34

Хехо

преди 15 години

Не схванах връзката между камината и "окендзването" на морето, ама вие дет си нямате море явно правите такава! Къщата никак не се умирисва-все пак, зависи къв майстор ти прай камината! А като се ползва камина, се намалява потреблението на ток!Видин, не сте само вие на запад!

33

преди 15 години

номер 5, ти откъде си?..много пропуски има в коментара ти и с него доказваш, че си поредния *** "гражданин" от незнам си къде..а за диалекта, ще ме прощаваш, но това което се говори в западна България е по скоро българо сръбски

32

Калин

преди 15 години

Да ви светна някой неща за варненци.Тяхната работа е подобна на столичната кореняци селяци са повечето.Варненци не харесват софиянци,за тях щом си от Западна бг си софиянец.Избиват комплекси ..кой знае защо ,но мразят столичаните.

31

:)

преди 15 години

Що зеете така, все едно варненци сами са си обявили града за най-добър. То не че критериите са ясни ама като го съобщиха, все едно на онуй място ви бръкнаха. Поне не губя по 2 часа на ден в трафика да отида на работа и да се върна. Сега ще ми кажете щото навсякъде се стига пеш, ама вие си знаете

30

Иво

преди 15 години

Че Варна си я бива - бива я... Ама за диалекта не споменавай по-добре! От западния по-селски нямало? Не е вЕрно тва. Тази тема по-добре не я подхващай... Че става смешно... Поздрави от Видин. :)

29

преди 15 години

То хубаво камина ама що да ти смърди къщата? И що трябва като си на камина да си окендзаш морето? Или ви е кеф да плувате във фекалии? Или пък ви е толкова културата "градската"?

28

преди 15 години

Прав си, Калине.Варна не е това, което беше. Скоро няма и да бъде. Не и докато Кирчо, тоя отявлен *** и марионетка на *** е кмет.Направо ми е чудно как ако Варна е "най-добрия" град за живеене, а е развалина, как хората въобще преживяват в другите градове.

27

Хехо

преди 15 години

Не та знам откъде си "мой", обаче за селския диалект - ша прощаваш! От западна България, по-селски диалект нямааа - трудно ги разбирам, те мен също!Освен тва, как камина без дърва бе, умник! Или викаш да си земем от ония дет се включват с дистанционно!?

26

Калин

преди 15 години

5 много си прав.Тази година не съм спъпвал на Варненски плаж.

25

Калин

преди 15 години

Широк център го броят.Ама по нищо не личи.Изляза ли на булеварда до нас цели облаци от прах и мръсотия ме обливат.Дрънканици,че Варна е готина тя беше такава.Преди комуниода Кирил Йорданов да е обладае.Центъра на града е ,като в Бейрут по време на бомбадировки.Най добрият град за живеене.Газифициран ..ама не е.Лицемерни сте.

24

№5

преди 15 години

ха ха ха да да да *** си мислят ,че завиждам ха ха ха само ,че няма за какво! Може би си мислите ,че ви завиждам за мръсния град? Или пък завиждам ,че още сте на дърва и въглища? Неее мерси нито знам как се цепят дърва ,нито искам да се цапам с въглища, нито искам къщата ми да смърди на комин. Нито ви искам осраното море в което плуват фекалии.. То в такава мизерия едва ли друг Българин би искал да живее... още повече да си плува из офицелския плаж и да го е страх да си отвори устата ,за да не му влезе някой екстремент в гърлото.. На селския диалект ли да ви завиждам или може би на насипите по улиците ви след дъжд? ха ха ха Да живееш в мизерия и да си мислиш ,че ти завиждат, това само безмозъчен *** би си помислил.. Споко изобщо не ви завиждам и Варна е дестинация на която никога не избирам да почивам... Южното черноморие отдавна е мнооого по добрата алтернатива.

23

breh

преди 15 години

номер 21, друг слепец си ти, или може би плиткоумник?! Едната цена е за ТОН метрови дърва - 145лв , другата е за КУБИК.

22

pepo

преди 15 години

Простакът 5 показва завистта на останалата част от българщината която не е родена и не живее във Варна.Простако,просто не можеш да оцениш какво си загубил.Недей да пристъпваш в този град -не е за тебе!

21

чопър

преди 15 години

Нацепени дърва 1 кубик струват 70 лв.От къде измислихте че са по 145 лв.?

20

Bob

преди 15 години

огъня нема... Друго си е секса пред камината... :)))

19

Калин

преди 15 години

Варна пристанище на Шумен.Варна пристанище на Силистра.Варна пристанище на Добрич.Това е Варна.

18

asus

преди 15 години

...само щом прочета,че си написал "варналии" си ми ясен!Казва се и се пише варненци!!!

17

az

преди 15 години

до номер 5.ти явно си *** софианец.виж първо себе си и тогава говори за варналии

16

Калин

преди 15 години

5 така е.Много си прав даже.

15

Калин

преди 15 години

Варна е газифицирана.*** и въглища поредните лъжи.То верно уличната мрежа в града прилича на ,като след българско газицифициране.Ама не е така.