42

Анонимен

преди 6 часа

Каквото и да си говорим, корейска войска в Курск е факт, а западът няма равностоен отговор. Нещата ще приключат с изтегляне на Украйна от Курск и сериозно поражение в Донбас, случва се в момента. След това - преговори за мир. Ако не самуспешни - Днепър.

41

Анонимен

преди 6 часа

Режимът в Южна Корея се крепи от САЩ. Без САЩ режимът в Южна Корея ще падне и двете Кореи ще се обединят, както стана с Виетнам. От това ги е страх американските марионетки управляващи Южна Корея.

40

Математикъ

преди 6 часа

Добре е драскачите възвеличаващи БРИКС да се съпикясат с годината на създаване на ТУХЛАрната и да проследят развитието на същата до ДНЕС - 21 век, 2024, за да сФанат трагедията на тази обречена на разкошна мизерия организация.

39

Факт

преди 6 часа

Време е ООН като инструмент на американската хегемония да се замени с БРИКС - обединение на свободните независими държави.

38

Анонимен

преди 6 часа

Така продължавай, верен на краварската ти родина и на центчетата, с които ти плащат да плюеш по българите

37

NATO/OTAN

преди 6 часа

Аз не смятам че, ще има много пленени корейци,по скоро няколко офицери, другите ще изгорят, влязат ли,в Украйна САЩ това и чакат да покажат на Ким Дебелин какво могат американските оръжия!

36

До 35

преди 6 часа

Преводът във Википедията е тотален шит. Прескочи до Енциклопедия Британка, за да си свериш съветския часовник Сейко-Сергейко.

35

Анонимен

преди 6 часа

БРИКС продължава да се разширява. Сега и Индонезия, която е четвъртата по население държава в света, поиска да стане член на БРИКС. БРИКС стана мощен инструмент за свободния свят за противодействие на американската агресия.

34

До 33

преди 6 часа

Ако считаш 12 щатски установки "Пейтриът" за воюване на САЩ срещу Матушката ви Блатная си изпаднал в поредното посткомунистически делир. Ако САЩ воюваха срещу Блатная от 2014 то на онази въшлива територия и мравки нямаше да останат досега.

33

Анонимен

преди 6 часа

Отговорът е очевиден б.р.е. Утре на кимчо ще чу с.к.и.м.н.е да иде да "освобождава" южно корейците и путин ще му върне жеста. Това е!

32

Анонимен

преди 6 часа

По-голяма глyпост отдавна не бях чел - БРИКС бил създаден по идея на Голдмън Сакс. Това, че един анализатор от тази компания е използвал името БРИК, за вече създаденото обединение и това име добива популярност, няма нищо общо с идеята за създаването на обединението.

31

До Ах, глупости

преди 6 часа

Защо да пишат за държави - въздух под налягане, които оперират с долари и от три петилетки и 15 официални срещи между кирпичите никакъв не са го обръснали.

30

Анонимен

преди 6 часа

САЩ вояват от 2014 година срещу Русия в Украйна, но искат помощ от Украйна, Великобритания, Полша, Франция, България и т.н.

29

Най-голямата глупост

преди 6 часа

До Ах, глупости! /// създавана някога, като уния е иБРИКс. Освен това, тавагишчите да не забравят, че същата организация е дело не на Мацква, а е учредена в Ню Йорк, САЩ по идея на Голдмън Сакс. В края на месец авгъс 2023 БРИКС анонсира, че Аржентина, Египет, Етиопия, Иран, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства са поканени да се присъединят към организацията. ВНИМАНИЕ! Изброените държави са били поканени, а не са изявили собствено желание за присъединяване, руски форумни чyгyнu.

28

Анонимен

преди 6 часа

Малко статистика за пияницата мистик и неговото пенсионеро-комунисти. Пенсионерите в България са над 2 милиона, от които 516 хиляди са под 65 годишна възраст, т.е. родени са след 1959 година и през 1989 са били на 30 години или по-малко. От пенсионираните се по времето на социализма са останали няколко хиляди, примерно около 3-4 хиляди. Сега се пенсионират хората, които през 1989 година са били на 29 години (м) и на 31 години (ж). Това са читателите ти на вестник Работническо дело.

27

Пабедителите наКУРск

преди 6 часа

Голем кудош са руските тюбитейки. Това е все едно САЩ да воюват с Мексико и да искат помощ от Никарагуа, Салвадор, Коста Рика или Хондурас. Явно тавагишчите начело с Най-Голямото Джудже са я закъсали яко.

26

Ах, глупости!

преди 6 часа

Що не пишете за важните неща поне веднъж? Какви са новините от БРИКС срещата? Там в момента се решава какво ще се случва за напред а вие ни занимавате с евро-джендър пропаганди.

25

Снощи падна

преди 6 часа

Горняк. Падна Селидово. Падна Кураховка. 3 броя за една вечер.

24

Анонимен

преди 6 часа

Основно Китай крепи и двете държави. А Китай го крепи тъпите хамериканци и до някаква степен Европа. Ако тази верига се развали, резултата за руснаците няма да е много добър.

23

Анонимен

преди 6 часа

Аз пък поздравявам днес.бг с бюлетина за Възраждане днес ;)