19

преди 15 години

Направи ми впечатление тия дни, че Сърбия, която не е в ЕС, която е бандитска държава също, която преживя тежка война и убийствата там са нещо дори по - обикновено от тук, тия дни съди Йосич за организатор на убийства. Тук някой да има осъден за такова нещо?

18

Някой

преди 15 години

Защото във Варненския съд всичките съдии и прокурори си даваха отвод - цирк

17

преди 15 години

Защо делото се гледа от великотърновси съд? Не е ли престъпникът от Варна?

16

преди 15 години

Гледах и документалнит филм по случая,коилкотот французите са били перфектни от 1 момент до сега 9 г.по-късно,толкова наште се опитват да пречат и показват явно,че не желаят истината,защото някому не е удобна.

15

2+2

преди 15 години

наблюдава делото - французите са перфектни до момента, а не каквото некъв *** долу е написал. На тях не им пука да кажат, че Желязков е убиец, щом той е убиец, нашите червени *** от ***-ова Варна обаче не дават и косъм да падне от главите на местните дембели. А на другия ***, на който му се привиждат пък гейски истории, да кажа, че нещата са очевидно доста по-прозаични - обикновен рекет, мутренски, отвратителен, типичен от 64 години в Мутристан с червени комисари начело.

14

преди 15 години

О, това че подсъдимият се страхува, внася основателно съмнение дали е извършил престъплението.:) Само се чудя как френските власти са ги изпуснали да се приберат в БГ.Все пак аз смятам, че ВКС е все пак нещо по - различно от Търновския съд...А на Галеви правосъдието ще бъде само те да колят и бесят.

13

Кир

преди 15 години

След обсъжданията, реакциите, дебата и прочее, искам днес да чуя че убийците скоро ще влязат в затвора. Следя процеса от самото начало, писна ми вече от българското "ПРАВОСЪДИЕ", днес ако решат в полза на жертвата, връщам си доверието в нашите съдилища.

12

Rosen

преди 15 години

Това, което не мога да разбера е, защо делото се гледа в Бг, след като убийството е станало във Франция

11

преди 15 години

Кога педерастчета като Георги Желязков и Стоян Стоичков ще почнат да си изтърпяват присъдите? При наличието на такива неуспорими доказателства, младежите сега си пият сутрешното кафенце с цигарка, вместо да лъскат бастуна на някой мазен *** в панделата. И смърт им е малко на такива. Както отбелязва и 3, сега и Галеви като влязат в политиката, нещата ще се оправят! Няма оправия!

10

преди 15 години

Убийците са за затвора. Кое точно е неясно за българското т.нар. правосъдие?

9

Пич

преди 15 години

Абе това малко ми намирисва на гей сага. Вързан с пуловер ... хайде бе. И като му гледам физиономията. Сигурно са прекалили с последната оргия, пък и наркотиците ...

8

malizia.blog.bg

преди 15 години

Не е важно, че сме станали за смях пред Европа. Това стана още преди 100 години и много добре ни знаят какви сме.. Важното е, че дори и да се намираш в някоя цивилизована държава, то тя може да ти помогне до толкова, докато не оставят нещата в ръцете на "милата ни родина". Оказва се, че да се почувстваш човек можещ да си отстоява гражданските права дори и в България трябва да имаш чуждо гражданство. Която и да е мащеха май се грижи по-добре от родината ни... :Х И какво... в понеделник се връщам в България и имам надежда нещата да се оправят, но със статии от такъв вид определено вярата не ми става по-голяма.. Късмет на всички!

7

zritel

преди 15 години

Okazva se che ediniqt e sin na varnenski advokat, koito e v tqsni vruzki s policaite i ot dulgi godini e v sudebnaata sistema, nikoi ne e iskal da razglejda deloto na sina mu, koito e neusporimo vinoven spored sybranite dokazatelstva ;-)

6

Андрешко

преди 15 години

Станахме за смях в Европа. Живеем в родовообщинен строй!

5

хаха

преди 15 години

Френската полиция си е свършила работата перфектно, и са донесли всичко на тепсия на нашите ***, но какво? нищо!!! ако беше в Франция до сега да са ги осъдили 100000000 пъти!!!

4

преди 15 години

Както каза Фънки на предният Мюзик айдъл....живеем в държава наречена ...Абсурдистан.

3

az

преди 15 години

Galevi na izbori za deputati- i eto vi pravosadie v Bg.Prestapnika v parlamenta ,a potarpevshite v groba.

2

преди 15 години

Прикриване на синчета на велможи, каквито в България не липсват, даже се увеличават. Учудвам се, че Франция не заема ясна и твърда позиция за това изключително жестоко убийство, след като сме в ЕС и би трябвало законите да са валидни за всички членове на съюза?! 9 безплодни години. Нима и делото за убийството на принцеса Даяна,което също се води във Франция навява на мисълта, че е скалъпено? Защо тогава изобщо има правосъдие? Тези двамата заслужават да бъдат разстреляни!

1

kalena

преди 15 години

Вероятно предстои поредният абсурд в скапаната ни държава,където пак ще оправдаят престъпниците.На съдиите не им ли стигат доказателствата на френските разследващи или те работят по други правипа?