156

Анонимен

преди 4 часа

не, не е надеждата в нито една от тези партии, въZраждане искат да ни вадят от ЕС и НАТО, искат да връщат казармата, защото все някак трябва да се отбраняваме като не сме в отбранителен съюз, другите 2 са вече едно - мафия

155

Анонимен

преди 4 часа

ППДБ вместо да построят АЕЦ с двата реактора ги дават на Украйна, от което никой не печели освен фотоволтаично-ветропарковата им М А Ф И Я, КОЯТО ЩЕ НИ ДУШИ СЪС ПРЕСКЪПИЯ И ТОК. Руснаците ще думнат още празните реактори в Украйна и мачът свършва. Ако реакторите са тук, ще можем да дамаве ток без пари на укрите да им помогнем реално. ОБАЧЕ ППДБ са евроатлантици колкото и Бойко и еничарския евроатлантик. ПЪЛНИ МЕНТЕТА ЗА СРАМ НА ЕМБАСИТО.

154

сКалъп ЕООД :

преди 4 часа

Греб-ДъПъСъ 99,99%ПуПуДейБъ + 5%(стъкмистично-атлантическа грешка)ОПГ Беефффски & ДоганСарай-порциите 900%Евроатлантично е нек'си...

153

Анонимен

преди 4 часа

Знаете ли кой е най-редкият вид русофил? Русофил живеещ в Русия хахаха

152

Анонимен

преди 4 часа

Надеждата е във Възраждане. Останалите всиките са клоуни и марионетки. Възраждане са принципни и последователни. Затова е скимтенето срещу тях от страна на статуквото

151

ха-ха

преди 4 часа

"сКалъп" : Промихме ви мозъчетата (доколкото ги имате),всъщност за което ни и платиха, представихме ви измислените "проучвания" и сега с нетърпение чакаме неделя , та да видим дали сме си заслужили парите . "Досега било ,каквото било , отсега нататък - както е било !" Което е основната ни цел , нали ?! ...

150

Анонимен

преди 4 часа

Партии, които раздават България за чертежи и за военни укростремежи, от което България обеднява, защо не се откажат от българско гражданство и да ходят при кораба майка.

149

Анонимен

преди 4 часа

Ало брикетаджиите (БРИКС), долара се опитват да го заобикалят от 200 години ама не им се получава. Ако имахте и малко финансова култура щяхте да знаете разни работи включително ЗАЩО няма как да заобиколиш валутата на най-развитата демокрация в света.Всеки който твърди обратното е или глУупав или манипулатор.Четете история!! Там пише всичко. Къде точно? Еее аз да не съм Е-маг:):)

148

Анонимен

преди 4 часа

Другари, бутнахте ли Запада днес или го отлагате за утре?

147

Анонимен

преди 4 часа

МАФИОТСКАТА СТАБИЛНОСТ Я ЗНАЕМЕ НЕ НИ ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО. ТРЯБВА НИ ПОСТЕПЕННО МАЛКИТЕ ПАРТИИ ДА НАБЕРАТ СИЛА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ПОРАСТАТ И ДА ИЗМЕТАТ ОЛИГАРСИТЕ ОТТАМ. хРИСТАНОВ, ВЕЛИЧИЕ, МЕЧ, А НЕ пп - ПРОКОПИЕВЦИТЕ ПРОСТИИПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/10/25/ekzakta-71-ne-viarvat-che-e-vyzmojno-stabilno-upravlenie-sled-izborite.624614#comment-newest

146

Анонимен

преди 4 часа

Синя България по други проучвания е с 3-3,5 процента. Явно са много опасни за Прокобиевщинската ветропаркова сганн

145

Анонимен

преди 4 часа

"Всичко което има днес в България е построено при комунизма." - На теб девизът ти със сигурност е "Една лъжа повторена 100 пъти става истина." Толкова относно горното твърдение.

144

До заблудени 113,114

преди 4 часа

Как можете да сте толкова наивни, слепи и заблудени от неонацистката фашистко-комунистическа про-руска, про-палестинска про-терористична антидемократична, антисемитска антихристиянска антибългарска измамна партия с фалшивото нацистко име "Възраждане" но "Възраждане" на какво? по примера явно на техния дяволски идол Хитлер и сталинист неонацист Путин и подкупени от ООН извратените масови убийци изнасилвачи ислямски арабски турски ирански джихадисти от Палестински терор съюз Хамас, Джихад, ИДИЛ

143

Анонимен

преди 4 часа

"Китай, и Северна Корея са единствените страни в света където има истинска демокрация, където лидерите на страните реално работят за народа." - Тогава ти пожелавам скоро да живееш в една истинска демокрация като Северна Корея. Амин.

142

Валю Мъниту

преди 4 часа

Кой колкото си е платил толкова % му дават!

141

ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЦИТЕ

преди 4 часа

ЦИК ДА ДОКЛАДВА за регистрираните за изборите " НАрочно създадени доказано престъпни групи маскирани като партии " вкл ДПС от 1993, СДС от 1995, БСП от 1993/ щети за над 500 000 000 000$ ..в съучастие ,ГЕРБ създадена от ДПС доказано престъпна от 2008. Вижте масовите убииства на крави , овце и кози в Странджа проведени нагло от БОРиСОВ И МИРО МЪРШАТА/ МИрослав Найденов/ПП И ДБ нарочно създадени доказнао престъпни групи от 2020.

140

Анонимен

преди 4 часа

Всичко което има днес в България е построено при комунизма. Евроатлантиците за 35 години нищо не направиха.

139

Анонимен

преди 4 часа

Ако влезете в руски супермаркет свят ще ви се завие от такова изобилие и разнообразие на хранителни продукти. Всичките руски, качествени, местно производство. Без субсидии, на пазарен принцип. А какви български продукти има в българските супермаркети? А при комунизма малка България снабдяваше цяла Русия с някои продукти. И получаваше за това това нефт, нефт за лютеница, а не за долари. Почти всяко руско семейство ежедневно имаше на масата българска лютеница. А днес България умира от глад ако ЕС спре кльопачката, 100% зависими от ЕС дори за най-елементарни неща.

138

Анонимен

преди 4 часа

Почти никакви промени няма от последните избори, особено ако се събере резултата на двете ДПС-та. ГЕРБ сигурно ще провалят мандата за шести път.

137

Анонимен

преди 4 часа

Българите от години правят избори два пъти годишно, и все повече затъват в rовната. А Китай е комунисическа страна, която се упралвява от Комунистическата партия. В Китай няма опозиция, няма политически партии и многопартийна система. Има само една партия. В Китай не се провеждат избори - страната се управлява само от една партия. Китай, и Северна Корея са единствените страни в света където има истинска демокрация, където лидерите на страните реално работят за народа.