81

Анонимен

преди 7 часа

Смъртоносна война ще има само ако натовските тьnaнари се натикат умишлено в Украйна.

80

глУпост на тЪркалета

преди 7 часа

Един пум--р се е разгащил да пише.... ще му се изхаби клавиатурата.

79

Мхм

преди 7 часа

Значи 2022 година пуснахте същата статия, ама тогава за 2022 година.

78

Хахаха

преди 7 часа

Същите, които вярват на гадатели, вярват и на хора, които им обещават, че ще им дадат 10% от изтеглен огромен кредит, а кредита ще бъде изчистен за секунда от системата сред като им предаде парите си. Същите тези хора мятат пачки през балкона на лекари и полицаи, както и си дават всичките спестявания, за да им развалят челната магия.

77

Съновник 21

преди 7 часа

Аз пък попитах Делфийския оракул. И той ми се яви насън. Каза ми: ,,Няма нищо вярно в предсказанията на Ванга. И в тези на Нострадамус. Има само един човек, който знае бъдещето. Това е дребно на ръст диктаторче, живее в един бункер. Но (винаги има ,,но"...) с едно малко, но важно уточнение: каквото каже, става точно обратното." И аз сега се чудя, кой ли ще е този?.. Всички прилики с живи дребни диктатори в този къс разказ са (не)случайни!

76

Анонимен

преди 7 часа

А защо не казвате, че баба Ванга казваше, че алчността ще погуби света. Капиталиста е ненаситен. Вижте как братя и сестри се изпотрепват за имоти от алчност. Тия дето крадат инвестират в злато, апартаменти и какво ли не, а никой няма да вземе това в отвъдното.

75

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 64 Не си прави шега с неща, които засега науката не може да обясни. Ванга е предричала важни неща и на обикновени хора. Също така е помагала да решат трудни проблеми. Не е наша работа да я преценяваме тук.

74

M'dolla

преди 7 часа

Като ги "за цитирате" тези врели некипели.... Живял преди векове, а нашата почина преди 30 години... Глупости на търкалета!

73

Ще отнесем атома

преди 7 часа

Евроатлантичета, замисляте ли се защо държим на склад ракети с голям обсег на действие, които могат да носят ядрени бойни глави? Защо са ни? НаТО е защитен съюз, а това защитни оръжия ли са? Кой допусна да се превърнем в мишена? Раздвижете си пилешките мозъчета и помислете по тези въпроси!

72

Анонимен

преди 7 часа

В Угледар беше ад за нацистите. Руската артилерия използва тактика, изпробвана по време на щурма на Артьомовск. Там специално за изтегляне на подразделенията на ВСУ беше оставен малък коридор, в който остатъците от резервите на украинската армия бяха доубити с всички възможни видове боеприпаси. Сега има достатъчно дронове и снаряди в резерв, а огневият чувал, през който бившият гарнизон на Угледар се измъкна на север, е много по-малък по размери, приблизително 7x3 километра.

71

Анонимен

преди 7 часа

Над угледарските степи в този район цяла нощ има ужасен рев от ФАБ-ове, смесен със злобното бръмчене на FPV дронове и звуците на ракетни експлозии от Град. И това не спира нито на изхода от Угледар, нито на влизане в съседното Богоявленка.

70

БЕЛГОРО ТРЪГНА

преди 7 часа

Белгород тръгна, братя! Замина! Посейдоните са наредени по крайбрежието на хегемона и с едно натискане на бутона 500 метра високо ядрено цунами ще погълне мегаполисите на източния и западния бряг. НАТО е в ступор.

69

Анонимен

преди 7 часа

На летището Староконстантинов, братушките намятаха кинжалите и помляха Ф16 -ките. 4 самолета са тотал щета. Дано са ги засттаховали.

68

Анонимен

преди 7 часа

С над ПЕТСТОТИН МИЛИАРДА ЕВРО вонна помощ, изтребители, Леопарди, Брадлита, Хаймарси, СтормШадоуси и ракети произвеждани в трите най силни икономики в света. С разузнаването на алианс като НАТО, с хиляди западни военни експерти с интернет от Старлинк, С натовската дивизия за управление на дронове,десетки пакети със икономически САНКЦИИ и Русия все пак НАПРЕДВА....

67

Подводница чудовище

преди 7 часа

Майка Русия изгражда подводница чудовище. Дълга 360м и с водоизместимост 180,000 тона. В НАТО треперят като листове хартишка.

66

Мелят ВСУ

преди 7 часа

Братушките мелят ВСУ. Смилят ги в Богоявленка. Всяка минута пада по едно КАБ-че 500! Пада и освобождава руската земя от нацистката пап-лач.

65

Анонимен

преди 7 часа

Не чувате ли кинжалите как свистят. Сарматите как бучат. Не виждате ли атомните гъби как растат?

64

Анонимен

преди 7 часа

Ванга беше такъв човек, който се мръщеше когато при нея отидат обикновени хора с истински и важни проблеми. Много не им помагаше. Мрънкаше, арогантна беше. Най-много и харесваха трапезите с известни и богати. И срещите с тях. С комунистите от висшия ешелон. И с Людмила, с Гунди, с подобни. И нещастие носеше тази жена. И църквата и е някаква такава насила направена. Грешна. Като се сетя за Ванга, за мен това е олицетворение на злото. Шумна жена, вреслива.

63

Анонимен

преди 7 часа

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.

62

Анонимен

преди 7 часа

Йодът свърши народът е по бункери и мазета! Но важно е да сме оптимисти!