29

........

преди 15 години

Ако видите психически неуравновесен човек да си играе с туба бензин и запалка - какво ще направите ? Ще се намесите - или като се обадите на пожарна/полиция или лично .Гнусните хиени наричащи себе си "разследващи журналисти" ще стоят и ще чакат лудия да се самозапали , ще го снимат и ще ни го поднесат като новина , ще хленчат лицемерно колко са съпричастни към трагедията ...........Да , Горсов е или за затвора или за лудницата .Но покрай "случая Ставийски" и слепите видяха какво е слугинажна журналистика .Аз БиТиВи не гледам вече - гнус ме е !!!!!!!!

28

edin

преди 15 години

Преди много години,когато даренията бяха рядкост,ми казаха че едно дете на мой познат има нужда от пари за операция.Веднага се включих като дарител с не малка сума за него време. Моето разочерование от това ми действие беше много голямо сл.к.разбрах че бащата си е построил вила с парите от даренията и гледаше хората с насмешка.От тогава съм не съм и помислял за дарения.Може би греша ,може би много ще ме упрекнат , но разочерованието ми беше голямо.

27

анонимна

преди 15 години

ЯСНО Е КОЛКО НЕПРОСТИМА Е ПРОСТЪПКАТА НА ГОРСОВ, НО АЗ СЕ ЧУДЯ КАК И ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ТОВА. СМЯТАМ, ЧЕ МНОГО ОТ ХОРАТА, КОИТО ПОМАГАТ ДЕЛЯТ ОТ ЗАЛЪКА СИ ЗА ТОВА И ТРЯБВА ДА ИМА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА СЛЕДИ ЗА КАКВО СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ. НЕ ВИЗИРАМ САМО ТОЗИ СЛУЧАЙ, А ИЗОБЩО, ЗАЩОТО СИГУРНО ИМА ОЩЕ МНОГО СЛУЧАИ СЪС ЗЛОУПОТРЕБИ. ДОРИ И БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДАй! НЯКОЙ ПРОВЕРЯВА ЛИ КОЙ И КАК РАЗПРЕДЕЛЯ СРЕДСТВАТА ТАМ И ДАЛИ Е ПО НАЙ-ПРАВИЛНИЯ НАЧИН?

26

към 509

преди 15 години

аз не гледам Биг брадър.И не понасям агресивността във всичките й форми,включително и по форумите.

25

vgz

преди 15 години

кво го оплаквате и пак насочвате мненията към Ставийски. Ще вегетира дъщеря му да - щото тоя е изхарчил парите.Много по сериозно наказание трябва за него -, защото подрива доверието на дарителите.И когато не дай си нещо да се случи с вас или някои вапюш роднина, ще опрете и вие до молба за дарения , но никой няма да ви помогне точно заради такива като ей тоя .Хората ще си кажат " АА няма да даваме пари за личния кеф на някой си там" Тогава ми говорете пак за пияния руснак и такаа нататък - жалки, настъпани подлезурковци

24

..........

преди 15 години

Горсов трябва да бъде съден .Но заедно с него трябва да бъдат съдени лицата които са знаели че той харчи пари но са мълчали удобно докато дойде подходящия момент за изнасяне на скандала. ако Куролюба Бенатова и мардите над нея бяха загрижени за Мануела - щяха да излъчат репортажа още когато са засекли Красимир че харчи пари . Те обаче изчакаха няколко месеца за да излъчат репортажа точно в навечерието на поредното дело на Ставийски. Целта беше пи-ар на Ставийски .Но за тези няколко месеца криене на репортажа Красимир е изхарчил маса пари . И по смисъла на закона Куролюба Бенатова и сие са съучастници в престъплението .Или най-малкото носят наказателна отговорност защото не са сигнализирали НАВРЕМЕ !! Ако случайно не знаете - който знае за извършващо се престъпление и не съобщи - носи наказателна отговорност !!! Може ли някой да даде смислен отговор защо репортажа е заснет няколко месеца преди излъчването му по телевизията ? Кое наложи отлагането на излъчването с месеци и даването на възможност на престъпника Горсов да се донабута с още изхарчени пари че да стане престъпленито му още по-тежко ? За Мануела ли бяха загрижени Куролюба и сие или за Ставийски ? И чий интереси всъщност обслужиха така наречените "разследващи журналисти" ? Целия случай с това "журналистическо разследване" e позор за журналистиката !!!!!!!!!

23

преди 15 години

Отврат! Всеки нормален родител би направил и невъзможното за да събере пари за лечението на детето си, а този... по-добре да не продължавам, че ще кажа нещо нецензорно по негов адрес! Да му е...а и алчния ***! То бива безочие ама това!!! Заради тоя кр...ен съм се зарекла, че вече няма да помагам на никого! И сигурно не съм само аз! Просто такава подигравка в милосърдието на хората! Да гние в затвора!

