212

преди 15 години

И да има ,и да няма провокатори,това е без значение!!!Важното е,че некой не ги иска тези управляващи!!!Да си вървят!!!Още днес!!!

211

преди 15 години

У нас нещата стават винаги на юруш. Както днес митингът ще остане не с волята за промяна, а с войната между стражари и апаши. И проблемите ни вместо да се решават, ще се задълбочават. Защото ние сме проблемна нация. Проблемът ни е или в тройната коалиция, или в историческото ни наследство, или в натрупаните ни комплекси, или в балканската ни култура, или в неизживяното детство, или в желанието за подражание. Или може би в сутрешната поледица. Внимавайте за утрешния ни ден!

210

преди 15 години

vseki den shte e taka do pobedata

209

преди 15 години

Гацо Бацов, Цецо Хахавия, Пецо Келявия, Кочо Лигата и Зарко Лисицата. Всеки от тех ми брои по дваесе лева народна пара и рече - търчи тамо са раите.Кви са тия глупости бе продажници?Мирен протест вече караме 4 години и преди тях още 4.Никой не ни чува, всичко се гуши и мишкува.Протеста не е бил мирен, няма да е мирен - няма как да е мирен, защото тогава по дефиниция не би бил протест а сбирка от статисти за управлението на крадливата коалиция. Т.е. както досега. Ние ще протестираме, а те ще ми дуднат глупости: ще видим, ще променим, ще работим, ще строим живота нов.Е господа и дами, това вече не е достатъчно, не е достатъчно да го преместите от левия в десния, не са ви достатъчни празните заучени фрази от в-к работническо дело и отечествен фрон.Вече искаме вашата кръв, защото с нашата платихме вашия масраф.Искаме вашето бъдещото, защото с нашето платихме вашите кражби.С две думи - вашите ни принадлежат, така както ви принадлежи нашата любов. Елате да си я получите!

208

Бай Драгой

преди 15 години

Един друг радио водещ каза : Разликата между днешните комунисти и тези , които управляваха през 97-*** е , че днес те са по-опитни , пуснаха 1 муха и всичко се провали ! " Става въпрос за бомбата , става въпрос , че медиите обслужват техните интереси , става въпрос , че тези новини за получени пари са пълни инсинуации , за да се насади недобрение на обществото към протеста ! Става въпрос за това , че българите сме много наивни и приемаме всичко за чиста монета ! Като има бомба къде е тя ? Като те са провокатори и са получили пари , защо не кажете имената им и как по-скоро те са гооврили по радиото като са били задържани ? И защо по всички медии се тръби , че на протеста е имало между 1000 и 2000 протестиращи , като Сашо Диков през цялото време предаваше пряко и се виждаше много добре , че има много повече от 2000 ? И как по-точно решиха всички , че това са 20-3- фена , които правят провокации , след като кадрите от градинката до Ариана и Цариградско показват нещо друго , много повече от 20-30 пияни , дрогирани и поставени лица ? Не си ли научихте вече урока по манипулация ? Манипулират ви по най-примитивния начин и вие се хващате веднага ! Имало сигнал от *** на форум , че има бомба на протеста ??? Е как така някой с лаптоп ли е писал във форума ? Този " *** " не е ли поставено лице ? Не е , защото такова лице не съществува ! Провокацията тръгна още от вчера , когато организатори на протеста бяха при Милен Цветков и той им зададе въпроса : " Кой е организатоа " Всички започнаха да си приписват заслугата и се изпокараха още вчера , нима Цветков без да иска зададе този въпрос ? Младите сме наивни и се хващаме на най-малкото нещо , но с този мизерен партиино медиен трик за бомба и поставени лица просто всичко стигна ърха си ! Лошото е , че има хора , които стоят пред тв екраните и приемат всичко за чиста монета , хора , които днес са били на работа и не са могли а следят събитията , които и без това никой не ги отразяваше пряко , защо ли ? Защо водещите ни телевизии показваха само отбрани кадри ? Защо не показа всичките метежи на полицията ? Защо медиите правят медиен чадър на престъпниците в НС ? Защото са едно цяло ! ЗАщото ги е страх , защото имат медиина цензура !

207

vse taya

преди 15 години

pi4, vreme ti e za lekarstvata - ne gi zabravyai....

