144

Фани

преди 2 часа

За 50-то Народно събрание,на предишните избори,пак тази година отчетоха 65 % сгрешени протоколи от избирателните секции в България!Прибавете невалидните, изгубените и липсващи протоколи, - картинката се заформя на 90 % избирателна фалшификация на изборните резултати!Днес ще претакам...зелето в избата!

143

Анонимен

преди 2 часа

Искам Цар Пеевски да управлява сам. Другите са само воденични камъни

142

Анонимен

преди 2 часа

До Йоско И как става това, бе глупчо? И 10% да гласуват, пак се избира народно събрание. Толкова ли ти е акъла? Като не гласуваш, ще има накривиш на капите. Те се радват, защото могат да си вдигнат резултата така и да вкарат повече депутати.

141

Дълбоката Държава

преди 2 часа

Представете си Едно ОПГ Например ДС/БКП да се раздели на 4-5-10 и колкото си иска и да си направи политически партии.Аре са бегайте да гласувате ако сте де б или без въображение.

140

Г

преди 3 часа

На свимката очевидно ни подканват да пуснем с 29. Кой ли е с този номер?

139

Така Така

преди 3 часа

ТЕЗИ КРАДЦИ КАНДИДАТИТЕ ВСИЧКО ЩЕ ДАДАТ САМО ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ. ДНЕС СА СТРОИЛИ МЛАДЕЖКИТЕ СИ ОРГАНИЗАЦИИ И РОДНИНИ, ВСИЧКИ ДА ВИ УБЕЖДАВАТ ДА ГЛАСУВАТЕ

138

Не си ли личи

преди 3 часа

Че медиите които ви агитират по най дебилски начин да гласувате са взели пари за тая работа и не ви мислят доброто а си гледат личният интерес.Аз ще гласувам когато преценя!Че има да кого!Теможе с такава кампания за аутисти ти да ме караш да гласувам!Нивото в България е Не ниско а ДЪНО!

137

ДАААААА

преди 3 часа

Не ме интересува купения или некупен вот ! Тези които купуват са същите за които гласувате без пари и им давате властта без пари за да ви избиват и крадат десетки години. Вие гласуващите меко казано сте най глупавите хора на планетата.

136

Анонимен

преди 3 часа

Отивайте да ядете кафявата попара на двата шопара

135

Йоско

преди 3 часа

С негласуването си бг.избирател с явно и огромно желание демонстрира заветното "уважение" към лъжливите,крадливи и корумпирани листи от политици, които се целят пак в торбата на народа!

134

ХИЧО

преди 3 часа

Една мафия,маскирана като политическа партия,се е окопала на всички нива в държавата,като зараза,или по-скоро като раково заболяване,тумор,пуснал метастазите си навсякъде....Лидера-алчен,корумпиран,неграмотен индивид с престъпно съзнание,незнаещ нито чужд език,нито дори своя,прочел една-единствена книга през живота си и то до средата,индивид,който нехае за народа,но обича кюлчета злато и пачки с банкноти.Заради тази престъпна ***,милиони българи избягаха в чужбина,прогонени от родния си дом.

133

ИИСУС Е ЖИВ

преди 3 часа

134 АМИН!

132

Доктор Сър Пичук

преди 3 часа

Ако се сформира редовно правителство гответе мешките, ямурлуците и кубинките за украинските окопи. ВСУ търпи тотален погром и няма хора, които да се бият - познайте кой ще трябва да ги замести? Престъпно е да се гласува днес, глас за редовно правителство = глас за война.

131

Българина е

преди 3 часа

Толкова пр о сто парче че дори когато искаш да му помогнеш той вика тука има нещо тоя иска да ни *** бе я да си дам Газа хак та същите ман а фи да ме шият.

130

пиленца

преди 3 часа

Розовите понита от ППДБ гласуват ли за новата сглобка с ГЕРБ ?

129

!!!!!!!!!!!!!!

преди 3 часа

Какъв е този който 38 години гласува за едни и същи престъпници ?! Нарича се ДЕ.БИ.Л

128

Мадуро

преди 3 часа

133 Без субсидия на глас за БеГе мафията

127

БЛАЖЕН Е

преди 3 часа

ОНЗИ КОЙТО НЕ ОТИВА В СЪБРАНИЕ НА НЕЧЕСТИВЦИ, В ПЪТЯ НА ГРЕШНИЦИ НЕ СТОИ, И СБОРИЩЕТО НА РАЗВРАТИТЕЛИ НЕ СЕДИ. ПСАЛОМ ДАВИДОВ 1-1

126

Анонимен

преди 3 часа

Някой ще обясни ли, каква е целта да не се гласува. Какво ще се постигне? Ама без глупави и наивни клишета, които някой ви е набутал в главите.

125

За щастие

преди 3 часа

България си отива към гражданска война.