24

Spiro

преди 15 години

Младежо, имам и друга работа освен да споря с любители на Путин и КГБ. Сам решавам на кой да отговарям и на кой не. Ти определено почваш да клониш към списъка с хората, с които считам, че е загуба на време да споря. Казах ти лично на теб няколко пъти, че този спор има две страни и не е кражба да си покриваш оперативните разходи за транзит когато не си подписал никакъв договор за тази дейност. Нека Русия докаже, че Украйна краде. Да извадят договори и да покажат какво е записано в тях. Бъди сигурен, че това няма да се случи. Русия гледа на Украйна като на своя настояща република и се опитва да налага влиянието си посредством икономическа блокада. Това е повече от очевидно. И това е последния ми пост към теб.

23

читателче

преди 15 години

21-ви, дай 150 милиарда на МВФ, че не му стигат да преодолее кризата... е, наистина има много прости хора!

22

kyky

преди 15 години

многоумнико,ако не беше съюзът ни със ссср мислиш ли че нямаше да дадат на югославия македония, а на гърция и северна тракия, така, както българия бе страна участвала във войната на страната на фашистите?да ти напомня ли че след първата подобна загуба във война югославия получи половината македония, а гърция - беломорска тракия ?въобще опитвате ли се понякога да мислите с главите си, русофоби и американолици?

21

преди 15 години

ако не беше съюзът ни със СССР, сега нямаше да се дерем и да плюем по форуми, бистрейки политиката и напъвайки се да свалим поредното *** правителство и да оцелеем в поредната криза. Ако не беше съюзът ни със СССР, сега щяхме да сме кой на добре платената си работа, кой в заслужена почивка, или да си говорим пак тук, ама за нормални човешки неща - като нормални хора в нормална държава. мръсни русофили *** и продажни *** - това сте.

20

преди 15 години

Всички български мухльовци ***! Дупедавци и куроблизци!

19

kyky

преди 15 години

е стига пействал тая глупост навсякъде де.....искаш ли да ти отговарям и по другите глупости, дет си ги насъчинил?

18

cv

преди 15 години

14/01 - ЗА МЯСТОТО НА ПРИЯТЕЛСКАТА НИ СРЕЩАОт: cvДЕЗИНФОРМАЦИЯТА по нашите медии е пълна..., а и различните "-фили" и "-фоби", възприемат само това което им се иска...1. Украинците не отказват пазарната цена на газа, но искат със същия каефициент, да се увеличи и транзитната такса! Вярно е, че са два различни договора, но връзката им е очевидна! Браво на Украинците..., и ще го постигнат, въпроса е ЗАЩО НИЕ НЕ ИСКАМЕ СЪЩОТО!!!2. Искането, на Украйна ЗА ТРАНЗИТА е интересно С МОТИВИТЕ СИ..., ТРАНЗИТА СЕ СПИРА ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНО НИСКАТА МУ ЦЕНА!!! БРАВО НА Украйнските управници..., НЕ ДОПУСКАТ НАЦИОНАЛНО, ЕНЕРГИЙНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!3. ДЛЪЖНИ СМЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ, газа беше спрян не САМО на Руско-Украинската, а на Украйно- Молдовско граница, защото Молдовците(Приднестровската руска автономия) си вземат от транитния газ, 100% от договора с Газпром, а следващите по тръбата да духат супата... Спрения износ на газ е тежък финансов удар срещу Русия, но порастването цената на петрола и спирането на значителни по обем производства в Югоизточна Европа ги компенсира пребогато..., а в условията на световната криза, от това са предоволни както ПРОИЗВОДИТЕРИТЕ НА ГАЗ И ТОК отСтара Европа, така и Американците - ЗАРАДИ ОБЩАТА КРИЗА...!4. ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НИ:... Премиера от правителството на Ахмед Доганов,- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, като осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата!!-Лично е отговорен за ОТНОВО СПРЕНИТЕ ТЪРГОВЕ за автомагистрала Тракия!!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!!- Лично е отговорен, че в условията на очертаващата се ВСЕОБЩА ИКОНОМИКО-СОЦИАЛНА КРИЗА, не я обявява и УМИШЛЕНО ПОСТАВЯ НАЦИЯТА НИ ПРЕД СОЦИАЛЕН СРИВ..., А ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД БАНКРУТ...!!!!!КАЗВАМ!С всичко това Премиера и Министрите от правителството на А. Доганов, нарушиха грубо държавните си Конституционни задължения съгласно които:..."Чл. 108. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството И НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЯ..." (3) Министрите ръководят отделни министерства, освен ако Народното събрание реши друго. ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ.( В КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ГОВОРИ САМО ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ...)...КЪДЕ Е ОБАЧЕ НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ИЛИ ПАК НЯМА ПОВОД ДА СЕ НАМЕСИ...???НО - 14/01 - ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

17

ИВАН ВАЗОВ

преди 15 години

Кат РУСИЯ няма втора тъй велика на света , тя е нашата опора тя е нашата съдба .

