСЪДЕНИ С УСЛОВНА! НЯМА ПОЧТИ НИКОИ! ДОРИ ГО ОСЪДИХА И ВИЕ ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ!

245

Ishmael

преди 15 години

...гласувайте на изборите. Изборите са нашият ЕДИНСТВЕН шанс да постигнем промяна в България.

244

преди 15 години

На тези, който говорят , не трябва да я има нашата държава, помните ли случая преди няколко години една американка уби цяло семейство наши емигранти при катастрофа в Америка и по последна информация не беше осъдена V Дали американците искат да им се закрие държавата, а? И колко от вас докато карат, си знаят, че с някой лев ще се оттърват при проверка? И си превишават скоростта и почерпени карат и т.н.?Докато е такава нагласата в повечето хора, парите ще определят правилата!

243

Viliste

преди 15 години

No229- само началото на коментарът ти ми е достатъчен за да ми стане ясно какъв е умственият ти капацитет. Исках само да кажа че в България много избирателно се вдига чум около убийците, а те всички са еднакви. Нямаше нужда да кълнеш - ходи си в калта и не се занимавай с нещата от живота.

242

Невена

преди 15 години

Ти преди да я напишеш тая помия, помисли ли какво ще излезе, *** нещастен? Щом бил известен и спортист дай да убива наред без наказание. СВИНЯТА СТАВИЙСКИ УБИ ЕДИН ЧОВЕК И ОСАКАТИ ЖИВОТА НА ОЩЕ ЕДИН, ПОЧЕРНИ ЖИВОТА НА ДРУГИ. ЗАТВОР ДОЖИВОТЕН ЗА НЕГО И ПСИХОДИСПАНСЕР ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!!! Жалко същество такова!

241

преди 15 години

Всички на леда и прассс - в мантинелата.Жалки сте в омразата си.Не може да ви се помогне.Така ше си отидете, добитъци.Ей от такива агресивни типове като вас страдаме.1056 загинали по пътищата миналата година.С линч не става, опитайте с добро, покайте се и отивайте послушници в някой метох.Бог е милостив към покаялите се и справедлив към носещите омраза в себе си.

240

преди 15 години

staviiski vun ot bulgariq-svinjo piqna

239

преди 15 години

Смърт за Максим Стависки! БЪЛГАРИЯ МРАЗИ МАКСИМ СТАВИСКИ!!!

238

преди 15 години

Това направо е резил,как може???Пиян зад волана убива и ранява,а накрая нищо????Ако го направи някой не известен,ще гние дълго в затвора,мно за такиа *** закон няма.*** Скапана Държава

237

преди 15 години

Страхотен пример се дава на всички как човек пропагандиращ кампанията "Не карам пил" убива човек и остава безнаказан! Нямам думи...никакви закони няма в тая забатачена държава...после да не се чудим зашо толкова много катастрофи стават, причинени от пияни шофьори!!!

236

.........

преди 15 години

първите резултати от "присъдата" на Старийски са вече налице ! Четете по-горе в новините за пиян бивш военен който катастрофирал ..........понеже бил много пиян се объркал и пропуснал да каже "аз съм фигурист-медалист и имам право да се насирам от пиене и да карам" Вместо това изфъфлил "аз съм майор"

235

преди 15 години

DA GO SUDQT V STRASBURG PIQNATA SVINQ

234

..........

преди 15 години

присъдата на Ставийски е изключително "възпитателна" и "агитационна" !!! Очаквайте бум на катастрофите с пияни или без книжка тинейджъри .Кой ще им обясни (и как ) на хлапетата че не е нормално да караш пиян , да убиваш хора ? След тази откровенно подигравателна с понятието "правосъдие" присъда ............

233

dANI

преди 15 години

Егати държавицата....нямам думи

232

преди 15 години

Това е разликата.Едните съжаляват, че се е случило нещо ужасно и не искат повече да се случва и не го пожелават на никого, а другите веднага поемат случая с някаква извратена радост и оправдание за личната им несъстоятелност, и започват да пожелават на всеки несъгласен с тях да бъде сгазен с всичките си роднини.Дори и на това ниво да слезем.Да си представят, че самите те или техен много близък човек допусне произшествие. Дайте да го затрупаме с тръни и запалим както при Великата инквизиция?

231

Obectiven

преди 15 години

Когато някой в коментарите си, претендира, че хората които искат Ставински в затвора са комплексари, са абсолютни . Въпроса е принципен и не се отнася само до Ставински. Щом си извършил това престъпление, наказанието трябва да отговаря на закона, а не да прави разлика между извършителите, кой е *** и кой "изявен спортист. Целта на наказанието е "да се поправи и превъзпита виновния и да се въздейства възпитателно и предупредително върху другитр членове на обществото"... Какво от това е постигнато от съда? Нищо... Хората разбраха, че могат да си карат пияни защото няма правоприлагане, а за Максим това беше ясно отдавна, щом пак се качи на кола. Еб ... ти правосъдието в България

230

gospod

преди 15 години

вие сте *** селяци :) когато някой *** убие някого, никаква реакция. сега обаче дай да се правим на много компетентни. вие сигурно сте същите ***, на които Под Игото им е любимата книга. Аз само да ви напомня че сте , вместо да работите, пишете глупости в нета. Всички сте до един :)

229

преди 15 години

дано утре Ставииски убие някои твои роднина да видим тогава ти какво ще искаш затвор или да го пуснат да си върви.Или лично ще отидеш при него и ще му простиш за това че е убил някои които обичаш, а сигурно ще му кажеш че на всеки може да се случи , кво толкова утрепал си някои е голяма работа кои знае какво станало.Що за тебе това е така ами да почва да Блъска убиеца Ставииски на воля ама не кои да е а тебе и ти да му се кланяш в краката и да повтаряш "простено ти е ти си един велик човек".

228

преди 15 години

Само се пенявите по форумите.Като сте толкова възмутени излезте на протест.Сложете една табела с надпис: "Не съм съгласен!", един храст на главата да ви пази сянка и скок пред главна прокуратура, съд, парламент и т. н.Ще дойдат ***, психолози и психиатри, ще станете известни.То големи юнаци по клавиатурата, мършава еснафска разложена *** лешоядна.Само чакате да стане някое нещастие и изпадате в екстаз да си изхвърляте тук душевните отпадъци.

227

аз

преди 15 години

Максим Стависки е човек,извършил престъплениекакто няма милост за пияните ,които с колите си убиват хора и ги вкарват без много шум в затвора,така не трябва да има милост и за него,просто защото той е един от тях-причини смърта на човек в пияно състояниечовек,който е извършил престъпление-трябва да лежи в затвора,отделно от парите,които плаща като кръвнинатой..преди да се качи в колата да не се е напил без да иска ??!!той ли не знае,че това е престъпление да караш пияни моля тези,които сега ще кажат,че всички правели така...да си го спестят......щом един за същото деяние е в затвора,значи трябва и този да е там...и никакви спортни постижения не могат да бъдат вкарвани като аргумент за снизходителност-просто защото нямат нищо общо с престъплението на този човек