206

anarhji

преди 15 години

Kurvoo, tebe 6e te dokato ba6ta ti me gleda ot invalidna koli4ka s furajakata ma. Vsi4kite u6evi da umrete.

205

х

преди 15 години

Идеята не е задължително сваляне на правителството, а промяна в отношението към гражданите, установяване на принципи като - прозрачност и контрол, участие на гражданите във взимането на решения. Защото в момента гражданите са просто една неприятна подробност, с която политическия елит трябва да се съобрази веднъж на няколко години. Национални паркове се превръщат в бетон, подписват се "тайни" енергийни договори.. И най-наглото - това се прави въпреки волята на болшинството, въпреки съветите на експерти, въпреки добрите нрави ако щете. Мен не ме интересува кой управлява, а как го прави. Тези протести целят промяна в механизмите и в манталитета. Не става с един протест, не става и само с протести. Но това е пътят на Гражданското общество. Или вървим натам, или всеки да се спасява, където може и където "личност" означава нещо...

204

анитка

преди 15 години

Не знам кои точно е виновен, дали родителите, които нехаят каде са децата им, вместо да са вкъщи и да си пишат домашните днес, а за утрешния ден да са научени да вярват в идеята, а не да я упорочават или това че родител се изправя пред медийте и казва "16 годишният ми син е бит от полицай" ами ти *** заспала каде беше, за да не е синът ти там! Не ме разбирайте погрешно студентка съм на 20 години моят баща е полицай и днес беше там от страната, която днес всички плуят... затова пак аз и всички др членове на семейството бяхме там, за да отстояваме идеята, че е време правителството да се сети каде му е мястото... но кажете ми като свалим пражителството, какво следва кои ще седне на тези столове, майката или синът, който има същите ценности, защото в политиката оцеляват само наглите и безочливите!!!

203

х

преди 15 години

Да уточним. Фирмата, това са пичовете, които разпространяват наркотиците за района. Еми ето виждаме кой има интерес това правителство да продължи със същата си ***, сляпа политика. Както и съответно - кой има интерес всяка гражданска инициатива да бъде опорочавана и дискредитирана. Късогледите ни медии естествено се връзват. Това се казва Гражданско общество!

202

мях

преди 15 години

Създават анархия, а искат мирен протест, няма как да стане! Пацифиста да не стане анархист трябва да се махне от тук и аз така... Жалко, но... УЛТРАСИ, дайте повод в четвъртък да дойдем повече в петък, днес София беше срамно малобройна!!! Пловдив!!!

201

преди 15 години

ne mi obqsnqvaite 4e nqma sisul ot protest.....ina4e vsi4ko produljava, ana kogo my haresva??!!

200

В.

преди 15 години

Makaweli, искаш ли да ти дам една *** да ми направиш за лека нощ и за да ти олекне!Абе Макавели, трябва да ти го набутам в устата за да млъкнеш!чакай, сега довършвам *** и идвам.

199

преди 15 години

Много си прав(а) за медиите. Основната работа на службите за сигурност е да следи журналистите и който не е удобен да го махат. Особено бтв, от тях никога не съм чул лоша приказка за правителсто, освен това според ръководството на тази идиотска телевизия право на мнение имат само дечицата. Що се отнася го президента мисля, това на нова година беше запис. По това време трябва да е бил някаде в южна америка при останалите.

198

преди 15 години

Геят изчезна, Славчо тази вечер нямал шоу чух. Не останаха мъже в тая държава

197

преди 15 години

tova sa gluposti policiqta provokira za da nqma protest

196

arkan

преди 15 години

xora ne tarsete vinata v tozi i onzi vinata e v nas.Trqbva da se dvignem i da napravimkakto v Sarbiq. Samo grajdanska voina 6te ni otarve ot tazi *** koqto ni otravlqva i ot gadnite fesove

195

писна ми

преди 15 години

почти всички тв медии (без К1) насаждат обществена нагласа. в медиите, където няма форуми или има цензура, там работата е ясна.

194

писна ми

преди 15 години

гледайте утре btv, и ще се на слушате на полицейски драми, депутатски стрес и неволи, за бързата родилните драми на *** мара п време на протеста

193

Makaveli

преди 15 години

Че не съм много мирен на стадиона не съм но чак като нашите момчета и много други фракции на отборите не съм.