237

VAZDUHAR

преди 15 години

DOSTAVJASH MI RADOST ! CHUVSTVAM BEZSILNATA TI ZLOBA ! RUSIA E SILNA I SPRAVEDLIVA I SHTE NAKARA TAKIVA KATO TEB V NAJ-SKORO VREME DA MLAKNAT .

236

VAZDUHAR

преди 15 години

PRAV SI ! DAJTE NI KOSTOV ! TOJ SHTE DOKARA GAZ OT AMERIKA I KADILACI NA POLOVIN CENA !

235

преди 15 години

Червените прасета в Русия са пред фалит и сега се опитват да вдигнат цената на газа и да закърпят положението. Хайде на бас, че до дни ще започнат да фалират руски банки!

234

преди 15 години

VAZDUHAR - пияна съветска ***,ако бащати и *** не бяха те правили на пияна глава нямаше да излезеш такъв бе бе бате.ей тва алкохола ви съсипа вас като нация- виж се само какъв си ми ***!това което не направи Хитлер и Наполеон с вас,това ще направи самогона....

233

преди 15 години

Комунистическите безумци направиха България зависима от една тръба. Гласувайте за тях!

232

преди 15 години

стига лизахте на руснаците бе!я прочетете малко независими ,неконтролирани от червеното ни провителство информационни източници за цените на газта които русия налага на украйна.в момента от позиция на сила и като наказателна мярка за прозападната и ориентация русия изнудва украйна да приеме по високи цени на природният газ- това обаче станишев и овчаров няма да ви го кажат!

231

преди 15 години

- Украйна и Русия са еднакво винивни, две посткомунистически страни със *** управници;- правителството на България е за затвора защото не се е погрижило да има запаси;- министерски съвет е за убиване защото не направи нищо в понеделник и заблуждаваше обществеността че газоподаването е намаляло с 10%;

230

лудото куче

преди 15 години

*** нация сме българите.чета този форум и се убеждавам че наистина сме топ на света.кои уважаващ се бизнесмен ще търпи някои да го краде и да печели за негова сметка .ами никои защо тогава Русия трябва да търпи Украина да я кръде е руснаците не са балъци.а разни природни грешки дето бащи те им са ги правили в пияно състояние да бягат на порт Варна и да чакат газ от америка

229

преди 15 години

да ебa Путин, да ебaс тръбопровод, да го ебa

228

преди 15 години

тъпите руснаци още не могат да осъзнаят че са страна от третия свят

227

от рускиня

преди 15 години

Добър ден на всички разгорещени мъже,аз запалих си печката направих си еспресо кафе,чета сутрешните новини и вашите коментари и се чудя бива ли толкова злоба и омраза да имате,не ви трябва и студ,вие се утрепвате психически,няма ли до вас хубави жени,че да ви занимават с нещо по истинско и далеч по приятно от псувни и обиди един към друг.

226

SOS

преди 15 години

ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЗЕМЯТА,ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЬМ СВЕТОВНА СОБСТВЕНОСТ НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ.КОЛКОТО ПО СКОРО СТАНЕ ТОВА ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИНИ.

225

VAZDUHAR

преди 15 години

PUTIN E SILEN , SPRAVEDLIV I OBICHA BEZMERNO RUSIA ! TOJ IZDIGNA RUSIA OT DANOTO I DADE NADEJDA NA MILIONI ONEPRAVDANI PO SVETA . TOJ SHTE OSTANE V ISTORIJATA KATO SUVOROV , JUKOV , PETAR 1 I ABRAHAM LINKOLN . VSICHKI VIE , KOITO GO MRAZITE STE TAMNI LICHNOSTI , ESNAFI I MIJITURKI . TOVA E ISTINATA . OSHTE POVECHE SHTE VI E JAD , ZASHTOTO RUSIA SHTE STAVA VSE PO- SILNA . NJAMA SPASENIE ZA VAS .

224

Четец

преди 15 години

Внимание заслужава само един въпрос, който отговаря на всичко: Защо Украйна не пуска чужди контрольори?До пишещите с главни букви - поискайте от джипито си талон за очен лекар! :D

223

dr.br

преди 15 години

Руснаците и всичките им производни са доказано от най-тъпите и *** нации на планетата..А тоя мишок следващия път освен , сол, мед и др.такива му направете баница и яка дряновица

222

Рудолф-пияния елен с

преди 15 години

Ужас! Още един профан! Синко,"Газпром е ДЪРЖАВНА ФИРМА!!! НАБИЙ СИ ГО ТОВА В ПРАЗНАТА ГЛАВИЦА,ИМА МЯСТО!

221

преди 15 години

"...ТОВА Е РУСИЯ -ВЕЛИКА И МОЩНА ДЪРЖАВА С НАЙ МОДЕРНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО..."Това е достойно да се запише в Златния фонд на човешката глупост... Модерната икономическа визия каква е? Сега ще им е*беме мамата като им спрем газа? :))))) Значи тия дето произвеждат Мерцедесите и совалките и работят с нанометрови допуски са късогледи наивници?

220

Comment

преди 15 години

Тогава проблемът с гата ще бъде решен! Това е подкрепата на Путин за неговото правителство в България! Изглежда са се поуплашили от народния гняв и затова отвличат вниманието и създават проблеми! Не забравяйте 14.01.2009! Пийте чайчета и си носете брадвите!

219

преди 15 години

А какво да направи министър председател с държавна фирма като газпром,да и се помоли ли ?

218

преди 15 години

Спамерче, ти знаеш въобще ка кво иде реч?