22

509

преди 15 години

Е виждам,че при теб е необратимо. Отивай да си пуснеш денонощния Биг Брадър и си живей в реалноста на евро ценностите.

21

към 509

преди 15 години

сега ще се оставим ти да ни промиваш мозъците.

20

..........

преди 15 години

Горсов трябва да бъде съден .Но заедно с него трябва да бъдат съдени лицата които са знаели че той харчи пари но са мълчали удобно докато дойде подходящия момент за изнасяне на скандала.ако Куролюба Бенатова и мардите над нея бяха загрижени за Мануела - щяха да излъчат репортажа още когато са засекли Красимир че харчи пари . Те обаче изчакаха няколко месеца за да излъчат репортажа точно в навечерието на поредното дело на Ставийски. Целта беше пи-ар на Ставийски .Но за тези няколко месеца криене на репортажа Красимир е изхарчил маса пари . И по смисъла на закона Куролюба Бенатова и сие са съучастници в престъплението .Или най-малкото носят наказателна отговорност защото не са сигнализирали НАВРЕМЕ !!

19

преди 15 години

Сега ще станем свидетели на българско "ПРАВОРАЗДАВАНЕ". Ще осъдят тоя отчаян серсемин, повече от алкохолика и убиец Максим Стависки. За да си знае "всяка жаба гьола"!

18

майка

преди 15 години

Надявам се правосъдието да бъде най-строго към постъпката на този "баща"трябва да лежи в затвора за да повярват хората,че наистина когато помагат парите им ще отиват по предназначение.

17

Dedo

преди 15 години

Напълно съгласен с теб, само с последното изречение не съм съгласен ... Тъжното е, че дъщеря му никога няма да може да разбере какво е направил той, просто защото тя никога няма да бъде нормален човек повече ... Тя ще си остане като едно растение, вегетираща до края ... Затова винаги съм смятал, че Максимчо трябва да бъде съден за причиняването на 2 убийства, а не само на 1!!!

16

509

преди 15 години

Тук в България има нещо много характерно, което се случва. Винаги си имаме по един водещ скандал. Дали ще е за наводнение, пожар, кражба, катастрофа, убийство и т.н, но винаги всички медии гърмят с определена новина Населението се възмущава и следи въпросния скандал денонощно, докато всичко останало си се случва незабелязано. Тоя ако не беше я ударил Сатвиски, ами някои редови гражданин, досега да се е забравило за случая още на 2 ден след него. Сега 2 години се занимава обществото с това. Ми да си го съдят и единия и другия, а вие по добре се замислете как да изготним тая *** дето ни управлява. Спрете да се подавате на промивката на мозъци от страна на медиите.

15

nadan

преди 15 години

Ако наистина бъде осъден това ще бъде сензация, защото присъди получават в България само *** и тези, които нямат пари, власт и връзки.

14

преди 15 години

този може ли да бъде родител да изхарчи пари за лечението на дъщеря си дано го настигне по голямо нещастие за изверга

13

преди 15 години

представяте ли си справедливост- сега горсов,след него ВСИЧКИ,КОИТО СА ЗАДЕЛЯЛИ...знае се от къде,нали ?

12

Nikolai

преди 15 години

Priqteliu usydqt se pishe s "o" i kato te gledam ti si mai ot tiq deto si pory4wat ot WS Teleshop....ne spirat da serat i da bydat anonimni...

11

Справедливост за все

преди 15 години

Всички знаем къде е убиеца човече. И както знаем, той си получи присъдата. Сега следва обжалване. Но, казвам НО, каквото и да се случи с Максим това по никакъв начин няма общо с това, което ще се случи с Горсов. И нетрябва да има. Всеки носи последствията за това, което е направил. Престъплението си е престъпление. Напълно съм съгласен с теб, че редовно се показват присъди на подобни хора, а големите престъпници си водят коня, както си искат. От друга страна, няма как това да ни служи за оправдание на Горсов. Направил е нещо, което е против закона първо, и второ - нещо, соето е морално грешно. Тук не се говори само за това, че е използвал добротата на хората дарили пари за лечението на Мануела, а за това, че е използвал пари, които могат да спасят живота на дъщеря му!!! което според мен е много по-неприятно. Освен съдебната отговорност, която ще носи, той ще трябва да е сблъска и със срама от факта, че дъщеря му ще разбере, какво той е правил с парите дарени за спасяването й!

10

Конопчо Марихуанов

преди 15 години

Тоя пловък с надрусания поглед само демотивира истинските хора и ги навежда към дълбоки размисли относно благотворителността им. Излагацията му е тотална и би трябвало да се гръмне сам, ако е истински муж и баща. *** нещастен!