20

Анонимен

преди 11 часа

Лицензи в България се дават тредно . Първо ако си професионалист с многогодишен опит . Не даваш подкупи защото и без лиценз ти вървят порърчките. Когато нямаш практика ; а искаш лиценз за пред обществото. Без да си кадърен - липсва практиката и опито Даваш подкуп и взимаш лизенза . Бъркаш пред клиентите . Клиента те псува за некъдърната дейност , но си спокоен с лиценза . Закона да му мисли

19

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен 14, виж ся незнам как е в щатите и не ме интересува, обаче тук а и не само тука а и в целия ЕС, за да извършваш каквито и да било транспортни услуги трябва да имаш 1-во разрешително, 2-ро регистрирано по закон транспортно средство и 3-то същото трябва периодически да минава технически контрол, така че не ми говори как е в щатите, този е нямал правоспособност, балона не е бил регистриран, респективно не е бил проверяван за техническа пригодност, ми ако висотомерите на са калибрирани?

18

Бонго Бонго

преди 11 часа

Знаеш ли защо сицъйрвул, защото не си направил документи,където информираш борсуците скачачи даде запознаят с метрите ти на летенето на балона и риска е на тяхна глава, подпис дата имената ръкописно и да се трепе щом иска. Ей затова си тъйп.Щом се е подписал отговорността е Мег са край.

17

Анонимен

преди 11 часа

До На 100% Pаработи ли си 5-те цента, че намеси руската култура в абсолютно несвързана тема? Точно пък ти с неграмотното "Й" да обсъждаш руската култура е доста смешно, seltik. Напоследък много спадна нивото - явно Галя не успява да цани по-качествени и гребе от дъното.

16

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен "неможе в условията на мъгла" ----------- ти беше ли там да видиш мъглата или само слушаш какво ти пее телевизорО? А дали някой въобще би излетял с балон без да вижда след това къде може да се приземи? БАЛОН БЕ! Балон дето във всеки момент вятърът може да го отвее на някъде! Та ако и този не си е бил взел парашут, версията за непрогледната мъгла много рЕзко издиша!

15

На 100%

преди 11 часа

Българското правосъдие е много сбъркано . Също като руската култура . Цял свят го знае . Първо да ли има лицинз или няма балона . Грещката и на паршетистите. Планериста се приземяна без проблем. Всеки от тяя си носи отговорноста . Не държавата , инстштуциите , роднините , приятелите , близките . Казан за ракия / в "село Вършец"/неможе да му се изкаралиценз , камо ли балон за летене. Не се дава лиценз , за да не се носи отговорност, а да се стой на служба за пари .

14

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен "ми то кат нямаш правоспособност и 20 години да чакаш пак нема да стане нищо" -------------- абе къци, за да регистрираш кола искат ли ти книжка? Имаш ли идея в така блянуваната от вас америка колко е опростена процедурата по регистрация/лицензиране на летално средство и като цяло на всякакви мпс? Че там може у гража да си построиш нещо дето лети или се движи по пътя и за седмица ще го регистрираш! У нас един двигател да смениш на автобил и се започват разправии с години!

13

Анонимен

преди 11 часа

неможе в условията на мъгла да излиташ с балон и на всичкото отгоре да пускаш парашутисти, то затова са правоспособностите и лицензиите, ако не са калибрирани висотомерите, к'во правиме при мъгла?

12

Анонимен

преди 11 часа

все едно някой да извършва таксиметрови услуги без книжка и регистрирана кола и като стане нещо да вика ми то тоя пред мене беше виновен

11

Анонимен

преди 11 часа

ми то кат нямаш правоспособност и 20 години да чакаш пак нема да стане нищо, наглец, в условията на мъгла качил некакви и ги пуснал да скачат с парашут, ама после не бил виновен, то все едно шофьор на такси да претрепа пътниците си и после да вика ми то беше заледен пътя, ми ти закакво си шофьор бре, да преценяваш пътната обстановка

10

Анонимен

преди 11 часа

До Хм "Значи знае , че няма регистрация и въпреки това лети. Заявявайки това какво си мисли, че ще постигне пред съда?" -------- ами за летене на въздухоплавателно средство без съответните разрешителни, лицензи и т.н. си има съответните административни глоби и наказания. Да, ще си отнесе глобите и точка по въпроса.

9

Анонимен

преди 11 часа

До До 6 "Това е от значение само ако..." -------------- тия дето са скочили щом са пълнолетни значи сами носят отговорност за действията си! Ако вместо от балона, бяха скочили от вратцата какво правим? Човекът приземил ли е балона безопасно - приземил го е! Причинил ли е щети с балона? Не е причинил щети на чужда частна или държавна собственост. Та тия обвинения са единствено и само харчене на дърважни средства и ресурси, които нямат никакъв шанс да минат в който и да е съд!

8

До 6

преди 11 часа

Това е от значение само ако докаже, че екипировката на двамата парашутисти не е била скрита и той не е имал никаква идея за нея. Иначе е логично че са дам да скачат а нея. И следователно той, без нужните документи е решил да лети балона.

7

Хм

преди 11 часа

Значи знае , че няма регистрация и въпреки това лети. Заявявайки това какво си мисли, че ще постигне пред съда?

6

Анонимен

преди 11 часа

Ахахахаха обвинения за за причиняване на смърт по непредпазливост и нанасяне на телесни повреди??? Тия сериозни ли са??? Да не ги е изритал той от коша на балона, че да има вина? Това все едно да повдигнат обвинение за масово убойство на строителя на аспаруховия мост! Жалка история от страна на държавата, но явно толкоз си може..

5

И 20 да опитваш

преди 11 часа

Като нямаш нужните документи и правоспособност няма да стане.

4

Анонимен

преди 11 часа

Но той не е качвал хората в балона насила

3

Анонимен

преди 12 часа

Изобщо защо е възможно човек с присъди да регистрира нещо? Да копае канавки, да стриже трева или почиства канали. Тоя от Трудовец го знам. Известен е.

2

Анонимен

преди 12 часа

"До момента (44 годишния) Веселин Тодоров има пет присъди: за кражба, за пътнотранспортно произшествие, за унищожаване на чужда собственост и два пъти - за притежание на наркотици. Последното му обвинение е от 2018 г. " - капиталисти сър, забавляват се. По социалистическо време и Мишо щеше да е жив, а пичагата още след кражбата и хулиганската проява щеше да е с доживотна присъда в Белене.

1

пепи

преди 12 часа

Еми ясно е защо са тромави