8

+-

преди 15 години

някой наясно ли е...защо БСП и ДПС не искат 1 дата за избори? Каква е далаверата, освен, че на нас като данъкоплатци, ще ни излезе доста солено

7

ROZMARI

преди 15 години

VIDQHTELI CARISTI KAK VI BUTNAHA STOLA I SE IZGAVRIHA S VAS.KASNO E VE4 DA STE DRUGI V POLITIKATA,VAPREKI 4E VI E PRAVILNA POZICIQTA.MANDALOTO SHTRAKNA I ZA VAS

6

преди 15 години

За това колко струват едни избори се каза вече - 20(+) млн.лева. Нищо пред окраденото досега. По-важни са съображенията на 2.

5

преди 15 години

Сега ще плъзнат из медиите платените *** /май няма други/ журналисти, социолози, сициопати и др. ***, да ни обясняват колко мъдро е изборите да бъдат на две дати.

4

РУМЕН

преди 15 години

ДА ОБЯСНЯТ ТИЯ *** КОЛКО ПО ВЕЧЕ ЩЕ СТРУВАТ ТЕЗИ ДВА ИЗБОРА НА ДЪРЖАВАТА

3

nemam nervi

преди 15 години

Поне накрая тези жълтурковци да свършат нещо полезно за народа

2

grozen

преди 15 години

Хитреци са тези господа!1. Две дади за избори, кампании, комисии, бюлетини ... голяма лапачка, естествено за "наши" хора.2. При така или иначе слабата избирателна активност ще гласуват само твърдите партийни ядра+платените гласове. Това ще бетонира властта на БСП и ДПС за поне още 4 години.Да им е сладко и дано им приседне!

1

преди 15 години

Току що казаха по радиото, че НДСВ са внесли подписка в НС за изменение на конституцията изборите да са в един ден. Сега е момента опозицията да се подпише и гласува закона, за да може да се ограничи вота на ДПС. Време е за национално обединение!!!