45

преди 15 години

хАХАХА ЕТО ГИ РУСОФОБИТЕ, КОЛКО СА СМЕШНИ, ВИЖТЕ 37 МИ

44

преди 15 години

.

43

Българин

преди 15 години

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато са се произнесли за първи път думата "освободители" и "братя"!

42

Бачо

преди 15 години

че докато бяхме с Москва въобще не бяхме газифицирани, че чакахме по 8-10 години да си купим кола и т.н. И освен това сега сме зле точно при про-руско правителство, както и при Виденов, както и при Луканов. Така че правете си сметката при кой сте студували и гладували и ако ви е харесало- пак гласувайте за него!

41

преди 15 години

ЗА ЕС ПРИОРИТЕТА Е НАБУКОА ЗА ИЗТРЕЩЕЛИЯ НОМЕР 25 - ДА СЕ НАГЪЗИ ПО ПОСОКА МАСКВУ

40

анонимен

преди 15 години

Много благодаря за отзивчивостта !!!! Направо ще го изтрия !!!

39

преди 15 години

Браво на 30 и 31.Прави сте!

38

gogo

преди 15 години

Някой взе ли поука, колко е крехка икономиката и колко са зависими хората от един изчерпващ се източник на енергия? Има стотици други начини да се добива енергия, чисто и евтино и безопасно. Виж .BEINSA.info

37

преди 15 години

Докато не падне Кремъл, нищо добро не чакайте да се случи. Там е изворът на всички злини за човечеството.

36

преди 15 години

леле ГЪЗпром колко обещетения ще трябва да киха сега не е за смятане!а кризата няма да отмине, тя просто ще затихне. след няколко месеца русия ПАК ще реши че иска нова цена на газта, независимо от всички подписани договори!

35

Bob

преди 15 години

и Yahoo... Не разбра ли вече, че тва е просто спам???

34

Бачо

преди 15 години

си мислят че всичко може да се краде като едно време от заводите- "абе за вкъщи ми трябв- няма да ида да го купувам я". Но да ги питам само- досега украинците крадяха ли или не? Или си мислите, че Путин ще се остави като сфиянец на Топлофикация? Глупости, скарали са се за цената и понеже онези кгбейци в Москва могат само да спират- спряха газа.Снощи ни успокоиха, че след като сме били преживели кризи с водата, тока, хиперинфлацията и т.н. ще преживеем и тази. Това е официалната позиция на нашите политици за съжаление "нищо им няма на българите- и по-зле са били".А за кражби в този случай има съд в Люксенбург- ако имаха доказателства щчха да ги съдят. Но те нямат и затова изнудват. А няма и как да имат, понеже са некадърни.Аз направо се удивлявам колко българи са се продали на Москва- собствения им народ мръзне и стои без работа, а те викат "Ха така, хак да ни е"!?!?!?!?!?!?

33

преди 15 години

До голяма степен съм съгласен с теб, но и ще те допълня. Мръзнем, защото "отговорните" не си свършиха работата и в противоречие с разписаните норми се сетиха за алтернатива като настъпи бедствието. Това е най-сериозния проблем. Тръгват да свършат нещо за хората едва когато ножът опре о кокала... (и не само за текущия проблем с газта).За кражбите - бяха доказани и от извадката на Украинската "Нафтогаз". Като има спор , че се краде , нормално е да има 3-та страна наблюдател на процеса (още повече, че е засегната). Украйна има подписан договор за транзит на газ през нейна територия. Какво са се договорили 2-те страни в този договор е въпрос към политическото ръководство и публикуване на данни. Договорът за доставка на газ за Украйна не беше подновен. Нещо повече - опитите за договаряне бяха едностранно провалени от Украинските политици. Просто така и не стигнаха да седнат на една маса и да се опитат поне да поставят собствените си условия. Когато зависиш от доставчик и договорът ти изтича не се сещаш да търсиш договори като изтече, а си решаваш нещата по-отрано. Нещо, което Украйна не направи. Чий интерес защитава тогава това ръководство? Очевидно не и интереса на украинците. Да виждате прилика със ситуацията у нас?!Русия преговаря от позиция на силата. Нещо, към което всеки преговарящ се стреми, за да може да диктува условията. Те си защитават интереса. Цяла Европа по този въпрос е със свалени ***. За хубаво или лошо трябва да се съобразява с това. Поне докато не се разработят достъпни алтернативи...

32

преди 15 години

predlagam, zeliqt svoboden svqt da napadnem imperiqta na zloto Rusiq i da gi uni6togim edin pat zavinagi

31

преди 15 години

БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - НЕПОБЕДИМА СИЛА, БЪЛГАРИЯ И САЩ - БЕДНОТИЯ, ПРОСЯЦИ И ВОЙНИ В КОЙТО СИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ И ТЕРИТОРИЯТА ЗА НАПАДЕНИЕ, САМИ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА, С КОГО НИ Е БИЛО И НИЕ ПО ДОБРЕ ИЛИ ПО ЗЛЕ

30

falco

преди 15 години

Много ревете бе,я се съвземете.Къде е сега вашата Америка да ви помогне,къде е ЕС.Не може да си член на Нато и да искаш да ставаш член на Нато,да имаш американски бази на своя територия и същевременно да искаш евтин руски газ,хахах.Няма го това никъде.България вече е колониална държава.Благодарение на Америка сме зависими от всичко и от всички.Но продължавайте с мечтите си,че всичко ще се оправи някой слънчев ден,хахаха.Надеждата умира последна,но все пак умира.

29

дядо

преди 15 години

Газ през Турция = България ще ***

28

Някой си...

преди 15 години

***,четете внимателно!"Причината е в липсващата връзка с тръбопровод между двете страни.Това обясни министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров.Газът няма да може да премине и през друга тръба, идваща от Румъния, тъй като нямало достатъчно количество газ, с което да я запълни."

27

Мъдреца

преди 15 години

И ЗАПОМНЕТЕ - СКОРО ГАЗ НЕМА ДА ИМА!

26

JD

преди 15 години

Абсолютно те подкрепям!