40

преди 15 години

ot ukrainskite kreteniDajte sa da gop lashkame w mangalskiat mu mozyk 4e ne ni e kazal

39

Гост

преди 15 години

Сергейчо ? Като си ПДК(Последна Дупка на Кавала) ....кой ли те бръсне за слива , че да те предупреди........

38

избирател

преди 15 години

Герба на тройната коалиция е трите маймунки - символизиращи........НЕ ЗНАМ - НЕ ЧУХ - НЕ ВИДЯХ....отпред ще отива и снимка на другаря Станишев - сигурен съм, че ще си отива.... :-)))

37

КОКО

преди 15 години

САМО КАТО МУ ВИДЯХ СНИМКАТА БЕЗ ДА ЧЕТА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ПИША И АЗ.СТАНИШЕВ МНОГО ТИ Е МАЗНА МУЦУНАТА И СИ МИ ОТВРАТИТЕТЕЛЕН НАПУСНИ СИ СТОЛЧЕТО Т.К. И ПОСТЪПКИТЕ ТИ И ДЕЙСТВИЯТА ТИ ОТГОВАРЯТ НА ГЕНА ТИ.

36

14 ДЕМОКРАТ

преди 15 години

На 14-ти януари ще има общонационален граждански протест пред Народното Събрание. Пак дойде този исторически момент, в който трябва да помогнем на нашата България да стъпи на краката си и да поеме уверено напред! Да го направим най-решително! На мястото на протеста - площад НАРОДНО СЪБРАНИЕ - протестиращите трябва да бъдат в 11 часа. Дай Боже повече българи да отидат на площада.

35

уууууууууууууу 14...

преди 15 години

Игриви очички, недостижима летва и за Хитър Петър, и за Настрадин Ходжа, примамливи устенца, мечта за всеки гей, предполагам, никаква професионална биография, спомени за него на състудентите му от Москва, които са по-смешни и от самия Сергей, неуредено семейно положение, кофти генетичен фонд... това ни е премиерчето. Време е или да се примирим, че ще го изтраем още малко, или пък да се ядосаме и да го изпратим в орбита с един як шут.

34

преди 15 години

Новият курс на Путин за реабилитация на руската икономика включва:1. Изнудване на Украйна за двойно по-висока цена на газ.2. Спиране на 1/4 от газовите доставки на цяла Европа в средата на отоплителния сезон.3. Никакво съобразяванес факта, че сред най-засегнатите държави от срения газ е един от 'дългосрочните енергийни партньори' на Русия.4. Явна борба със зъби и нокти за енергиен монопол.Новият курс на Гоце и Станишев включва:1. В началото на кризата: обявяване, че тя едва ли ще ни засегне.2. Убеждаване на нацията, че сме по-добре подготвени за кризата от всяка друга държава в ЕС.3. Загубване на 220 млн. евро от присъединителни фондове.4. Неизпълнение на минимум запас от газ за зимния период.5. Спиране на 1/4 от българското производство след газова криза, причинена от Новия курс на Путин.

33

преди 15 години

Грешка- 28 съм! Пак заповядай!

32

33

преди 15 години

33- 20 съм, що не дойдеш да видим как ще настъпи тази смърт! Нещастен виртуален онанист с промит мозък!

31

преди 15 години

Русофилчета ... СМЪРТ ЗА ВАС

30

съгласие с 16

преди 15 години

Къде е сега " великият" САЩ? Къде? Употреби и забрави България!Само Косово ги интерисува в момента, коридор към исляма! Бългрските политици са били и ще си останат родоотстъпници, затова нека сега е студно, да знаят по топло за кого да гласуват!!!

29

преди 15 години

Русофилчета ... СМЪРТ ЗА ВАС к*урв*и с водка вместо мозък това е за тебе 28-ми

28

.

преди 15 години

Здравейте циркаджии ! ... смешен мишо ..

27

преди 15 години

Русофилчета ... СМЪРТ ЗА ВАС к*урв*и с водка вместо мозък това е за тебе 28-ми

26

борец

преди 15 години

Няма къде да си скрие при опасност нежната главичка. Е, може да опита да си я натика под бетона, та белким кризата мине. Главата му, макар и нежна като бебешка, току-виж излязла твърда. Възможно е и да е от желязо, както подобава за глава на комунист, за дете от комунистическа династия. За син на най-твърдоглав комунист от съветско потекло. Тия неща се предават генетически. Ала за мислене такава глава изобщо не става. Това поне се знае и е доказано от цялата история.

25

до анонимният 20

преди 15 години

Русофила по голямата част на гражданите на България!Ти, какви искаш да сме? Русия освен ,че чудесно защитава своите интереси, досега винаги е била едниствено в помощ на България!!!

24

ivan

преди 15 години

Истина е че сме прдатели, и нищо повече. Аз съм в твоя подкрепа.

23

преди 15 години

Училищата обявиха дървена ваканция и 11-12 годишни *** се набичиха по форумите.Българското интернет пространство е заприличало на редакция "Хумор Сатира и Забава".Дерзайте мушмороци!

22

?

преди 15 години

внучето на коминтерна серГЕЙ Станишев....

21

СТАНИШЕФ

преди 15 години

Абсолютно си прав! Но, ТАКА ЩЕ Е! Поне до изборите.