63

Анонимен

преди 7 часа

С над ПЕТСТОТИН МИЛИАРДА ЕВРО вонна помощ, изтребители, Леопарди, Брадлита, Хаймарси, СтормШадоуси и ракети произвеждани в трите най силни икономики в света. С разузнаването на алианс като НАТО, с хиляди западни военни експерти с интернет от Старлинк, С натовската дивизия за управление на дронове,десетки пакети със икономически САНКЦИИ и Русия все пак НАПРЕДВА....

62

Х

преди 7 часа

няма да се учудя. Мъск е готов на всичко да си прави идеите.

61

Русия

преди 7 часа

НАСА докато крадеше руски технологии не ѝ беше проблем. Сега Мъск краде руските технологии за държавните си фирми. Циркове пред памперсити.

60

Анонимен

преди 7 часа

Аха, в демократичния свят вече и телефонните разговори са забранени???

59

Подводница чудовище

преди 7 часа

Майка Русия изгражда подводница чудовище. Дълга 360м и с водоизместимост 180,000 тона. В НАТО треперят като листове хартишка.

58

Ха-ха

преди 7 часа

Слугите на Сорос-демократите усещат вече как килимчето се измъква изпод нозете им!Край на сладките далавери с държавни поръчки,край на незаслужените постове на квотен принцип!Впрочем,за каква национална сигурност говорят,след като направиха САЩ заложник на интересите и амбициите на един единствен човек-Дж.Сорос!

57

Анонимен

преди 7 часа

Да не кажа по-голяма дума бе щото вече взе да ми писва бе всичко си има граници бе.

56

Анонимен

преди 7 часа

Егати умниците са тия. Никой не ви е длъжен да ви търпи гейските изпълнения бе.

55

Не чувате ли атланти

преди 7 часа

Евроатланти, не чувате ли? Не чувате ли кинжалите как свистят. Сарматите как бучат. Не виждате ли атомните гъби как растат?

54

до 51

преди 7 часа

До Itso,присмял се хърбел на щърбел,яото във вашите антиваксърски и плос ко земски глави сякаш има друго освен конспирации,гледай си едини неврон и не се обаждай

53

Анонимен

преди 7 часа

Офффтия са умни на квадрат.

52

Шамар с опъкото

преди 7 часа

Видях евроатлантик. Извъртях му един шамар. Шамар с опъкото. За момент се смути, но после се освЕсти и каза че не е бил прав и ще помоли бай Вова за прошка.

51

Анонимен

преди 7 часа

Администратор?

50

Анонимен

преди 8 часа

ако е говорил с Путин това е заплаха за Сащ! Тоз изплиска океана от акъл.Все пак е бил сенатор от Демократичната партия!И за това са го назначили за директор на НАСА коята по неговите думи е филиал на Тайните служби! Мислите ли днес е ден за мислене още 1 час ще ни дадат да мислиме.

49

Войводата

преди 8 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Да победиш цру не означава да ги унищожиш, а просто да ги победиш 4. Защо аз съм единствения който го е правил? 5. Защото аз съм Най-силния Най-красивия и Най-умния едновременно 6. Знаете че съчетанието от тези неща е изключително трудно 7. Те те атакуват чрез Финансови удари Бойци Вируси Обкръжение ПОСТОЯННО ПОСТОЯННО ПОСТОЯННО ЕДНОВРЕМЕННО

48

Анонимен

преди 8 часа

Е как пък се сети точно седмица преди изборите Бил Нелсън, че трябвало да се разследва Мъск? И защо, ако този случай засяга националната сигурност се обявява публично? Истината е че това е поредната лъжа на демократите в отчаян опит да спрат Тръмп. Защо не се разследва семейство Байдън, което доказано е въртяло бизнес с придворни на Путин години наред?

47

ИБРИКС

преди 8 часа

БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ Я ВКАРВАТЕ В ИБРИКС?.... ВЪПРОС КЪМ КОАЛИЦИЯ"ЕВРАЗИЯ"

46

Анонимен

преди 8 часа

Хубаво е да знаем, че на русофоба баба му и м.a.к.я му са бачкали в комунистическите заводи 40 години, а пенсиите им са по-ниски отколкото един укронацист получава за месец на месец без да работи и си живее в 5 звездния хотел на Слънчака

45

Itso

преди 8 часа

Само заговои и конспирации са им в главите на англосаксонските зомбита.

44

Камил

преди 8 часа

Гласувайте за демократите следващата неделя. Още 100 пола ще ви вкарам ако подкрепите Трънп....