30

преди 15 години

Иво, Иво-о-о-о,какво знаеш ти?Поприказвай си с един ловец и много ще се изненадаш какво правят ловците през по-голямата част от времето отделено за това, че е ловец.Не можеш да нареждаш кой какво куче да има, мисля, че това е ясно. Въпросът е в съвсем друго нещо - стопаните на кучетата да си носят отговорността. Ако един дребосък е възпитал много добре 2 пъти по-едрото от него куче - проблеми няма и обратното - ако един гигант не си е възпитал доста по-дребното от него куче, проблемите са налице - заради човека разбира се. Не заради кучето.

29

преди 15 години

Всички търпим последствията от действията си. И да, оправдавам кучето, но не и стопанина.Пак ще дам друг пример от новините - детенцето дето се обеси на катерушките - и то не е направило нищо лошо, играело си е - нима наказанието е смърт??И да спомена за протокола, хапало ме е улично куче. Държа ми страх дълго време, но това не е причина да направя кучешка холокоста.

28

преди 15 години

za da otglejda6 ogromno ku4e v apartament 12 kvadrata trqbva da si komleksar. koi 6ti vleze v hralupata da ti zeme 14te leva ne znam, da vi *** v maloumnicite???

27

преди 15 години

Общоизвестно е, че кучетата са по-добри от хората. Това преведено за някои .... означава, че вината винаги е в хората. Простичко е. Лесно е за разбиране. Остава да не таиш в себе си злоба, страх или просто комплексарщина.

26

преди 15 години

кучетата са по-умни, а пък вълка още повече, има 30% по-голям мозък от кучето

25

преди 15 години

абе *** какво се правите на малоумнивсе едно човека сега пада от марс и не е виждал живот от милиони години на земятабе простаци гледайте поне един филм на Анимъл Планет или НГкой е "произвел" кучета на земята и от каквовсе едно да се разхожда вълк на поляната, едно дете да тича за топката там и да се чудим и да обвиняваме вълка че си е хапналтрепете го вълка ама не го обвинявайте, трепете всичко живо, изсечете всичко, после ще се чудете защо сте толкова ***

24

Иво

преди 15 години

Трябват закони за тази простотия. Не може да разхождаш куче, което е по-голямо от тебе. Имам един съсед, слабоумно ченге с още по-слабоумен ротвайлер и обикновено го разхожда една баба, която със сигурност му е най-много на 2/3 от килата. Няколко пъти е нападал хора, нападал е и мен, слава богу досега няма пострадали. Последния път им казах, че ще му тегля ножа ако още веднъж скочи и оттогава го разхожда само полицая с къса каишка. Просто трябва да се изкарва свидетелство за отглеждане на потенциално опасни животни, което е свързано с курс и психотест. Не може келемета на по 15 години да отглеждат питбули.Гледайте котки бе, по-умни са!В случая я има и темата за ловджиите - *** със сериозни комплекси и умствени отклонения. Разбирам да няма какво ядат, но да трепеш животни за кеф е наистина ***... Да си бият децата или жените...Да ходят да стрелят в парламента. Или да се запишат в армията и да ходят да пуцат в ирак като толкова им се стреля, ама нали ги е страх - затова стрелят по зайчета и сърнички.

23

преди 15 години

С какво бил прав номер 10 ???!!!А как да ти се каже, когато това не се нуждае от допълнително разяснение - за който поне малко може да мисли разбира се. А който не може ...

22

mr.Markov

преди 15 години

И защо ако мога да попитам? :)

21

mr.Markov

преди 15 години

А, забравих да кажа - парк Кенана е в Хасково за тези които не знаят. Заповядайте, само не си пускайте помияра на свобода, че...

20

преди 15 години

VINAGI stopanina e vinoven, ne mojem da obvinqvame ku4etata 4e sa tova koeto sa.

19

преди 15 години

Момчетата ритали футбол и второкласникът хукнал през поляната да гони топката. Там в момента се разхождало ловно куче, собственост на местен жител. Четириногото налетяло на малчугана и го наръфало по врата и ръцете.--------------------------------------- ----------------За разлика от цитирания от теб случай, тук никъде не прочетох детето да е предизвикало по някакъв начин кучето. Какво ще кажеш? Децата да не тичат в близост до кучета? Стопанина е виновен, че не си е възпитал кучето?

18

харабийко

преди 15 години

Искаш да кажеш, че наказанието за дете, замерящо куче с камъни, е осакатяване?! Или за дете, тичащо по най-безпардонен начин през поляна току под носа на псе без намордник?! Ти не си съвсем в ред, да не кажа никак.Тук е удобен момент да спомена една съседка, отявлен "кучелюбител", която твърдеше горе-долу същото като теб, но след като лежа три месеца на легло, нахапана от бездомен пес, рязко смени рефрена.В този и подобните случаи - за кучето - смърт, за стопанина - линч!

17

преди 15 години

Аз затова процедирам по друг начин. ...От: mr.MarkovАз да те попитам "Какво ще да стане, ако ти с твоя пистолет вместо кучето убиеш детето"????? И втори въпрос - къде в закона пише,че можеш да се разхождаш с боен пистолет и да стреляш независимо по какво?

16

vonoto

преди 15 години

ритали са топка, футбол е игра

15

преди 15 години

toi si fantazira be. 1vo nikoi ne dava boini pistoleti na maloumni kato nego i 2ro tva e dete na 12 godini i dokato go e pisal se e smql na kompa zaradi velikata si izmislica.

14

Tanya

преди 15 години

Обичам кучетата, но съм си купила кучегон защото на най-невероятни места са ме гонили и лаели. Смятам че трябва да има глоби за стопаните, които си водят кучетата без намордник, както и глоби за извинявам се изпражненията, които са навсякъде по тротоарите и стопаните не си ги прибират както в цивилизованите страни. В повечето случаи стопаните нямат физическата сила да си удържат домашния любимец ако скочи върху някой или се затича след друго куче. За бездомните кучета няма да коментираме, там проблема е съвсем друг.

13

преди 15 години

Те вече децата избиват деца, пък ти кучето... прави са хората като казват, че децата ако от малки се научат на насилие към животните, после няма да видят граница и пред човешко същество. Кучето, за разлика от човека действа по инстинкт и обучение. А човека по разум.

12

mitternacht.blog.bg

преди 15 години

Много е гадно да има пуснати на свобода кучета, то това е ясно.Умут.... а стига бе... Махмут... Хамут, Обут, Вермут...Гут...

11

mr.Markov

преди 15 години

От доста години притежавам боен пистолет, който почти винаги нося със себе си. Ако щете вярвайте, но де що видя куче без стопанин на свобода и го трепя. Хич, ама хич не ми трепва окото за тъпите природозащитници и т.н. Който не е съгласен с мен мога само да го попитам "Какво щеше да стане ако това куче беше убило детето"?????