299

Bob

преди 15 години

"Мъж стреля с въздушна пушка по майки, дошли да вземат децата си от детска градина в Лион.Само преди два дни германец застреля с пистолет съпругата си и 8-годишния си син, рани още трима души и накрая се самоуби.Инцидентът стана броени дни след кървавата драма във Виненден, когато 17-годишен ученик уби 15 души."ТОВА СТЕ ВИЕ, УБИЙЦИ! СКОРО ЩЕ ЧЕТЕМ И ЗА ВАС!

298

Сретко

преди 15 години

Нуждая се от задно обладаване сега

297

преди 15 години

Tova sa faktite, kato ne si pribrate psetata shte gi trepem. Ia si gi vodete na kaishka da vidish kak nikoi nema da gi zaka4a

296

човек

преди 15 години

Да, този от 271 (това е последният му номер, появява се нещастникът поне 3 пъти досега със същия текст) очевидно е с психически отклонения, или мечтател-убиец . Или пък се мисли за много хитър - така ще "изплаши" тези, които дават храна на животните. Нещастна непочтена твар. И в трите случая - пак си е психар. Дано друг луд не го накаже по проектирания от него сценарий. Много станахте лудите, Сретко, и от едната и от другата страна, пази се, щастливото ти прозвище да не ти изиграе лоша шега ...

295

Bob

преди 15 години

Разказът на Сретко е за хората-убийци... на животни и хора...Сретко нарочно го пуска тук, но вие не схващате идеята на разказа, а тя е - УБИЙЦИТЕ НЕ ПРОБИРАТ, ЖИВОТНИ ИЛИ ХОРА - ЗА ТЯХ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

294

до 135

преди 15 години

имате грешка.прочетете за момчето убиец от перник,което в детската си възраст е убивало кучета и котки.преди седмица уби човек.замислете се и след това драги ми господин 135 ме наречете убиец-защо?защото защитавам невинните животни а не *** убийци.

293

преди 15 години

Сретко, нали си падаш от Уайлд. Ето ти нещо, над което да се замислиш, преди отново да се изживяваш като писател: "На пръв поглед изглежда, че между хората и животните има много общо. На втори - също."

292

преди 15 години

Сретко, не се впечатлявай от слаб.оумници като Bob. Него кучета го яли, хехехехе

291

haha

преди 15 години

Сретко е ИВАН КОСТОВ!!!!!1!!!!1!

290

haha

преди 15 години

Сретко, манафска подлого, аз се забавлявам бе.Ти не се ли забавляваш?

289

Bob

преди 15 години

Според мен Средко по-скоро иска да покаже какви са всъщност хората които са ЗА убиването на животни.ТЕ ПРОСТО СТРЕЛЯТ НАРЕД!

288

Сретко

преди 15 години

Напишеш му нещо да се забавлява то те плюе, ей това е неблагодарния ***. Ще си умрете в скучното ежедневие, лишени от всякаква фантазия и въображение. Жалки посредствени твари. Има едно нещо по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят. О. Уайлд.

287

Bob

преди 15 години

Мъж стреля с въздушна пушка по майки, дошли да вземат децата си от детска градина в Лион!!!Така е, започва се с кучета, после следват и хора!!!

286

ivo

преди 15 години

ok . mislete i za xorata be.vie samo za ku4etata mislite .

285

преди 15 години

Разбира се, че не се сърдим на Сретко, даже за напред ще взимаме пример от него. Жалко, че е само разказ...

284

ВИК

преди 15 години

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА СТОТИЦИТЕ ПСИХОПАТИ -УБИЙЦИ , РАЗХОЖДАЩИ СЕ МЕЖДУ НАС- УБИЕЦА НА 21 ГОДИШНАТА СТУДЕНТКА, УБИЙЦИТЕ ОТ ПЕРНИК И Т.Н. - ТЕ СА СЕ УЧИЛИ НА ЖЕСТОКОСТ ПЪРВО ВЪРХУ НЕВИННИ ЖИВОТНИ.СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТЕ ПСИХОПАТИ , СМЪРТ ЗА ТАКИВА КАТО "СРЕТКО"- СМЪРТ НА РОДАТА НА НЕГОДНИЦИТЕ ПСИХОПАТИ ДО 10-ТО КОЛЯНО!!

283

преди 15 години

Ne se surdete na Сретко. Toi nikoga ne e imal dostup do "***-ядка" zatova e nataka napregnat i ozloben.:D Сретко vzimai 5 kinta i ti4ai na magistralata da razpusne6.

282

преди 15 години

Не, разбира се, отпадъците ги отстъпвам на теб - виждам че се развълнува :)))

281

ха-ха

преди 15 години

N 274, подаряваш ***, за да не ти отнемат отпадъците от кофите за ***, с които се изхранваш от безпаричие, защото никой не те взема на работа заради мързела и простотията ти, и защото жена ти те е изгонила от къщи ... *** прави конкуренция на *** !!! Ха-ха-ха ... вярно е, София се напълни с много селски ***, които да вчера спяха с *** си под навеса.

280

mm

преди 15 години

Тук отдавна не става въпрос за кучетата.Прочетете коментар 271,и преценете сами-не сме ли болна нация.Макар и едва ли верен,самия текст е плод на изродено мислене.Какъв ли *** трябва да си за да сътвориш подобен текст,и да получиш душевен оргазъм като го изпратиш в форума...нямам думи