16

преди 15 години

Всички русофили ***

15

преди 15 години

така си е, европа винаги е вземала страната на нашите врагове - гърция, турция и сърбия, а и сега ни гледат презрителноа и като ние сами си вредиме - ето ти провали

14

преди 15 години

КОГАТО БЯХМЕ С ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ ЗАГУБИХМЕ - ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ, МАКЕДОНИЯ, БЕЛОМОРИЕТО, ЮЖНА ДОБРУДЖА, КАКВО ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ РУСОФОБИ И ТРАКИЯ И МИЗИЯ ЛИ ДА ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ?!ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ, КОГАТО СА В СЪЮЗ ЗА НЕПОБЕДИМИ И ЖАЛКО, ЧЕ КОГАТО СТАЛИН ПРЕДЛАГА НА БОРИС ТРЕТИ ДА ПРОДЪЛЖИ ДО УСТИЕТО НА ДУНАВ И ВСИЧКАТА ТАЗИ АСПАРУХОВА ЗЕМЯ ДА БЪДЕ ЗА НАС, ТОЙ СЛУША ХИТЛЕР И НЕГОВИЯ СЪЮЗНИК - РУМЪНИЯ, АКО НЕ БЕШЕ СЪЮЗЪТ НИ СЪС СССР ЩЕШЕ ДА СТАНЕ КАТО В КИПЪР, ПОНЕЖЕ САЩ ПОДКРЕПЯТ ТУРЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ

13

kyky

преди 15 години

Spiro, ти тук ли се покри сега пък?я сега ни разясни като крадне газ украйна трябва ли да си плаща или не?

12

kyky

преди 15 години

кой ти е виновен че украинците крадат? овчаров ли?майтапчия....

11

пенсия

преди 15 години

Трай коньо за зелена трева. Този р. овч. и сие уж туй онуй накрая гола вода от страна на собственика на България. Абе всичко е далавера. Голяма" социална политика". Все ни е от..зад. Нема оправия.

10

kk

преди 15 години

Два пъти сме късали с Русия и преживяхме две национални катастрофи. След края на Втората световна война бяхме защищавани от руснаци в международните преговори и един квадратен метър земя не падна от България - за първи път след Освобождението. Нека прекратим с антируските истерии, защото не ни приляга на нация, бореща се за достойнство. Както и да се въртят политическите ситуации, двата НАРОДА ще си останат братски.

9

kk

преди 15 години

Два пъти сме късали с Русия и преживяхме две национални катастрофи. След края на Втората световна война бяхме защищавани от руснаци в международните преговори и един квадратен метър земя не падна от България - за първи път след Освобождението. Нека прекратим с антируските истерии, защото не ни приляга на нация, бореща се за достойнство. Както и да се въртят политическите ситуации, двата НАРОДА ще си останат братски.

8

Spiro

преди 15 години

Ами хайде сега да видим кога ще пристигне газа при положение, че Украйна тотално удовлетвори исканията на Москва. Съгласиха се с всичко и се надупиха услужливо. Да видим сега Путин какво още ще измисли.

7

преди 15 години

факайте се русофоби, готовите сте да ни продадете на Турция и САЩ за жълки стотинки, а забравихте геройте от Шипка и Стара Загора

6

Tina

преди 15 години

За Англия съм съгласна. Когато един от създателите на филма "Хари Потър..." беше гост в "Шоуто на Слави" и Трифонов му разказа за хан Крум, онзи се държа много нагло - дори подигравателно, като постоянно се хилеше като , абсолютно неуважение към историята ни. Не знам за някой момент от историята на Англия, в който политиката им да е била в съюз с нашата. Докато руснаците са оставяли костите си тук.

5

Prosti hora

преди 15 години

Nai-dobre shte stane Kitai da napadne Polsha.