337

Анонимен

преди 1 час

Някой български броенки - броеници за броене на изборите:42) Кралю - порталю, отвори порти, та да мине, царя, царя - господаря, лъжичка - паничка, тенджера, капак, по-хлу-пак.

336

Анонимен

преди 1 час

Е поне се знае че сглобка /коалиция/, ще има и кой с кого.:))

335

Анонимен

преди 1 час

БОЙКО ГРИЗНА ПАРАПЕТА ХАХА

334

Анонимен

преди 1 час

Лели ГЕРБ пак са налазили форумите.Еййй,тоя Бойко им е взел акъла.Не че са имали много от това сиво вещество,де.

333

До 329

преди 1 час

Борисов цяла седмица ни облъчва колко бил подготвен за премиер,ама ти чуваш само това което ти изнася.

332

Анонимен

преди 2 часа

"ГЕРБ не приемат трите закона, защото не им се позволява". Кой не позволява? Борисов ли? Аз защо си мисля, че там бивщата четворна коалиция от 2021 имате още мнозинство. Защо въобще свеждате проблемите на държавата с един човек? Сега какво? Ще освобождавате партията ГЕРБ от Борисов и вече коалиция може. Ами моделът? "Да се обединим около една авторитетна личност и той да ..." Това пак си е същият модел, срещу който подскачахте през 2020 г., ама няма да е "Борисов".

331

Анонимен

преди 2 часа

По-добре да няма,отколкото пак от същото.

330

СИОН

преди 2 часа

демек правителство няма да има

329

Нео

преди 2 часа

Странно, доколкото знам Борисов никога не е поставял условие да е премиер в коалиционно правителство. Негов човек- да, но не и той. Кокорчо ни пробутва стара новина, която е с послание "ние клекнахме"!

328

Анонимен

преди 2 часа

Тия които не гласувате, купените гении от махалите и алкохолиците от кръчмите ще ви определят управника.

327

Анонимен

преди 2 часа

Гледайте интервютата на Ивелин Михайлов да видите каква мафия има в сглобката. За какво ни е пак сглобка, за ветрогенератори ветропаркове в цялата страна да им плащаме олигархичния ток, затова и изнасят реакторите от Белене в Украйна, за да са монополисти на пазара

326

Анонимен

преди 2 часа

Ивелин от Величие за пореден път се оказва прав, че ПП-Проксита на Прокопиев действат координирано с ГЕРБ и новото начало.... А ДБ - делянови бутафорняци не са излезли от скупа, само са сменили Рустем с Гном.

325

Никола Стефанов

преди 2 часа

А за тези, които са забравили - на миналите избори Поредните Продажници успяха да ОТКРАДНАТ значителна част от протестния вот с обещания "да изчегъртат Борисов и ГЕРБ". Вместо това, те се "некоалираха" точно с тези, които уж щяха да пращат в затвора. За гласувалите за ПП-ДБ на предишните избори - не повтаряйте тази грешка; гласувайте за някой друг!

324

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 42)Ооо, земното кълбо се върти на четири страни. Коя страна избираш ти? Точни ТИ! (Броенката завършва когато този който е посочен казва държава. Например Северния Полюс)

323

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 41) Нщо не чувам, чорапа си обувам, когато го обуя, тогава ще те чуя! (Друг вариант започва с " Нищо не чух, чорапа си събух!")

322

Обективен

преди 2 часа

Ще има Сглобка-2. Трапчинко и Кокорчо изпраха МухоБойко, а след изборите ще стане обратното. Докато народът не излезе да гласува със сопите пред Олигархичното събрание, нищо няма да се промени.

321

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 40) Отваряй Гльо порти, отваряй Гальо, че ще мине, Гальо, Чавдар войвода. Отворете, затворете и оставете. Лъжичка, паничка, юрганче, тиганчеИ хоп в капанче. Тук по-лесните за произнасяне "Гальо" или "Галю" обикновенно се произнасят ( Кальо" о Калю) като заместват обръщението "Кралю".

320

Анонимен

преди 2 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 40) Отваряй Гльо порти, отваряй Гальо, че ще мине, Гальо, Чавдар войвода. Отворете, затворете и оставете. Лъжичка, паничка, юрганче, ***, и хоп в капанче. Тук по-лесните за произнасяне "Гальо" или "Галю" обикновенно се произнасят ( Кальо" о Калю) като заместват обръщението "Кралю".

319

мдааа...мухльо...

преди 3 часа

Слушам ОНИЯ запис и сегашните словоблудства на Кокорчо и се чудя на кое да вЕЕЕрвам...???!!!Питам се какво стана с БОЛОНКАТА...много симпатично кученце....

318

Анонимен

преди 3 часа

113 До програмиста Изкуственият интелект ще ти вземе стола, така че, няма да гласуваме за корупционната секта пачки и пудели, ПП ДБ.